Jump to content

προβλημα με 6950 1gb? η κατι αλλο?...

kyuubiii

Recommended Posts

πήρα σήμερα στο πλαισιο τηλέφωνο κ τους λεω, οτι εχω 2 μερες το pc σε εσας κ δεν με δεν πηρατε 1 τηλ. να μου πειτε τι εγινε....κ ο υπάλληλος μου απαντά οτι τελικα εφτεγε η μητρική κ μου δινει εναν τεχνικο ο οποιος λεει << τελικα εφτεγε η μητρική δεν έδινε καλο σήμα>> του λέω τι ακριβως εννοείς οτι δεν έδινε καλο σημα και μου λεει << τι πρόβλημα ακριβώς ειχε η καρτα....λεω μπλε οθονες κ τερματισμός παιχνιδιων η bench μετα απο λιγα λεπτα,μου αλλαξατε την μια καρτα μου ειπατε οτι μου δώσατε καινούρια κ παλι εχει ακριβως το ιδιο προβλημα για αυτο σας εφερα κ το pc για να δειτε αν φτεει το pc κ δουλευει κανονικα η καρτα οπως λετε οτι την δοκιμασατε....και μου απανταει οτι ......<< παιζει να μην φτεει η μητρικη γιατι την δοκίμασα σε χαλασμένη οθονη θα την δοκιμάσω αλλου και θα επικοινωνήσουμε μαζι σου>> ολο αυτα μεσα σε 10 δευτερόλεπτα 10 sec πριν εφτεγε η μητρικη κ μετα απο 10 sec δεν ειναι σιγουρο αν εφτεγε η μητρικη γιατι την δοκιμασε σε χαλασμενη οθονη....τι πραγματα ειναι αυτα...δεν τα χω ξανα δει πουθενά...

Το ειρωνικό της υποθεσης ειναι οτι χθες μου χαλασε μια LG οθονη που εχω στις 13.00 το μεσημερι και 1 μερα μετα σημερα δλδ,μου φέρανε στο σπιτι παρακαλω,καινουρια οθονη την ανοιξαν μπροστα μου κ πηραν την παλια...αυτες ειναι σωστες επιχειρήσεις που σέβονται τον πελάτη πραγματικά δεν θελω να πω αλλα για το πλαισιο γιατι το μονο που μπορω να κανωειναι να βρίσω κ δεν επιτρέπεται εδω μεσα...ηταν η τελευταια φορα που αγοράζω κατι απο εκει...θα παω αυριο να παρω πισω το pc είτε το φτιαξαν είτε οχι ....λιγη ντροπή δεν εχουν τι να πω κριμα,αλλα αν κρινω απ το thread για τα παραπονα στο πλαισιο που υπαρχει, εχουν κανει την κακη εξυπηρετηση σε συνηθεια αλλα σ αυτη την κολοχωρα που ζουμε τι να πεις.....

φορματ εκανες ?,το vantage τρωι κολλυμα πολλες φορες

αν διαβαζες ολο το post θα το εβλεπες αδερφε,και format εκανα και δεν ειναι μονο το vantage που τα εκανε αυτα ειναι to crysis το Moh το metro.....

θα παω αυριο να παρω πισω το pc είτε το φτιαξαν είτε οχι ....λιγη ντροπή δεν εχουν τι να πω κριμα,αλλα αν κρινω απ το thread για τα παραπονα στο πλαισιο που υπαρχει, εχουν κανει την κακη εξυπηρετηση σε συνηθεια αλλα σ αυτη την κολοχωρα που ζουμε τι να πεις.....

οχι φιλε μου μην τους τις χαρισεις πηγαινε εκει περα και οχι και με πολυ ευγενεια (γιατι στην μπανανία που ζουμε δεν καταλαβαινουν τιποτα) και απαιτησε αλλαγη της καρτας εφοσον εχει προβλημα και οχι θα το δω και θα το ψαξω και τετοια στο κατω κατω λεφτα πηρανε

καλα δεν προκειτε να κανουν το οτιδηποτε αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι πολυ απλα το μονο που ξερουν να κανουν ειναι αλλαγες προιοντων χωρις καν να ελεγχουν αν οντως ειναι ελλατωματικα αλλα περα απο αυτο πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκει ο κοσμος κ πηγαινει στο πλαισιο κ στο e-shop για service υπολογιστων αφου οι ανθρωποι δεν το κατεχουν το αθλημα υπαρχουν εξω μικρα μαγαζακια που κανουν χιλιες φορες καλυτερα τη δουλεια τους χωρις να χρεωνουν νταβατζιλικι.

καλα δεν προκειτε να κανουν το οτιδηποτε αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι πολυ απλα το μονο που ξερουν να κανουν ειναι αλλαγες προιοντων χωρις καν να ελεγχουν αν οντως ειναι ελλατωματικα αλλα περα απο αυτο πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκει ο κοσμος κ πηγαινει στο πλαισιο κ στο e-shop για service υπολογιστων αφου οι ανθρωποι δεν το κατεχουν το αθλημα υπαρχουν εξω μικρα μαγαζακια που κανουν χιλιες φορες καλυτερα τη δουλεια τους χωρις να χρεωνουν νταβατζιλικι.

αμα εισαι απο Αθηνα πες μου κανενα σε πμ.

ψαχνω αρκετο καιρο να εντοπισω καποιο απο δαυτα αλλα δυστυχως..

τελος παντων παιδες πηγα σημερα κ πηρα τα λεφτα μου πισω για την καρτα,ευτυχως ο υπευθυνος που μιλησα ηταν κ ευγενικος κ με εξυπηρετησε ταχυτατα.

Δεν ρωτησα καν τι εφτεγε κτλ με τον υπολογιστη αν και ο υπαλληλος προλαβε να μου πει οτι φτεει η μητρικη τελικα κ οχι η καρτα....τι και πως ακριβως δεν ρωτησα γιατι δεν με ενδιεφερε ποια.Πηρα το pc θα το παω σε ενα φιλο μου να δοκιμασουμε τις GPU του,στο pc μου,τις μνημες του,το PSU κτλ θα τα παρουμε 1-1 να δουμε τι φτεει κ αν τελικα φτεει η μητρικη θα παω στο καταστημα που πηρα την μητρικη να την αλλαξω...

Tελος παντων εμενα αυτο που με πηραξε περισσοτερο ειναι η αδιαφορια προς τον πελατη δεν νοειτε να σου λενε μια η καρτα ηταν χαλασμενη κ στην δευτερη καρτα εφτεγε η μητρικη, μετα να πας το ολοκληρο το pc και να μην μπαινουν στον κοπο να σε παρουν ενα τηλ ρε αδερφε μετα απο 2 μερες να σου πουν τι κανανε κ ποτε θα ειναι ετοιμος...

Σας ευχαριστω παιδες για την βοηθεια,κ τα σχολια σας...να ειστε καλα.

Αν θελει καποιος mod ας κλεισει το θεμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.