kyuubiii Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2011 καταρχην το συστημα μου ειναι: win7 ultimate 64b sp1 phenom x6 1055t 2,8 (χωρις OC) 4gb g.skill trident non Ecc cl8 1600hz asrock 890gx extreme 4 corsair 750tx 24pin tx WD 1TB caviar blue wd10ealx sapphire 6950 1gb Χθες παρέλαβα κ έβαλα την 6950 1gb.Την συνδεσα εβαλα τα τελευταία drivers 11.2 απο την σελιδα της amd και το πρόβλημα ειναι οτι οταν παω να τρέχω οποιοδήποτε παιχνίδι , η benchmark (3d mark vantage,3d mark 11) τα παιχνίδια κρασαρουν μετα απο 3-4 λεπτα παιχνιδιου η bench , δλδ μου βγαζει σφαλμα η εφαρμογη σταμάτησε να λειτουργεί κ ριχνει error και σε διεργασίες των windows οπως το messenger,μικροεφαρμογες, catalist κ.α, αφου ποιο πριν εχει κολλήσει το παιχνιδι η το bench... , επιπλέον 3-4 φορες αφου ειχε κατι κολλήσει κ πήγα να κάνω επαναφορά λειτουργίας της εφαρμογης μου πέταξε κ μπλε οθονη... Να σημειωθεί οτι οταν το pc λειτουργει π.χ για ιντερνετ ταινιες κτλ δεν εχει προβλημα....επιπλεον απ τις πρωτες μερες λειτουργίας ειχα ενα προβλημα μαλλον με τα καλωδια sata ( εφαρμογες δν ανταποκρινονταν π.χ OPera explorer media player ktl,σε random καταστάσεις στα καλα καθούμενα ουτε σε παιχνιδια κτλ πχ εκει που άνοιγες μia σελιδα στον Opera κτλ)απο τοτε που αλλαξα το καλωδιο sata του σκληρου δεν το εχει ξανα κανει. Ετσι δοκιμασα 2-3 διαφορετικα drivers ( 10.11 ,11.1) και παλι τα ιδια,απενεργοποιησα απ το bios την οn-board καρτα μηπως και..παλι τα ιδια.Ακομη η RAm κ το CPU δεν εχουν OC ..... παιδες καμια ιδεα τι μπορει να παιζετε πριν τον στείλω για φτιάξιμο κ μείνω χωρις pc για καμια βδομαδα ορίστε κ cpu-z gpu-z συννημενα...ευχαριστω προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpion8283 Φεβρουάριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Δοκίμασες να βγάλεις την κάρτα και να τρέξεις τα ίδια με την onboard?κάνε έπισης ένα uninstall με το atiman uninstaller, και πέρνα drivers απο την αρχή...Φυσικά, υπάρχει και η λύση του Format, πριν επισκεφτείς τεχνικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Φεβρουάριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 @scorpion σ ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου,με την onboard επαιζα κανονικα παιχνιδα πχ medal of honor για 2 ωρες κτλ βεβαια σε αναλυση 1024χ768 κανονικα χωρις προβλημα...αλλα vantage κτλ δεν δοκιμασα,ακομη τα unistall τα drivers με του atiman το unistaller τα εκανα,θα δοκιμασω κ format αυριο απλα νομιζω οτι πρεπει να ναι θεμα hardware αφου το pc λειτουργει κανονικοτατα οταν δεν το ζοριζω πχ ιντερνετ,ταινιες κτλ απλα επειδει δεν εχω αρκετες γνωσεις κ δεν μου παει το μυαλο πουθενα ελαγα μπας κ καποιος που γνωριζει λιγα πραγματα παραπανω μπας κ ειχε καμια καλη ιδεα για το τι σκ@τ@ φτεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpion8283 Φεβρουάριος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 ok...Σαν τελευταία πράγματα που μπορείς να κάνεις1) απενεργοποίησε εξ αρχής την onboard, πρίν κάνεις το format2) αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε την κάρτα γραφικών σου σε άλλο pc, και μια άλλη κάρτα στο δικό σου3) τοποθέτησε την κάρτα σε αλλη pci-express4) δοκίμασε με αλλα βυσματα του τροφοτικού στην κάρτα5) σιγουρέψου οτι έχεις το τελευταίο bios περασμένο της μητρικήςπιθανότατα τα έχεις σκεφτεί....Δεν μπορώ να σκεφτω κάτι άλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Φεβρουάριος 26, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 1.θα το δοκιμασω αυριο μολις κανω format 2. 3. προς το παρον δεν εχω την δυνατότητα να τα δοκιμασω 4.δοκιμασα διαφορετικα βυσματα του τροφοδοτικου τπτ παλι 5.το bios ειναι το τελευταιο (οχι οτι εχουν βγαλει κ αλλο ποιο καινουριο) το δοκιμασα σ ευχαριστω αδερφε για το χρονο σου, αντε να δουμε τι θα γινει με το φορματ αν κ δεν του δινω πολλες ελπιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Φεβρουάριος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Για το τυπικό της υπόθεσης να ρωτησω τι θερμοκρασίες πιανει η GPU σε φόρτο; Αφου με την onboard τα υποσυστηματα επαιζαν κανονικα μεταξύ τους(CPU-RAM) κάτι τρέχει με τη Sapphire. Έχει δίκιο ο scorpion που λέει να δοκιμάσεις αν γίνεται σε άλλο pc την κάρτα και αλλη pci-e slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Φεβρουάριος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο hardware λογικά με το format θα διορθωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Φεβρουάριος 26, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Για το τυπικό της υπόθεσης να ρωτησω τι θερμοκρασίες πιανει η GPU σε φόρτο; Αφου με την onboard τα υποσυστηματα επαιζαν κανονικα μεταξύ τους(CPU-RAM) κάτι τρέχει με τη Sapphire. Έχει δίκιο ο scorpion που λέει να δοκιμάσεις αν γίνεται σε άλλο pc την κάρτα και αλλη pci-e slotκοιτα για να τα κανει αυτα μεσα σε 2-3 λεπτα αφου ξεκινήσω το παιχνιδι δεν νομιζω να προλαβαίνει να ανεβασει θερμοκρασια ,πριν που δοκιμασα παλι στο gpu-z μετα το fatal sto vantage στο 2 τεστ συνηθως εκει προλαβαίνω να φτασω,η στο 3d mark στο 3-4 τεστ ειχε γυρο στους 50C αν θυμαμε καλα που νομιζω δν ειναι ειναι πολυ ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Φεβρουάριος 27, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Λοιπον εκανα format εκανα clean install τα win7 εβαλα τους drivers catalyst 11.2 βαζω το Moh να δουμε τι γινεται και...μετα απο 2 λεπτα στο intro του campaign fatal η εφαρμογη μπλε οθονη στο καπακι...μετα το ρεσταρτ εφαγα αλλες 3 μπλε οθονες οταν πηγα να μπω στα win μεχρι που μπήκα σε safe mode κ μετα ανοιξαν κανονικα.Επιπλέον χθες το βραδύ εβαλα το memtest για 7 ωρες κ βρηκε 0 σφάλματα αρα η μνημες ειναι ΟΚ...τωρα τι να πω ... λετε να επεσα σε ελαττωματική καρτα ? το θεμα ειναι οτι δεν εχω την δυνατότητα να την δοκιμασω σε αλλο pc,ουτε να δοκιμασω αλλη καρτα στο δικο μου...περα απ το να παω την καρτα πισω στο πλαισιο αυριο εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να δοκιμασω για να δω τι παιζεται?εδω 2 απ τα crash dump αν ξερει καποιος να τα διαβαζει dmp1 dmp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Φεβρουάριος 27, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 στις μπλέ οθόνες προλαβαίνεις να δείς τί γράφουν τα μηνύματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Φεβρουάριος 27, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 στις μπλέ οθόνες προλαβαίνεις να δείς τί γράφουν τα μηνύματα;οχι δεν ειδα αλλα στο παραπανω post εχω τα crash dump συννημενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Φεβρουάριος 27, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 δεν βλεπω να μπορει να βοηθησει κανενας θα τον παω αυριο στον ''γιατρο'' κ βλεπουμε τα αποτελεσματα,ευχαριστω για την βοηθεια παιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Φεβρουάριος 28, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 βαλε mac os ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ τα παλιοwin...\ σοβαρα τωρα τι καρτα ειχες πριν την 6950? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Μάρτιος 1, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 ασε αδερφε εχω μπλέξει άσχημα μολις βρω χρονο θας σας γραψω τι παίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtifosiGR Μάρτιος 1, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 ασε αδερφε εχω μπλέξει άσχημα μολις βρω χρονο θας σας γραψω τι παίζεταιΕπειδή και εγώ αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα και κατά πάσα πιθανότητα πιστεύω πως είναι η κάρτα γραφικών μου, εσύ βρήκες τι έφταιγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Μάρτιος 1, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Χθες πηγα την καρτα πισω, με παιρνουν τηλεφωνο κ μου λενε οτι τελικα ειχε προβλημα και αν θα ηθελα θα μου την αλλαξουν με την ιδια (1gb )η οποια θα ερχοταν αυριο η την 2GB την οποια την ειχαν ηδη στο καταστημα,ειπα οτι θελω την 1gb, που ηταν η αρχικη μου παραγγελια,την οποια θα την ειχαν αυριο(σημερα)..Με παιρνουν σημερα τηλεφωνο και μου λενε να παω να παρω την καινουρια καρτα την παιρνω κτλ .Την συνδεω παιρναω drivers απ την σελιδα της AMD τρεχω το 3dmark06 ολα καλα, κανενα προβλημα...βαζω να τρεξω vantage error η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει,και ταυτοχρονα error σε μικροεφαρμογες κ msn,δοκιμαζω αλλες 2-3σ φορες τα ιδια,βαζω να δοκιμασω το Moh 5 λεπτα παιχνιδιου τα ιδια...αλλαζω βαζω τους 11.1 τα ιδια...παλι.Ξανα παιρνω τηλεφωνο κ λεω παλι το προβλημα μου ...τους ξαναπαω την καρτα...την δοκιμαζουν μου λενε οτι δεν εχει καποιο προβλημα...λεω vantage δοκιμασατε κ σας τρεχει κανονικα? μου λενε οτι δεν δοκιμασαν αλλα καναν αλλα bench οπου δεν ειχε κανενα προβλημα η καρτα....με αυτα κ μ αυτα τους πηγα ολοκληρο το PC (δεν εχει εγγυηση απο το ιδιο καταστημα κιολας αλλα τι να κανω)....και περιμενω να δουμε τι φτεει....Απλα ειμαι περιεργος πως γινεται την μια που μου εβγαζε τα προβληματα το pc η καρτα να ηταν χαλασμενη και την δευτερη φορα αφου εχει τα ιδια προβληματα να λειτουργει κανονικα....τι να πω τρεχω ολη μερα για μ@λ@κιες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Μάρτιος 1, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 βαλε mac os ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ τα παλιοwin...\σοβαρα τωρα τι καρτα ειχες πριν την 6950? ειχα την onboard 4290,δεν ειχα βαλει καρτα με την συνθεση περιμενα να πεσουν λιγο οι τιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Μάρτιος 1, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 απο πλαισιο την εχεις παρει την καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Μάρτιος 1, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 απο πλαισιο την εχεις παρει την καρτα?ναι αδερφε πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpion8283 Μάρτιος 2, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Περιεργο πάντως...Περιμένουμε εξελίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.