juno12 Φεβρουάριος 27, 2011 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Ναι μόνο που το Hardware της κονσόλας αξιοποιείται 100% ενώ του PC ούτε 50%......που το έχεις δεί αυτό;έπαιζες κανένα παιχνίδι και χρησιμοποιούσε 50% επεξεργαστή και κάρτα γραφικών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelosLX Φεβρουάριος 27, 2011 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Ντάξει δεν έχει άδικο σε αυτό.. Αν εξαιρέσεις Crysis και μερικά άλλα παιχνίδια, οι πολύ δυνατές κάρτες γραφικών κοιμούνται.. Ακόμα και στο Call of Duty που αναφέρθηκε πριν, αν δεν βγάλεις το cap και είσαι με 91 fps κολλημένα (που παίζεις άψογα) οι τερατοκάρτες δουλεύουν 50%..το ίδιο συμβαίνει και με cpu(i7, phenomx6). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Φεβρουάριος 27, 2011 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Ναι...Που κολλάει το ότι ο ps3 user θα χάνει λόγω joystick με τα γραφικά?Όλα τα παιχνίδια πλέον είναι multi-platform άρα κονσολογραφικά και άρα οι High-End κάρτες είναι πεταμένα λεφτά και ας είμαι και εγώ θύμα και παίρνω συνέχεια την καλύτερη Single.όποιος θέλει να παίζει καλύτερα από το ps3, θα πάει στο pc και για τα πιο καινούρια, βαριά παιχνίδια σε μεγάλες αναλύσεις θέλει και καλή κάρτα γραφικών. να που κολλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Φεβρουάριος 27, 2011 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 το αν κάποιο παιχνίδι δε χρειάζεται δυνατή κάρτα γραφικών είναι ένα θέμα και η σύγκριση σε επίπεδο hardware είναι ένα άλλο.φυσικά κάποιος που παίζει μόνο manager και black ops δεν είναι ανάγκη να πάρει gtx580.αλλά και κάποιος που θέλει eyefinity ή να παίζει σε μεγάλες αναλύσεις, πρέπει να πάρει ακριβή καρτούλα.όμως εγώ δεν μπορώ να πώ οτι η gtx590 είναι άχρηστη επειδή δε μου χρειάζεται, αφού δεν έχω 3-4-5-6 οθόνες...είναι απλό θέμα αναγκών και καλύτερης ικανοποίησής τους στην τελική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Φεβρουάριος 27, 2011 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 το αν κάποιο παιχνίδι δε χρειάζεται δυνατή κάρτα γραφικών είναι ένα θέμα και η σύγκριση σε επίπεδο hardware είναι ένα άλλο.φυσικά κάποιος που παίζει μόνο manager και black ops δεν είναι ανάγκη να πάρει gtx580.αλλά και κάποιος που θέλει eyefinity ή να παίζει σε μεγάλες αναλύσεις, πρέπει να πάρει ακριβή καρτούλα.όμως εγώ δεν μπορώ να πώ οτι η gtx590 είναι άχρηστη επειδή δε μου χρειάζεται, αφού δεν έχω 3-4-5-6 οθόνες...είναι απλό θέμα αναγκών και καλύτερης ικανοποίησής τους στην τελική.ακριβώς.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannygr Φεβρουάριος 28, 2011 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Ψιλουπερβολή το κόβω για GTX 590 και 6990....Η 5970 που έχω μου φαίνεται υπερ-υπερ αρκετή...λόλ ντάξει έχει και καμμένους που θα κάνουν και sli/crossfire αντίστοιχα με τα επερχόμενα τέρατα...τί να πείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkiviadis17 Μάρτιος 1, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 αναλογα τα βαλάντια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 2, 2011 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 ASUS και EVGA θα συρουν το χωρο οπως φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάρτιος 2, 2011 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 είχα καρό να δω την έβγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 2, 2011 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ψιλουπερβολή το κόβω για GTX 590 και 6990....Η 5970 που έχω μου φαίνεται υπερ-υπερ αρκετή...λόλ ντάξει έχει και καμμένους που θα κάνουν και sli/crossfire αντίστοιχα με τα επερχόμενα τέρατα...τί να πείς!!! Man οσο υπερβολη ειναι 590 κ 6990 αλλο τοσο ηταν και η 5970 σου οταν πρωτοβγηκε...να μην σου πω ακομα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCARFACE_ Μάρτιος 3, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Θα την τσιμπισω τη ρημαδα αρκει να μην ψηνεται σαν τη 295 που ειχα καποτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 3, 2011 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Λοιπον φρεσκα νεα απο CEBITΗ nvidia το μονο που λεει ειναι οτι το 590gtx θα ειναι γρηγορότερο και αν χάνουμε σε κάποια games, έχουμε physx και 3d vision οπου ειναι καλύτερα απο τον ανταγωνισμό...Αρα μιλαμε για μαχη στο frame... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 3, 2011 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Θελω να δω tdp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 3, 2011 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Θελω να δω tdp.Έτσι όπως μου μετέφεραν τα λογια του ανθρώπου της Nvidia έδειχναν οτι και να χάνουμε οριακά έχουμε ένα πιο ολοκληρωμένο σαν προϊόν.Αισθάνομαι οτι η ΑΤΙ έκανε το κόλπο γκρόσο με το 830mhz και 880mhz οταν περίμενα άλλα (775 με max 800) και 6+8 και οχι 8+8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάρτιος 3, 2011 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Αρα μιλαμε για μαχη στο frame...Αρα μιλαμε για 2x570 vs 2x6970.Ολα θα παιχτουν στα πικικινια και στις θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 3, 2011 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Αρα μιλαμε για 2x570 vs 2x6970.Ολα θα παιχτουν στα πικικινια και στις θερμοκρασιες. Κοιτα οπως ειπα και στο αλλο τοπικ ο ανθρωπος της nvidia απο μια ευρωπαικη χωρα πριν 1-1,5 μηνα ειχε πει σε γνωστο μου οτι πολυ δυσκολα θα ειχε 2xgf110 με 512 cuda cores... Αυτο εγω το ελαβα οτι μιλαμε για 480 cuda cores το maximum... Για την 6990 στην αγορά του εξωτερικού δεν θα έχει πάνω από 550 ευρώ (βασικά αυτο που ειπαν στα παρασκήνια στη cebit είναι οτι θα είναι ανταγωνιστική) Τώρα στην Ελλαδα δεν ξέρω, εδω περα ως γνωστων ειμαστε φραγκατοι και μας αρεσει το χαρατσι... Καθαρα κανεις δεν μιλαει απο τους επισήμους, μεταφέρω κάποια πράγματα και σας λεω πως τα αντιλαμβανομαι εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 3, 2011 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 δεν εχω δει τι γραφεται, μπαινω σαν την σφηνα γιατι οταν βλεπω top end vga και sebastian, μια μονο λεξη μπορω να εναποθεσω..ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 3, 2011 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Aπο CEBIT η παραφιλολογία συνεχίζεται για την nvidia και το 590gtxΚαποιοι λενε οτι θα υπαρχουν λιγα κομματια και οτι θα εχει 800+ ευρωΚαποιοι λενε οτι θα παιζει γυρω στα 600-700+ ευρω και από οτι μου λενε συνεχίζεται η παραφιλολογία για το τι GF110 θα έχει, με 512 ή 480 coresH Νvidia τονίζει 3 πράγματα σε σχεση με τον ανταγωνισμό: 1. cuda 2. physx 3. 3d visionΑυτό με προβληματίζει θα ελεγα γιατι: 1. cuda ουτε convert της προκοπης μπορει να κανει! το badaboom κανει μονο για οθονες 5 ιντσων2. Physx οπου 1 παιχνιδι το χρονο3. 3d vision αυτο το εχει και ο αντιπαλος, λιγους αφορα.Βασικα να αφησει τα πονηρα και να πει ορθα τι εχει σκοπο να βγαλει στη φορα απο τα εργαστηρια της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Μάρτιος 3, 2011 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 απ οτι εχει φανει μεχρι στιγμης οταν εχει προβλημα η nvidia βγαζει 2η τις καρτες της,βεβαια κ η ατι αλλα τουλαχιστον βαζει κατι πανω που αλλαζει τα δεδομενα οπως πχ εκανε κ με την 69χχ με το dual bios,το ξεκλειδωμα της 6950 αλλα κ τα 2 γιγα.πραγμα που εκανε κ την 580 να ξεχαστει αλλα κ την νεα 570,ετσι κ τωρα με το Overclocking στις 6990 σε 2 εκδοσεις που απλα πυροβολανε κ το τρομερο scaling στο cf που υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 3, 2011 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 3. 3d vision αυτο το εχει και ο αντιπαλος, λιγους αφορα.Μηπως εννοεις το 3d surround / eyefinity γιατι 3D με 3Dγυαλια κτλ, απ'οσο ξερω η ατι δεν εχει...Το aida 1.6 παντως την εμπεριεχει στο release notes Release Package | AIDA64 Extreme Edition (beta) 1.60.1306 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.