LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2004 Εχω μια GeFοrce 5600 256MB Εβαλα χτες τους forceware 61,11 τρεχω Αquamark 3 και βλεπω οτι τα γραφικα ηταν τελειως αισχος δεν εβλεπα τπτ ειταν τελειως χαλασμενα..Γιατι εγινε αυτο?? Ε μετα εβαλα τους παλιούς τους 56,72 και ολα οκ?και λεει οτι δινουν Around 5% boost in Aquamark Around 5% boost in X2 performance Around 5% boost in Tomb Raider: Angel of Darkness performance Around 10% boost to Call of Duty performance Over 20% improvement in Far Cry performance (fixed a z cull bug) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αν θυμαμαι καλα ειναι beta και πολλοι ειχαν προβληματα στα γραφικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Κι εγώ που τους έβαλα μου κρέμασε το 3dMark. Τους έβγαλα χωρίς δεύτερη σκέψη..... Ακόμα δεν έχω βρει καλύτερους drivers από τους 41,09... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.