zpaf Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2011 Κολλημενος ακομη με το x58 ψαχνω να βρω μια μητρικη κοντα στα 200 ευρω.Τι διαλεγουμε κυριοι ;Για να ακουσω αποψεις.Ευχαριστω.pc1pc1
takis-pa Φεβρουάριος 26, 2011 #2 Φεβρουάριος 26, 2011 Κουρτινα 2 για μενα. ( Που ειναι ο 970 :shout: )
Staba Μάρτιος 9, 2011 #3 Μάρτιος 9, 2011 Αναμεσα στις 2 ημουν και εγω και τελικα πηρα την Sabertooth.εχει τον τον ποιο καινουργιο controller της marvell που υποστηριζει raid σε 6g sata και ειναι πανευκολη στο πουσαρισμα.για πλακα με πηγε στα 4ghz χωρις να βασανιστω με ρυθμισεις και με παει και ποιο πανω απλα θελει λιγο ψαξιμο για να κρατηθω σταθερος στα 4.5.αρνητικα μονο η θυρα pci καλυπτεται τελειως απο την καρτα γραφικων και απο τα fan που περνει πανω μονο το 2 ρυθμιζονται απο το bio τα αλλα παιζουν full speed.2 μηνες την εχω και την θεωρω την κορυφαια επιλογη για 200 ευρω.
venom7 Μάρτιος 9, 2011 #5 Μάρτιος 9, 2011 Και εγώ την 2η προτείνω μιας και είναι και πιο καινούρια αλλά από ότι έχω διαβάσει κλοκάρει και πιο εύκολα αλλά και καλύτερα από την 1η!
altri Μάρτιος 9, 2011 #6 Μάρτιος 9, 2011 H Sabertooth, έχει gigabit NIC σε PCI δίαυλο, όπερ σημαίνει ελεεινή απόδοση σε ο,τιδήποτε δικτυακό πέραν του ίντερνετ. Αν είσαι οκ με αυτό, είναι κατά βάση τα ίδια με την άλλη, της οποίας ο marvell sata 3 κάνει επίσης raid.Απο εκεί και πέρα, σε όλες τις χώρες η asus δίνει 5 χρόνια εγγύηση στις TUF, οι ξύπνιοι εδώ την αναφέρουν ότι έχει 3.Και η διαφορά στο χρόνο κυκλοφορίας τους είναι 1-2 μήνες. Γενικά, είναι από τις πιο φρέσκες Χ58 και ο 2.
Kokolikos Μάρτιος 18, 2011 #7 Μάρτιος 18, 2011 H Sabertooth, έχει gigabit NIC σε PCI δίαυλο, όπερ σημαίνει ελεεινή απόδοση σε ο,τιδήποτε δικτυακό πέραν του ίντερνετ.για δώσε ένα more analytic definition plzzzz:...:
altri Μάρτιος 18, 2011 #8 Μάρτιος 18, 2011 ASUS Sabertooth X58 Motherboard Performance Review - Network Throughput - Legit ReviewsAsus' Rampage III Gene and Sabertooth X58 motherboards - The Tech Report - Page 4Remember the Sabertooth's PCI-based Gigabit Ethernet controller? It costs you nearly 220Mbps in throughput versus the Rampage's Intel networking controller—a drop of close to 24%. The Rampage uses the Intel GigE controller built into the ICH10R south bridge, and it offers comparable throughput to what we've observed with PCIe-based controllers from Marvell and Realtek. Tapping the south bridge controller saves Asus a PCI Express lane on the Rampage, and the same approach should've been used with the Sabertooth.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.