Jump to content

Πρόβλημα με Dell Ultrasharp U2410

sol1d

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Κατα πρώτον έχει αυτοκόλλητο που αναγράφει refurbished και κατα δευτερον το work order έχει 2 ψηφία παραπάνω.

• 5 months later...

Καλησπέρα, και καλως σας βρίσκω. :dance3:

Πρώτο μου post. To πρόβλημα με οδήγησε εδώ, ελπίζω να υπάρξει βοήθεια.

Εχω μία Dell U2311H και μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα.

VGA σύνδεση παίζει κανονικά η οθόνη.

DVD-I και DisplayPort αδυνατεί επίμονα να τα δεχθεί.

Η σύνδεση έχει γίνει τόσο απο laptop όσο και απο σταθερο. Τζίφος.

Η οθόνη είναι αγορασμένη εδώ και περίπου ένα 1 χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω αποδείξεις κοκ για να κινήσω την διαδικασία την αντικατάστασης. :wall: Είναι αγορασμένη από MSystems.

Ερωτήματα:

Εχει γίνει πατατα απ την δική μου πλευρά ή είναι τεχνικό της τηλεόρασης? :wall:

Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω?:confused:

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Η οθόνη είναι αγορασμένη εδώ και περίπου ένα 1 χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω αποδείξεις κοκ για να κινήσω την διαδικασία την αντικατάστασης. :wall: Είναι αγορασμένη από MSystems.

Επικοινώνησε με το κατάστημα μήπως μπορούν μέσω του serial number να βρουν την απόδειξη.

Επικοινώνησε με το κατάστημα μήπως μπορούν μέσω του serial number να βρουν την απόδειξη.

Μου πέρασε απ το μυαλό. Αν δεν, την κατσαμε - υποθετω..:wall:

Πάνω που είμουν έτοιμος να αγοράσω μια 24" απο msystems.

Μετά από όσα διάβασα το ξανασκέφτομαι. Αν ειναι να μπω σε περιπέτειες....

Έχω LG 24" TN αλλά ήθελα να πάω σε IPS 24" (ή απλή LED 27"-ακομα το σκέφτομαι)

Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να τρέχω για αντικαταστάσεις κτλ.

Πάνω που είμουν έτοιμος να αγοράσω μια 24" απο msystems.

Μετά από όσα διάβασα το ξανασκέφτομαι. Αν ειναι να μπω σε περιπέτειες....

Έχω LG 24" TN αλλά ήθελα να πάω σε IPS 24" (ή απλή LED 27"-ακομα το σκέφτομαι)

Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να τρέχω για αντικαταστάσεις κτλ.

Δεν νομίζω πως εχει να κανει με το κατάστημα που την προμηθεύει - πουλάει. Αλλά με την εκάστοτε κατασκευαστική εταιρία.

Τώρα το πως σύγκλινα για να την αγοράσω είναι άλλο θέμα (προτίμηση εταιρείας), ίσως θα έπρεπε να είχα προτιμήσει κάποια άλλη, λχ LG. Τελικά είναι ελλατωματικές? :wall:

Anyway, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι θα πρέπει να γίνει άμεση αντικατάσταση με καινούρια και να μην έχω τρεχάματα, όπως το παιδί παραπάνω. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Από αύριο, ή Σάββατο θα τρέξω τις εξελίξεις και είμαστε ενήμεροι.

Μάλλον δεν ακούστηκε σωστα οπως το είπα. Φυσικά και δεν φταίει η msystems. Απλώς απο εκεί ελεγα να αγορασω μιας και ειναι κοντα στο σπίτι μου.

Μια επιλογή είναι DELL 24"IPS και η άλλη Philips 27" LED...Ακομα δεν έχω αποφασίσει

Να ρωτήσω κάτι; Που είναι το service της dell;

Επίσης πρέπει να το πάει κανεις μονος του εκει ή στέλνουν σπίτι κάποιον όπως η lg;

Επίσης πρέπει να το πάει κανεις μονος του εκει ή στέλνουν σπίτι κάποιον όπως η lg;

Λογικά στο στέλνουν.:getlost:

Δεν είναι. Τηλέφωνο παίρνεις.

Αν χρειαστεί έρχεται τεχνικός αλλά οι περισότερες περιπτώσεις είναι αντικατάσταση.

ναι εννοω ερχεται καποιος σπίτι σου ή πρέπει να τρέχεις εσύ; (ακομα και για αντικατασταση)

Ερχονται σπιτι σου!!

παιδια μην τρελαθουμε κιολας

επδ σε μεροικους εκατσε να χαλασει η οθονη βγαινετε και κραζετε την dell???

αγορασες οθονη και χαλασε σε ενα χρονο. so what????? συμβαινουν αυτα ρε παιδια μην ειμαστε και παρανοϊκοι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα τελεια προϊοντα-συσκευες

το ολο θεμα ειναι η εταιρια να το χειριστει σωστα και να στην αντικαταστησει η να στην επισκευασει χωρις καμια επιβαρυνση εφοσον εισαι εντος εγγυησης

και η DELL αυτο το κανει και με το παραπανω. τι αλλο να ζητησει κανεις???

προσωπικα εχω 4 οθονες της dell αυτη τη στιγμη και οι 4 ειναι αψογες

το οτι μεροικες οθονες της dell παρουσιασαν προβλημα δεν σημαινει οτι θα σταματισουμε να αγοραζουμε απο αυτην

αν ειναι δυνατον

[MENTION=14427]BloodMage[/MENTION] ναι μεν.. αλλά το σωστό είναι να γνωρίζουμε, τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, αν τραβήξει κάποιος τα πάνδεινα για κάτι πολύ απλό (όπως service στη προκειμένη), που του κόστισε μέρες/ώρες ταλαιπωρία ΠΡΕΠΕΙ να ενημερώσει τους άλλους για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε!

Φαντάσου δηλαδή να ήθελα να αγοράσω μια eizo Coloredge αξίας 2 και 3 χιλιάδων ευρώ (που αναλογούν σε 10 dellάκια) και (υποθετικά πάντα μιλάω) να μαθαίνω από κάπου ότι το τάδε μοντέλο είχε εκείνο το πρόβλημα η δεν υπάρχει service στην Ελλάδα και πρέπει να τη στείλω η κάτι που επηρεάζει άμεσα/έμμεσα εμένα η οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή, αυτό να μη το γνώριζα; Η να μην το γνώριζαν οι υπόλοιποι;

Να λέμε τα πράματα όπως πρέπει, πάντως δόξα το θεό υπάρχει πλήρες service στην Ελλάδα για eizo οθόνες και ξέρω όλους τους ανθρώπους εκεί πολύ καλά και έχω συνεργαστεί πολλές φορές μαζί τους.

Ok ρε παιδιά. Απόψεις αντάλλασουμε μα πάνω απ όλα - όπως σωστά υπόθηκε - ενημερώνουμε. Δεν είμαστε καχύποπτοι, ούτε κρύβουμε κάποια συμφέροντα. Googlara και είχαν αρκετοί αυτο το πρόβλημα (Support Dell), προσωπικά δεν έβγαλα άκρη.

Στο θέμα της εγγύησης με καλύπτη αυτή της εταιρείας (αλήθεια πόσο να είναι), ή ο περιβόητος νόμος περί 2 χρόνων σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή;

Sorry, που ξεφεύγουμε απο το αρχικό θέμα.

Χαίρεται γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο της τεχνικης υποστηριξης στα κεντρικα της Dell.

Βρηκα αυτό, αλλά δεν είναι διαθέσιμο.

Καλέστε το 00800 44149 518 για την υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξής μας.
:wall:

κάτι κάνεις λάθος όταν καλείς....

το νούμερο είναι σωστό και το πήρα και πριν λίγο.

για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα σχετικά με το dell after sales.

αρχικά απευθύνεσαι μέσω του 00800 44149 518 στο τηλεφωνικό τους κέντρο, και μετά σε προωθούν αν χρειάζεται στην CPI (εταιρία που έχει εξουσιοδοτηθεί με το service της DELL Ελλάδος) για τα περαιτέρω, όπως επίσκεψη τεχνικού ή παραλαβή ελλατωματικού προιόντος από το χώρο σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.