overvolt Μάρτιος 2, 2011 #41 Μάρτιος 2, 2011 Να γράψω μερικές τελευταίες αράδες , προς επεξήγηση.. 1) HP "refurbished" Είναι μια πάγια ταχτική στην Αμερική .. Στην Ευρώπη δεν θα δεις HP "refurbished" προς πώληση. Ούτε θα δεις DELL "refurbished" προς πώληση.2) Ο ρόλος του μαγαζιού λιανικής ...α) το αγοράζεις .β) το επιστρέφεις για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. 3) πολιτική Pixel . 5-6 αναμμένα και τρία σβηστά . Το Zero pixel το έχει μόνο η LG. 4) DELL αντικατάσταση οθόνης. Το παρών θέμα το παρακολουθούμε πολλά άτομα,οι περισσότεροι έχουμε DELL οθόνη. Μέχρι τώρα , και από τα στατιστικά, από όσα εχω διαβάσει ,δεν έχει παίξει κάτι περίεργο. α) Άλλοι πήραν νέα οθόνη σφραγισμένη. β) Άλλοι πήραν μια οθόνη αντικατάστασης γ ) Κάποιοι έφτασαν και στις τρις και στις πέντε αλλαγές ,μέχρι να τους κάτσει η αντικατάσταση. Στο τέλος, κανένας δεν έμεινε με παράπονο. Η στεναχώρια για το θέμα καινούργια , είναι δικαιολογημένη. Απο την άλλη σκέψου τα πράγματα ανάποδα για να ηρεμήσεις. Φαντάζεσαι να την γρατζουνίσεις εσύ σε μια μετακόμιση,και εάν χαλούσε στον τρίτο χρόνο , να σου έλεγαν δεν στην αλλάζουμε για την γρατσουνιά ,άσχετο εάν είναι χαλασμένη ?? Παραλογίζομαι βέβαια , αλλά ίσως σας βοηθήσω να καταλάβετε, ότι το να έχεις ένα σωστό προϊόν, μετράει ποιο πολύ από μια μικρή γρατσουνιά. Δεν είναι δικαιολογημένο να πέφτουμε από τα σύννεφα στο θέμα αντικατάσταση. Πόσες και πόσες φορές , στα πλαίσια της επισκευής και όχι αντικατάστασης ( από άλλες εταιρείες) ,ήρθε πίσω το πράμα με ψιλογρατσουνιές ή σημάδια κακομεταχείρισης, η ακόμα και απώλεια περιφερικών ( καλώδια μπαταρίες κλπ ) Όταν μπλέκει το πράγμα, η λύση είναι ο καλός συμβιβασμός.
junior-21- Μάρτιος 2, 2011 #42 Μάρτιος 2, 2011 ακομα σφραγισμένη την εχω την δικια μου και αγχωνομαι νταξ, λογικό να γινεται θεμα, αν κάτι είναι DOA και έχεις δωσει και έναν σκασμό λεφτά δεν θα ηθελες να σου δώσουν κάτι used, δεν υπάρχει κάτι παράλογο σε αυτό
Astakos Μάρτιος 2, 2011 #43 Μάρτιος 2, 2011 Να γράψω μερικές τελευταίες αράδες , προς επεξήγηση.. 3) πολιτική Pixel . 5-6 αναμμένα και τρία σβηστά . Το Zero pixel το έχει μόνο η LG. Τελειότητα μέχρι το τελευταίο pixel:Οι οθόνες Dell UltraSharp έχουν σχεδιαστεί για τελειότητα σε κάθε pixel. Σε περίπτωση που ανακαλύψετε έστω και ένα ελαττωματικό pixel κατά την περίοδο της περιορισμένης εγγύησης υλικού, θα αντικαταστήσουμε την οθόνη σας δωρεάν.
sol1d Μάρτιος 2, 2011 Author #44 Μάρτιος 2, 2011 Από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (1520) μου είπαν ότι πρέπει να μου την αντικαταστήσουν με καινούργια.Για να δούμε τι θα κάνουν...Τη φόρμα πάντως τη συμπλήρωσα...
Jaco Μάρτιος 2, 2011 #45 Μάρτιος 2, 2011 1. Δικαίωμα αλλαγής; Όσες φορές θέλω μου είπαν μέχρι να βρεθεί κάτι καλό. Να δοκιμάσω την τύχη μου δηλαδή μου είπαν. Έχουν φαίνεται πολλά refurbished.Αυτό το lotto του στυλ θα στην αλλάζουν συνεχώς μέχρι να σου κάτσει η "καλή" δεν το καταλαβαίνω... DOA και να σε ταλαιπωρούν έτσι πάλι δεν το καταλαβαίνω... Αν θυμάμαι καλά, μέχρι κάποια μέρα μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω και να την επιστρέψεις και αν η αγορά έγινε Online τότε το χρονικό διάστημα αυτό είναι μεγαλύτερο... Αυτό τώρα είναι πολιτική της ελληνικής dell ή γενικότερα..? Στείλε και ένα email στα κεντρικά της Ευρώπης...
overvolt Μάρτιος 2, 2011 #46 Μάρτιος 2, 2011 Τελειότητα μέχρι το τελευταίο pixel:Οι οθόνες Dell UltraSharp έχουν σχεδιαστεί για τελειότητα σε κάθε pixel. Σε περίπτωση που ανακαλύψετε έστω και ένα ελαττωματικό pixel κατά την περίοδο της περιορισμένης εγγύησης υλικού, θα αντικαταστήσουμε την οθόνη σας δωρεάν.Να υποθέσω ότι πρόκειται για το πρώτο δεκαήμερο . ( Περίοδο DOA ) Για το θέμα Pixel, τα ρώτησα στην τηλεφωνική γραμμή της DELL . Και χάρηκα και με την επιβεβαίωση που μου έδωσαν , για τα τρία χρόνια εγγύηση.Απο την άλλη, λένε :Η κάλυψη που χρειάζεστε, τώρα και στο μέλλον:Η νέα οθόνη Dell έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αντοχή, όμως σε περίπτωση κάποιου προβλήματος υλικού μπορείτε να είστε ήσυχοι, ξέροντας ότι στην αγορά της U2311H περιλαμβάνεται περιορισμένη εγγύηση υλικού 3 ετών. Το μόνο που δεν λένε ξεκάθαρα ... είναι για ποιο υλικό μιλάνε. Διότι σε ενδεχόμενο πρόβλημα Pixel , αρχίζει το παραμύθι , ότι άλλο πράγμα είναι το πάνελ και άλλο η οθόνη ως συσκευή.
syma Μάρτιος 2, 2011 #47 Μάρτιος 2, 2011 αμα μπλεκεις με "ψιλα" γραμματα την εβαψες...Προσωπικα δεν μου ετυχε,(τυχερος) αλλα μονο και μονο το τρεξιμο και την στεναχωρια που θα φας για μια αλλαγη στο τελος μπορει να πεις και αστο.....Παντως εγω στην θεση σου θα πιεζα οσο μπορω την κατασταση...
junior-21- Μάρτιος 2, 2011 #48 Μάρτιος 2, 2011 μολις ανοιξα την δικιά μου, εκ πρώτης όψεως όλα μια χαρά
overvolt Μάρτιος 3, 2011 #49 Μάρτιος 3, 2011 Βάση του νόμου των πιθανοτήτων ένα 4-6% , θα φάει την ζοχάδα . Και συμβαίνει παντού.Ας αφήσουμε τον φίλο μας, στην ησυχία του ,περιμένοντας τα καλά νέα , με την δεύτερη παραλαβή.Σίγουρα μετράει λίγες ώρες.
sol1d Μάρτιος 3, 2011 Author #50 Μάρτιος 3, 2011 junior-21- καλορίζικη η οθόνη Λοιπόν εγώ περιμένω τη δική μου σήμερα και κάτι μου λέει ότι θα είναι και αυτή refurbished. Όλοι μου δίνουν δίκιο στη Dell, αλλά...αποτέλεσμα μηδέν μέχρι τώρα. Δεν είναι θέμα του τεχνικού τμήματος μου λένε (το αν θα σταλεί καινούργια). Τους έχω στείλει μέχρι και email με ξεκάθαρο αίτημα... Φυσικά, δεν θα το αφήσω έτσι. Εγώ δεν αγόρασα μεταχειρισμένη οθόνη. Ήδη έχω καταθέσει επώνυμη καταγγελία.
TifoziF1 Μάρτιος 3, 2011 #51 Μάρτιος 3, 2011 Θα σε "ταλαιπωρήσουν/ταλαιπώρησαν" λίγο αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα μείνεις ικανοποιημένος, γι αυτό πληρώνεις/πληρώνουμε το σηματάκι DELL.
sol1d Μάρτιος 3, 2011 Author #52 Μάρτιος 3, 2011 Καλησπέρα.Λοιπόν φίλοι μου, η ιστορία έληξε. Ήταν κάπως έντονη η ημέρα...Η Dell αποφάσισε να με βάλει σε μία Οδύσσεια και εγώ αποφάσισα να τους το αντιστρέψω.Μετά από, δε ξέρω και εγώ πόσα τηλεφωνήματα στην Dell, μίλησα από το τεχνικό τμήμα, μέχρι το τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών πωλήσεων, μέχρι τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και ύστερα από αρκετά emails προς την Dell, το αποτέλεσμα ήταν να έρθει το μεσημέρι μια ωραιότατη καλογυαλισμένη refurbished οθονούλα. Φυσικά, αρνήθηκα να την παραλάβω...Και ετοιμαζόμουν για τις επόμενες κινήσεις μου.Ο μόνος εκπρόσωπος της Dell που έδειξε ενδιαφέρον και δεν κλεινόταν πίσω από το "τείχος" της ευγένειας, ήταν ο εκπρόσωπος της εξυπηρέτησης των εταιρικών πελατών, με τον οποίο μίλησα κατά τύχη...Μου έδωσε δίκιο, κατάλαβε ότι το αίτημά μου ήταν λογικό.Αυτοί όμως που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον ήταν οι εκπρόσωποι της Msystems. Κατάλαβαν ότι είχα δίκιο, πήραν γραπτώς το αίτημα μου, το προώθησαν και εκείνοι στην Dell και το απόγευμα μου είπαν ότι μπορώ να περάσω από το κατάστημα τους για να παραλάβω καινούργια οθόνη. Με ρώτησαν μάλιστα αν θέλω να δοκιμάσουμε την καινούργια για την καλή της λειτουργία, πράγμα που έγινε παρουσία μου. Από 'κει και πέρα, τους παρέδωσα την..."refurbished" και εκείνοι θα αναλάβουν τη συνεννόηση με την Dell.Σε αυτούς οφείλω τις ευχαριστίες μου, για τον επαγγελματισμό τους και την άριστη εξυπηρέτηση.Και σε εσάς που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε ή και να σχολιάσετε.
BloodMage Μάρτιος 3, 2011 #53 Μάρτιος 3, 2011 μεγειες μαν και καλοδουλευτηπαντος ξενερωσα απιστευτα απο την ντελλ μετα απο αυτο το thread
overvolt Μάρτιος 3, 2011 #54 Μάρτιος 3, 2011 Απρόσμενη εξέλιξη .. Είμαστε εκατοντάδες παλικάρια από την υπόλοιπη Ελλάδα , που δεν βασιζόμαστε και τόσο, στο έκαστο μαγαζί Αθηνών ( λόγο απόστασης ) ,αλλά στο τι θα έχει το τσουβάλι αντικατάστασης, που θα φέρει η κούριερ. Ναι είναι στενάχωρο , ότι η DELL δεν έδωσε πρώτη την ιδανική λύση.Στα θετικά να βάλω ότι μάθαμαι και κάτι νέο ... "γραπτό αίτημα προς το κατάστημα".Μεγάλη έκπληξη αποτελεί ο έλεγχος καλής λειτουργίας στο κατάστημα πριν την παραλαβή. Εχω μιλήσει με την Msystems για 15 λεπτά στο τηλέφωνο , και κατηγορηματικά μου αρνήθηκαν να το κανουν ,όταν ενδιαφερόμουν για να αγοράσω από αυτούς μια 2311U . Και τελικά, δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο της Msystems ..Και για να κλείσω θα πω , ότι ούτε η παγερή προσχεδιασμένη πολιτική της DELL μου άρεσε . αλλά ούτε και η εμπλοκή της Msystems έγινε με γνώμονα το συμφέρον του κάθε πελάτη. Και βέβαια χάρηκα που λύθηκε το πρόβλημα σου φίλε μου , αλλά το πέτυχες μόνος σου ,λόγο ότι έδειξες οτι μπορείς να τους παλέψεις , και λαστιχάρισαν από φόβο. Αυτά τα ολίγα ..
DIMITRIS56 Μάρτιος 5, 2011 #55 Μάρτιος 5, 2011 Άλλο το ενδιαφέρεσαι και άλλο να τα έχεις σκάσει τα λεφτά ήδη.
mazax Μάρτιος 5, 2011 #56 Μάρτιος 5, 2011 Μολις ανοιξα την δικια μου νεα 2711U και ολα ηταν καλα. Με αγχωσε λιγο ο φιλος αν και ειναι η 7η οθονη που αγοραζω της dell. Ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα. Η οθονη πηρε την θεση της παρα πολυ καλης 2408wfp και ειναι τερακι με την 2707wfp. Επειδη τις εχω διπλα διπλα μπορεσα και εκανα ενα γρηγορο συγκριτικο χρησιμοποιωντας το ιδιοpc. Δεν ειδα τεραστια διαφορα αλλα υπαρχει. Ειδικα στην ζωντανια των χρωματων. Φιλε να μαστε καλα να τις χαρουμε
sol1d Μάρτιος 5, 2011 Author #57 Μάρτιος 5, 2011 Πολύ καλό monitor το 2711 φίλε μου. Να το ευχαριστηθείς
andreas19 Μάρτιος 5, 2011 #58 Μάρτιος 5, 2011 Φιλε sol1d μου φαινεται πως προκαλεσες τρομο στους κατοχους της συγκεκριμενης οθονης με αυτο το thread. Ολοι θα προσευχονται να μην βγει προβληματικη!!
overvolt Μάρτιος 5, 2011 #59 Μάρτιος 5, 2011 Φιλε sol1d μου φαινεται πως προκαλεσες τρομο στους κατοχους της συγκεκριμενης οθονης με αυτο το thread. Ολοι θα προσευχονται να μην βγει προβληματικη!! Εδώ κάνεις κάποιο λάθος . Το παρών θέμα είναι χρήσιμο για όλους. Είμαστε όλοι εν δυνάμη καταναλωτές, και οι σωστοί ελιγμοί φέρνουν το αποτέλεσμα. Και μιας και όλες οι εταιρίες έχουν τα ψιλά γράμματα , ότι μπορούν να αλλάξουν τις πρακτικές τους - όρους εγγύησης .. χωρίς προειδοποίηση .. σημαίνει ότι ένας που σήμερα φαίνεται ως Άγιος , αύριο γίνετε διάολος. Άρα κάθε νέα μέρα , θα πρέπει οι εταιρείες να αποδεικνύουν την Αγιότητα τους. Ώστε να διατηρήσουν την πελατεία τους , εάν βέβαια ενδιαφέρονται για αυτήν !!
andreas19 Μάρτιος 6, 2011 #60 Μάρτιος 6, 2011 Για πλακα το ειπα.Φυσικα και ειναι χρησιμα αυτα τα θεματα, για να ξερουμε ολοι πως να δρασουμε σε παρομοια περιπτωση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.