Jump to content

αντίσταση στην αρνητική προπαγάνδα του 2004

antonisk7

Recommended Posts

Συγγνώμη κι όλας ρε Αντώνη, αλλά είναι ψέματα; Το άλλο το καορυφαίο που κάνανε το ξέρετε; Τα καθίσματα που έχουν πάρει για να βάλουν στο ΟΑΚΑ δεν ταιριάζουν στις ήδη υπάρχουσες βάσεις. Θα βρούνε πατέντα λέει.

αδικο δεν εχουν, αλλα απο την αλλη ΚΑΜΙΑ αλλη χωρα δεν εχει επικριθει τοσο οσο η Ελλαδα.

Πατατες εκανε και το Σινδευ και η cocacola eee sorry Ατλαντα ηθελα να πω,

στο σινδευ πχ ειχαν απαγαγει βανακι με αποστολη της κορεας!!!

και στην Αντλαντα εσκασαν αν θυμαμαι 2 "πακετα" στο ολυμπιακο παρκο....

ΟΚ ειμαστε λαμογια σαν εθνος..και αυτο το ξερουν οι "φιλοι" μας,

το εχουν ξεφτυλισει ομως το θεμα ειδικα τα Αμερικανα και τα παραπαιδια τους τα Αγγλακια...

και ειμαι σιγουρος οτι και αν "σκασει" κατα την διαρκεια των αγωνων θα ειναι δουλεια των προβοκατωρων (USA/UK) και οχι φυσικα του αραβικου κοσμου με τον οποιο η ελλαδα εχει ΠΑΝΤΑ αριστες σχεσεις...απο παλια!

τουτα.

Εννοείται πως αν γίνει κάτι θα οφείλεται σε προβοκάτσια, και όλα αυτά που γίνονται τώρα δεν είναι τυχαία. Να δικαιολογήσουν την αστυνομοκρατία θέλουν και το ελεύθερο σουλάτσο των αμερικανών πρακτόρων. Η δολοφονία του Σοντερς τι ήταν άλλωστε; Η αφορμή για να ξεκινήσουν σιγά σιγά όλα αυτά.

Ο Αραβικός κόσμος εκτιμάει την εκάστοτε στάση κάθε λαού σε περιόδους δύσκολες και το έχουν πει και σε δηλώσεις τους αρχηγοί διαφόρων οργανώσεων.

Αλλά ότι ήμαστε κι εμείς καφενεία, ήμαστε. Και το ξέρουμε κι εμείς οι ίδιοι.

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:35]

λοοκ γμτ...λοοκ :tomato:

Ε τι περιμένετε, αφού σε όλο τον κόσμο οι τηλεοράσεις βομβαρδίζονται από την καθυστέρηση και από τα "τρομοκρατικά χτυπήματα".

Δεν είναι και για να χαιρόμαστε οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ή μάλλον τα Olympic Games της Coca-Cola και των ΜcDonalds.... Δε ξέρω τι νιώσατε εσείς αλλά όταν είδα τη διαφήμιση των ΜcDonalds να είναι χορηγοί των Ολυμπιακών ένιωσα κάτι πολύ δυσάρεστο στο στομάχι..... Σχεδόν τόσο όσο όταν δοκίμασα για πρώτη (και τελευταία) φορά ένα ΜcBurger....

Και εξάλλου, με αυτή την σκρόφα την Αγγελοπούλου που δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο και τη βάλανε υπεύθυνη προετοιμασίας του μεγαλύτερου διαφημηστικού....εεεεεεεε...... αθλητικού γεγονότος ήθελα να πω, της δεκαετίας, τι να περιμένει κανείς?

Τα στάδια θα είναι άδεια από Έλληνες θεατές έτσι κι αλλιώς. Αν χρειάζομαι 3 μισθούς για να παρακολουθήσω 5 αγωνίσματα να πάρουν τα... άλλα 3 μου να τα κάνουν κορνίζα.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Να εμπλέκονται οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ για δήθεν βοήθεια στην ασφάλεια των Αγώνων??????

Τέτοιους Ολυμπιακούς δε τους θέλω! Οι τελευταίοι έγιναν πολλά χρόνια πριν τη λαίλαπα του Χριστιανισμού και τό μόνο που καταφέρνουμε είναι να ασελγούμε πάνω στο αποσυντιθεμένο πτώμα μιας παλιάς Ιδέας που ακόμα και στα ένδοξα Αρχαία χρόνια αποτελούσε έναν τρόπο επίδειξης δύναμης και πολεμικής προετοιμασίας.

Αυτά.... για να μην αποχαυνωνόμαστε από τη σχολική Αρχαιολατρική προπαγάνδα και τις "παγκοσμιοποιημένες" διαφημίσεις των πολυεθνικών.

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 15:40]

.... και όλα αυτά που γίνονται τώρα δεν είναι τυχαία. Να δικαιολογήσουν την αστυνομοκρατία θέλουν και το ελεύθερο σουλάτσο των αμερικανών πρακτόρων. Η δολοφονία του Σοντερς τι ήταν άλλωστε; Η αφορμή για να ξεκινήσουν σιγά σιγά όλα αυτά.

Ο Αραβικός κόσμος εκτιμάει την εκάστοτε στάση κάθε λαού σε περιόδους δύσκολες και το έχουν πει και σε δηλώσεις τους αρχηγοί διαφόρων οργανώσεων.

εεεεετσι εεεεετσι που λεει και ο LL_Neo :T:

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 15:45]

Δεν είναι και για να χαιρόμαστε οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ή μάλλον τα Olympic Games της Coca-Cola και των ΜcDonalds.... Δε ξέρω τι νιώσατε εσείς αλλά όταν είδα τη διαφήμιση των ΜcDonalds να είναι χορηγοί των Ολυμπιακών ένιωσα κάτι πολύ δυσάρεστο στο στομάχι..... Σχεδόν τόσο όσο όταν δοκίμασα για πρώτη (και τελευταία) φορά ένα ΜcBurger....

Και εξάλλου, με αυτή την σκρόφα την Αγγελοπούλου που δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο και τη βάλανε υπεύθυνη προετοιμασίας του μεγαλύτερου διαφημηστικού....εεεεεεεε...... αθλητικού γεγονότος ήθελα να πω, της δεκαετίας, τι να περιμένει κανείς?

Τα στάδια θα είναι άδεια από Έλληνες θεατές έτσι κι αλλιώς. Αν χρειάζομαι 3 μισθούς για να παρακολουθήσω 5 αγωνίσματα να πάρουν τα... άλλα 3 μου να τα κάνουν κορνίζα.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Να εμπλέκονται οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ για δήθεν βοήθεια στην ασφάλεια των Αγώνων??????

Τέτοιους Ολυμπιακούς δε τους θέλω! Οι τελευταίοι έγιναν πολλά χρόνια πριν τη λαίλαπα του Χριστιανισμού και τό μόνο που καταφέρνουμε είναι να ασελγούμε πάνω στο αποσυντιθεμένο πτώμα μιας παλιάς Ιδέας που ακόμα και στα ένδοξα Αρχαία χρόνια αποτελούσε έναν τρόπο επίδειξης δύναμης και πολεμικής προετοιμασίας.

Αυτά.... για να μην αποχαυνωνόμαστε από τη σχολική Αρχαιολατρική προπαγάνδα και τις "παγκοσμιοποιημένες" διαφημίσεις των πολυεθνικών.

Συμφωνω και επαυξανω φιλε μου!!!

Με καλυψες πληρως...

αυτη ειναι και κατα τη δικη μου γνωμη η θλιβερη πραγματικοτητα.....

Ναι ακούστε όμως και κάποιον που ζει στο εξωτερικό... Δεν μπορειτε να φανταστείται για πόσο αρνητική προπαγάνδα μιλάμε. Ανέκδοτο έχουμε γίνει. Και καλά να δεχτώ επικρίσεις για τις καθυστερήσεις , αλλά δείχνουν πλάνα παλία από έργα που έχουν τελειώσει....

’κουσα από συμφοιτητές μου ότι δεν υπάρχει ούτε μια πισίνα έτοιμη. Καλά έχουμε και τη θάλασσα τους είπα, είναι πιο καθαρή από τις πισίνες σας...

Αρχική απάντηση από antonisk7

’κουσα από συμφοιτητές μου ότι δεν υπάρχει ούτε μια πισίνα έτοιμη. Καλά έχουμε και τη θάλασσα τους είπα, είναι πιο καθαρή από τις πισίνες σας...

Σωστός!!!!!

Πάντως η ασφάλεια είναι όντως μεγάλο πρόβλημα. Και η Ελλάδα να μην ήταν και να ήταν η Αμερική, πάλι η ασφάλεις θα ήταν το πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από cherryman

Εννοείται πως αν γίνει κάτι θα οφείλεται σε προβοκάτσια, και όλα αυτά που γίνονται τώρα δεν είναι τυχαία. Να δικαιολογήσουν την αστυνομοκρατία θέλουν και το ελεύθερο σουλάτσο των αμερικανών πρακτόρων. Η δολοφονία του Σοντερς τι ήταν άλλωστε; Η αφορμή για να ξεκινήσουν σιγά σιγά όλα αυτά.

Μεγαλε τα ειπες ολα.

Εδω να πουμε στο Καυταντζογλειο ηταν να βαλουν σκεπαστρο σε ολο το γηπεδο αλλα τελικα φαγανε τα λεφτα και βαλανε στο μισο μου το ενας που δουλευε εκει...

Αρχική απάντηση από aristos87

Δεν ειναι χακεράς... Επεσε σύρμα και σε άλλα φορουμ (myphone.gr) και έγινε ο χαμός!!!!!

Σε όλη την Ελλάδα έπεσε σύρμα βασικά...... πάμπολλα mail από γνωστούς και μη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.