Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2011 Παιδια θα κανω ενα φρεσκαρισμα με format το pc μου και θα ξαναεγκαταστησω τα Win7 32bit.Να βαλω στο system sata configuration AHCI ή IDE mode?Οι δισκοι που εχω ειναι ο X25-E που θα κανω εγκατασταση το λογισμικο και ενας δευτερος WD caviar black.Εαν χρειαζεστε περισσοτερα info απο το pc μου δειτε την υπογραφη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 AHCI. Καλημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Φεβρουάριος 25, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Φυσικα AHCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Φεβρουάριος 25, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Καλημερα παιδια...ενταξη,θα χρειαστει να περασω τιποτα drivers μετα την εγκατασταση?ή ειναι plug and play φαση και δεν χρειαζετε τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 25, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Ναι μετά την εγκατάσταση να περάσεις αυτούς τους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.