chriac Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2011 Παιδιά καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθειά σας στο εξής:Εχω προχωρήσει με την εγκατάσταση του MODEM ROUTER NETGEAR DGN 2200 στο pc μου για να έχω ασύρματο internet στο laptop και στο desktop και ενώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις που απαιτούνται αν βέβαια είναι όλες σωστές και το modem φαίνεται οκ (όλα τα λαμπάκια πράσινα) δεν μπαίνει με τίποτα στο internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Εχεις κανει κατι λαθος στο username/password. Ισως να στα εχουν δωσει λαθος, ή τα εχεις ακουσει λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 25, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Λάθος κωδικοί ή λάθος παραμετροποίηση του netgear.Αν δε βγάλεις άκρη δοκίμασε τη τηλεφωνική εξυπηρέτηση του παρόχου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriac Φεβρουάριος 25, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Οι κωδικοι ειναι σωστοι από τον ΟΤΕ που τους πήρα τηλέφωνο για βοήθεια μου είπαν ότι δεν χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα modem και δεν ξέρουν τις ρυθμίσεις αναλυτικά μου είπαν λίγα πράγματα που ήξερα κι εγώ όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 25, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Εχει μπει σωστο gateway στα pc ? Ειναι στο ιδιο Subnet ολα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 25, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 νομιζω οτι το συγκεκριμενο, οπως και το 2000 που εχω, προσφερει εναν ευκολο οδηγο μεσω του cd και απλα βαζεις κωδικους και βρισκει τις καταλληλες ρυθμισεις μονο του! οποτε προτινω να δοκιμασεις το cd :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriac Φεβρουάριος 25, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 νομιζω οτι το συγκεκριμενο, οπως και το 2000 που εχω, προσφερει εναν ευκολο οδηγο μεσω του cd και απλα βαζεις κωδικους και βρισκει τις καταλληλες ρυθμισεις μονο του! οποτε προτινω να δοκιμασεις το cd :magic: Έχω βάλει το cd και έχω φτάσει σε αυτό το σημείο φαίνεται στην φωτο και δεν ξέρω τι να βάλω εσύ τι έβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 26, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 δεν θυμαμαι ρε γμτο.... νομιζω τα ειχε παρει αυτοματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriac Μάρτιος 3, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Παιδιά το πρόβλημα σύντομα θα λυθεί γιατί θα αλλάξω πρόγραμμα connex και θα μου δώσουν καινούριο router δωρεάν με καινούριο password το huwaii (κάπως έτσι γράφεται)το οποίο είναι του ΟΤΕ και υποστηρίζει CONNEXTV γιατί ούτωσ ή άλλωσ κάποια στιγμή θα άλλαζα πρόγραμμα σύνδεσης Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη Το netgear το εδωσα στον ανηψιο μου στον οποιο παιζει μια χαραπάντως έχει σύνδεση HOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.