Jump to content

Ακουστικά ψείρες κλειστού τύπου

Gregorypeg1000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά.Έχω το κινητό zte blade και για δεν έχει πολύ ένταση στα ακουστικά γενικά.Αλλά έχω προσέξει πως απο ακουστικά σε ακουστικά μεταβάλλεται η ένταση του ήχου χωρίς να χαλάει η ποιότητα.Μπορείτε να μου πείτε για τι specs στα ακουστικά πρέπει να ψάξω ώστε να παίζουν όσο πιο δυνατά γίνεται?Ακόμα καλύτερα αν μου προτείνετε κάποια.Budget δυστήχως μικρό 30 ευρώ

Καλησπέρα παιδιά.Έχω το κινητό zte blade και για δεν έχει πολύ ένταση στα ακουστικά γενικά.Αλλά έχω προσέξει πως απο ακουστικά σε ακουστικά μεταβάλλεται η ένταση του ήχου χωρίς να χαλάει η ποιότητα.Μπορείτε να μου πείτε για τι specs στα ακουστικά πρέπει να ψάξω ώστε να παίζουν όσο πιο δυνατά γίνεται?Ακόμα καλύτερα αν μου προτείνετε κάποια.Budget δυστήχως μικρό 30 ευρώ

Ψαξε τα ακουστικα που θα παρεις να εχουν οσο πιο δυνατο μεγαλυτερη ευαισθησια! θεωρητικα θα σου βγαλουν και μεγαλυτερη ενταση!

Επισης τα in ear ειναι τα περισσοτερα στα 50mW!

Στα 30 ευρω καπου ειχα πετυχει(νομιζω media markt η κοτσοβολο) κατι sennheiser που μου αρεσαν! Αλλα δεν τα πηρα γιατι θελω με mic για το μηλο.

Ψαξε τα ακουστικα που θα παρεις να εχουν οσο πιο δυνατο μεγαλυτερη ευαισθησια! θεωρητικα θα σου βγαλουν και μεγαλυτερη ενταση!

Επισης τα in ear ειναι τα περισσοτερα στα 50mW!

Στα 30 ευρω καπου ειχα πετυχει(νομιζω media markt η κοτσοβολο) κατι sennheiser που μου αρεσαν! Αλλα δεν τα πηρα γιατι θελω με mic για το μηλο.

Οκ..Με τα Ohms τι παίζει?Θέλω πολλά ή λίγα??

EDIT: Βρήκα αυτά http://www.multirama.gr/products/product?pid=0527506&catid=060900

Frequency response19 - 20,000 Hz

THD, total harmonic distortion< 0.5 %

Impedance16 Ω

Sound pressure level (SPL)120 dB

Jack plug3.5 mm angled

Cable length1.2 m symmetricalWeight10 g

Ear couplingIntraaural (ear canal fit)

Transducer principleDynamic

λογικά σε σχέση με τα 100db maxel που έχω θα ακούσω διαφορά και σε ένταση και σε ποιότητα.Έχει να προτείνει κάποιος άλλος κάτι?

Χρησιμοποιούσα τα Sony MDREX33LPR για να ακούω μουσική από το HTC Wildfire. Από πλευράς ποιότητας δεν είχα κανένα απολύτως παράπονο. Η ένταση όμως ήταν χαμηλή.

Οπότε αγόρασα χτές τα Sennheiser CX 270. Η ποιότητα του ήχου είναι στο ίδιο επίπεδο με τα Sony, αλλά η ένταση είναι αρκετά αυξημένη.

Οπότε θα σου πρότεινα τα Sennheiser CX 270. Θα σου δώσουν αυτό ακριβώς που ψάχνεις, χωρίς να χρειαστεί να υπερβείς το ποσό που διαθέτεις.

γενικα λιγα Ω και πολλα db

με αυτο το σκεπτικο ειχα παρει τα AKG Κ-340 (16/122) που σαν μαρκα και specs ηταν καλα

και ηταν μαπα τελειως...πεταξα ενα 50ρικο.

Η μονη φορα που δεν το εψαξα πριν αγορασω κατι βασιζομενος μονο στα specs.

και δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος

δες και κανα review (βασικα οι users τι λένε) πριν τα παρεις, μην βλεπεις μονο τα specs

παιζει καποια να εχουν χειροτερα χαρακτηριστικα και να παιζουν πολυ καλυτερα.

πραγματικα απορω γιατι τα AKG Κ-340 κανουν 50Ε

Χρησιμοποιούσα τα Sony MDREX33LPR για να ακούω μουσική από το HTC Wildfire. Από πλευράς ποιότητας δεν είχα κανένα απολύτως παράπονο. Η ένταση όμως ήταν χαμηλή.

Οπότε αγόρασα χτές τα Sennheiser CX 270. Η ποιότητα του ήχου είναι στο ίδιο επίπεδο με τα Sony, αλλά η ένταση είναι αρκετά αυξημένη.

Οπότε θα σου πρότεινα τα Sennheiser CX 270. Θα σου δώσουν αυτό ακριβώς που ψάχνεις, χωρίς να χρειαστεί να υπερβείς το ποσό που διαθέτεις.

Άμα δεις το από πάνω post μου αυτά δείχνω και εγώ..Ευχαριστώ για το feedback
Λίγα.

Thnxx

γενικα λιγα Ω και πολλα db

με αυτο το σκεπτικο ειχα παρει τα AKG Κ-340 (16/122) που σαν μαρκα και specs ηταν καλα

και ηταν μαπα τελειως...πεταξα ενα 50ρικο.

Η μονη φορα που δεν το εψαξα πριν αγορασω κατι βασιζομενος μονο στα specs.

και δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος

δες και κανα review (βασικα οι users τι λένε) πριν τα παρεις, μην βλεπεις μονο τα specs

παιζει καποια να εχουν χειροτερα χαρακτηριστικα και να παιζουν πολυ καλυτερα.

πραγματικα απορω γιατι τα AKG Κ-340 κανουν 50Ε

Κρίμα τόσα χρήματα,μήπως ήταν ελλατωματικά?Γιατή η akg έχει και ένα όνομα στον χώρο.

Παρήγγειλα τα Sennheiser cx-270 από τα multirama και τώρα περιμένω να μου τα φέρουν.Θα ενημερώσω μόλις τα έχω στα χέρια μου.Και πάλι thanks

Thnxx

Κρίμα τόσα χρήματα,μήπως ήταν ελλατωματικά?Γιατή η akg έχει και ένα όνομα στον χώρο.

Παρήγγειλα τα Sennheiser cx-270 από τα multirama και τώρα περιμένω να μου τα φέρουν.Θα ενημερώσω μόλις τα έχω στα χέρια μου.Και πάλι thanks

Δεν ειναι ελλατωματικα, μετα αφου απορισα για το ποσο μαπα ειναι για 50Ε

το εψαξα λιγο παραπανω και ακουγα πολυ καλυτερα με φθηνοτερα ακουστικα.

Καλη μαρκα λενε οτι ειναι, αλλα εγω μεχρι στιγμης οτι εχω ακουσει απο AKG

ή πολλα λεφτα θα ζηταει για αυτα που δινει, η στην δικη μου περιπτωση Κ-340 θα εχουν κακη ποιοτητα ηχου.

Βασικα το πιο τσαμπα 50ρικο που εχω δωσει ποτε, μακρια απο αυτα.

Πιστευω εκανες καλη επιλογη, τα κυριως ακουστικα μου Sennheiser ειναι τα ειχα παρει πριν πολλα χρονια και δεν μου εχει παρουσιαστει η αναγκη για αλλα. Και απο οτι βλεπω νετ, ειναι αυτο που ελεγα παραπανω, αυτα που πηρες

ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κλασεις ανωτερα απο Κ-340 και ειναι και ενα 20ρικο φθηνοτερα.

Μετά τις 25 Μάρτη, εφόσον δεν ανακοινωθεί ότι χρεοκοπήσαμε, θα αγοράσω το LG P500 και σίγουρα θα πάρω ακουστικά extra. Το budget είναι το πολύ μέχρι 25Ε.

Είδα τα Sennheiser cx-270 που προτείνετε αλλά τα pads στα ακουστικά πάνω δε με βόλεψαν ποτέ, δε θυμάμαι να κατάφερα ποτέ να βάλω σωστά τέτοια ακουστικά, οπότε κοιτάω για κάποια με κλασσικές ψείρες.

Σκέφτομαι για τα Sennheiser MX-470, πως τα βλέπετε;

Ήρθαν παίδες τα ακουστικά.Πρώτες εντυπώσεις σχετικά καλές.Λίγο πιο δυνατά από τα άλλα παίζουν αλλά όχι και τρελά πράγματα.Ακούω καθαρότερα τα λόγια στα τραγούδια αλλά έχουν λιγότερο μπάσο απο τα προηγούμενα που είχα.Ίσως θέλουν στρώσιμο.

ΕDIT: Μου φάνηκε πολύ περίεργο ακουστικά τον 7 ευρώ να έχουν καλύτερο μπάσο απο αυτά των 20 και είπα να τα βάλω και στο pc και έμεινα.Στο τέρμα δεν τα αντέχω.Καθαρότατο μπάσο,φωνές μελωδία τα πάντα.Απο ότι φένεται ο ενισχητής που έχει το κινητό είναι επιεικός για πέταμα......

Παίδες είμαι και εγώ λίγο στο ψάξιμο και βρήκα

1)Roccat Vire στα οποία τίνω και λίγο πιο πολύ!

και

2)Razer Moray+!

Τι γνώμη έχετε οι ειδικοί και ποια είναι καλύτερα?(Για μουσική σε mp3 player κυρίως η χρήση)

GregoryPeg1000: πάρε και ένα τέτοιο HANDSFREE STEREO HEADSET Nokia AD-57 HS-45 5800 E55 N79 - eBay (item 270626357060 end time Mar-22-11 09:27:37 PDT) (3.6 Ευρώ) για να μπορείς να έχεις και τα CX270 αλλά και μικρόφωνο πάνω στο Blade για να κάνεις κλήσεις.

Πάνω στο Nokia AD-57 μπορείς να κουμπώσεις ΟΤΙ ακουστικά θές :

exchangecellular_2150_474339709

Nokia Europe - Nokia Music Headset HS-45, AD-57 - Overview

GregoryPeg1000: πάρε και ένα τέτοιο HANDSFREE STEREO HEADSET Nokia AD-57 HS-45 5800 E55 N79 - eBay (item 270626357060 end time Mar-22-11 09:27:37 PDT) (3.6 Ευρώ) για να μπορείς να έχεις και τα CX270 αλλά και μικρόφωνο πάνω στο Blade για να κάνεις κλήσεις.

Πάνω στο Nokia AD-57 μπορείς να κουμπώσεις ΟΤΙ ακουστικά θές :

exchangecellular_2150_474339709

Nokia Europe - Nokia Music Headset HS-45, AD-57 - Overview

thanks αλλα δεν με ενδιαφέρει και πολύ το να έχω μικρόφωνο.Εκτός και αν αυτό το μαραφέτι δυναμώνει και την ένταση στα ακουστικά :p

Εκτός και αν αυτό το μαραφέτι δυναμώνει και την ένταση στα ακουστικά :p
Μπααααα :p
  • 2 months later...

Τα Sennheiser CX 270 στις 13Λίρες (~15.5 ευρώ με τα μεταφορικα δωρεάν) απο memorybits.co.uk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.