Jump to content

New DFI lanparty NFII Ultra B official bios!!!!!

soki

Recommended Posts

Τσιγκλάς τον Chosen τώρα!

LOL.

Χρησιμοποιεί κανείς το stand by παιδιά ? [ ξέρω είναι λίγο off-topic ]

Στα οfficial releases πρέπει να λάβετε υπόψιν πως ποτέ σχεδόν δεν αναφέρεται η λέξη oc στα change log. Τι να έλεγε? ξέρετε με αυτό το ΒIOS θα πάτε 270 error free?????

Αρχική απάντηση από Enduracell

Στα οfficial releases πρέπει να λάβετε υπόψιν πως ποτέ σχεδόν δεν αναφέρεται η λέξη oc στα change log. Τι να έλεγε? ξέρετε με αυτό το ΒIOS θα πάτε 270 error free?????

:D :D :D :D :D

Σωστός ο Enduracell.

Ποτέ δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο ( e.g. better overclocking capabilities , or whatever )

Στον πρωτο θανατο(4.30 beta) μετα hotflash το καναμε ετσι οπως το λεει αυτος Enduracell με ολους τους διακοπτες, μονο με /Sn /Py δεν γινοταν σωστα. Μετα ηρθε και ο δευτερος θανατος οταν βαλαμε εναν mobile πανω και δεν ειχε προηγηθει clear cmos αφου ειχε τα settings απο τον 2100.

Oσον αφορα το νεο official πολλους θανατους βλεπω παλι, καλυτερα να μην το βαλουμε.

Πιθανός να κάνει CCMOS με το "καινούργιο" τρόπο μόνο.

ή να θέλει να χρησιμοποιήσεις το CMOS reload για να πάρει

It's keys 1-4 on top of keyboard. Wichever profile you want to load, hold that key (1-4) at power up/boot.

Αλλά έχεις δίκιο καλά είναι να μη το βάλετε μέχρι να βγει κάτι πιο σίγουρο :...:

Το cmos reloaded το δοκιμασα αλλα δεν επιασε. Μαλλον πιανει αμεσως μετα το πρωτο αποτυχημενο bios update και αναβει μονο το 4ο led. Αν μετα το σκαλισεις :rolleyes: και αναβουν και τα 4 λαμπακια, μονο με hotflash ξαναεπανερχετε.. :D

• 11 months later...

Παιδιά σόρυ που γράφω και σκαλίζω σε ένα τόσο παλαιο τοπικ αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με μια NFII ULTRAB.

4leds συνεχώς αναμένα μετά από μια απόπειρα αναβάθμησης bios... και μάλιστα official from dfi.

Εντελώς αδύνατο boot! η μαμα είναι τελείως νεκρή. Πρίν δουλευε αψογα. Ποτέ δεν την εκανα οβερκλοκ. Απλά θέλησα να βάλω καινουριο μπαιος για να υποστηρίξω athlonXP με 200fsb. Ξέρετε τον τελευταίο πριν σταματήσουν που ήταν 3000+

Θα ήθελα μια διευκρίνηση πως γίνεται το hotflash ή κάποιο link αν υπάρχει που να το εξηγεί.

Είμαι σχετικά αδαής με τέτοιες διαδικασίες.

thanks anyway!

Κάνε boot με το Delete πατημένο και βγάλε πριν το psu από τη μπρίζα,πάτα το power

ώστε να αποφορτιστεί η μητρική και ξαναβάλε το καλώδιο.

Bγάλε τη CPU και ξαναβάλε τη αν δεν κάτσει.

Αρχική απάντηση από morgul [Χθες, στις 21:34]

Παιδιά σόρυ που γράφω και σκαλίζω σε ένα τόσο παλαιο τοπικ αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με μια NFII ULTRAB.

4leds συνεχώς αναμένα μετά από μια απόπειρα αναβάθμησης bios... και μάλιστα official from dfi.

Εντελώς αδύνατο boot! η μαμα είναι τελείως νεκρή. Πρίν δουλευε αψογα. Ποτέ δεν την εκανα οβερκλοκ. Απλά θέλησα να βάλω καινουριο μπαιος για να υποστηρίξω athlonXP με 200fsb. Ξέρετε τον τελευταίο πριν σταματήσουν που ήταν 3000+

Θα ήθελα μια διευκρίνηση πως γίνεται το hotflash ή κάποιο link αν υπάρχει που να το εξηγεί.

Είμαι σχετικά αδαής με τέτοιες διαδικασίες.

thanks anyway!

Παναγια μου :cry: δεν μπορω να την ακουω αυτη την μητρικη!!!Τις αλλαζα λες και ηταν καλτσες μεχρι να κανω την αναβαθμιση σε 939!!:bye:

soki remember DFI killer???:D :D :D

Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 14:50]

Κάνε boot με το Delete πατημένο και βγάλε πριν το psu από τη μπρίζα,πάτα το power

ώστε να αποφορτιστεί η μητρική και ξαναβάλε το καλώδιο.

Bγάλε τη CPU και ξαναβάλε τη αν δεν κάτσει.

δεν είναι πολύ κατανοητό αυτό...

να κανω βοοτ αφού έχω βγάλει από πριν την πρίζα??? χωρίς ρεύμα??? φφφσσστττ μποινκ!

νο καταλαβαίνει το ρουκι!!!:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.