Jump to content

Τσικνοπέμπτη.....μέσα ή έξω?

SirDiman

Μεσα ή εξω για μάσα?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μέσα με 1 κιλό αρνάκι ένα κιλό κοντοσούφλι και φυσικά μπύρες, πατάτες, τζατζίκι.....:)

Και δεν χαλάς τόσα λεφτά και δεν τρώς τα άψητα του καθενός...;)

Ξεχασα να γραψω εγω τι θα φαω:hang3:

μπριζολιτσες, σουβλάκια, πατατες και μπόλικο τζατζίκι :dance3::T:

Εμείς, εδώ, ριζότο, 3 μπιφτέκια φούρνου στον καθένα και λοιπή κακομοιριά, χρονιάρα μέρα :hang3: .

Τουλάχιστον άνοιξα με τον πατέρα μια Guinness και ήπιαμε. Του άρεσε.

Εγώ θέλω να βγώ μετά μια βόλτα (που θα βγώ) και να δω κόσμο...αλλά ΚΟΣΜΟ....ξοδεύουν η όχι να είναι ΕΞΩ. Και να είναι και φουλ ντυμένοι όλοι...όπως κάποτε....

Μέσα φυσικά με μπριζόλες, πίτες για σπιτικό σουβλάκι, άπειρη σαλάτα όλων των ειδών και φυσικά μια σακούλα σουπερ μαρκετ τζατζικι. :clap:

Μεσα με το λαπτοπ αγκαλια , την τι βι απεναντι για παρεα και ολομόναχος . ( ενοειται κρασακι πανσετες κλπ ) Εχει 365 μερες ο χρονος δεν χρειαζεται να βγω την ημερα μασκοτ που στριμωχνονται ολοι και η εξυπηρετηση - ποιοτητα στις ταβερβες πεφτει κατακορυφα μιας και ειναι ημερα αρπαχτη .

πσ. ενοειται πως δεν σνομπαρω αυτους που θα βγουνε . Η οτι θα βγεις εξω και δεν θα περασεις καλα.

μεσα με ολη την οικογενεια...το καλο ειναι οτι οσα πιο πολλα ατομα = τοσο πιο πολυ φαγητο, αρα τοσο πιο πολυ θα φαω...!!! (τζατζικακι, σαλατα, λουκανικα, παιδακια, σουβλακια, κοτοπουλο, μπριζολακια) :dance3::dance3::dance3::wall::wall::wall: αδικια ειναι να εχεις σκασει στο φαγητο να το βλεπεις και να μην χωραει να φας αλλο.! :hang3::hang3::fist::fist:

Όπως κάθε Τσικνοπέμπτη, έτσι και φέτος τίμησα τις παραδόσεις (μου) και παρήγγειλα sushi. :D:p:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.