apostatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2011 καλησπερααγορασα και εγκατεστησα στον υπολογιστη μουτο παρακατω φαξ μοντεμ για να μπορω να στελνω φαξhttp://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd....3676E963581AB1ποτε ομως δεν καταφερα να στειλω ειτε μεσα απο των windows 7 το φαξ ειτεαπο το προγραμμα που παρεχεται με το μοντεμ το FaxTalk Communicatorμπορειτε να μου πειτε τη πρεπει να κανω?δοκιμασα διαφορες συνδεσεις αλλα τιποτακαταφερα να στειλω κανα δυο φορες μετα απο 40 αποτυχημενες προσπαθειες σε διαφορετικους αριθμους φαξ αλλα το προβλημα παραμενειφαινεται στους εκτυπωτες μου σαν φαξ και στην διαχειρηση του υπολογιστη κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 το λινκ δεν υπαρχει.:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 CRYPTO BEST 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα, πού κολλάει ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 24, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 απλα δεν στελνει φαξ και μου γραφει οτι η κληση φαξ δεν απαντηθηκεεχω δοκιμασει πανω απο 3διαφορετικους αριθμους φαξη γραμμη παντως δεν εχει προβλημα μιας και απο λαπτοπ με win xp με ενσωματωμενο φαξ μοντεμ εστειλα αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 26, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 στον υπολογιστη μου που εχω σαν δευτερο λειτουργικο τα win xp στελνει κανονικα φαξ μονο στα win 7 εχω προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.