athlon=greek Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2011 καλημέρα,με τι μπορω να μετρατρέψω ένα video απο το youtube ή κάποιο άλλο οποιασδήποτε μορφής για να το ανεβάσω στο facebook; σημ: * Please upload only if: * The video is under 100 MB and 2 minutes. * The video was made by you or your friends. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Θελεις να το κατεβασεις απο το youtube η το εχεις ηδη ??Εγω χρησιμοποιω το corel video studio pro x3 για αυτα τα θεματα..!Ενα τραγουδι που εκανα video σε .wmv 1280x720 επιασε 8.854 kbΕνω σε υψηλης ποιοτητας .avi 720x480 επιασε 715.972 kbΑναλογως την μορφη και την ποιοτητα , την συμπιεση παιρνεις και το αναλογο μεθεδος αρχειου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Φεβρουάριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 έχω κατεβάσει ενα βιντεο κλιπ αλλά είναι μεγάλο για το facebook το οποίο θέλει 100MB και 2 λεπτά περίπου.Κάτω απο 2 λεπτα δεν υπάρχει προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 έχω κατεβάσει ενα βιντεο κλιπ αλλά είναι μεγάλο για το facebook το οποίο θέλει 100MB και 2 λεπτά περίπου.Κάτω απο 2 λεπτα δεν υπάρχει προβλημα... Για να καταλαβω..το βιντεο σου ειναι μεγαλυτερο απο 2 λεπτα ? Δοκιμασες με το corel ? νομιζω υπαρχει και trial εκδοση για 15 μερες ωστε να το δοκιμασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Κάτω απο 2 λεπτά ανεβάζει το βιντεάκι κανονικά επίσης πρέπει να είναι μόλις 100mb για το ανεβάσει ολόκληρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάρτιος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Δοκίμασε το Freemake Video Converter και πες μας εντυπώσεις.Υσ βάλε το σε h264 encoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 3, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 ok ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.