dennisgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2011 Γεια σας!Ψάχνω για κινητό με android ...μέχρι 200 ευρώ !!το xperia x8 λέει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 zte blade Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Φεβρουάριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 από ότι είδα το φέρνει μόνο η wind και εγώ θέλω να κάνω την παραγγελία από το eshop...είχα στο μυαλό μου το SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI PRO αλλα απο οτι μου είπαν πουλάει τρελά και δεν προλαβαίνει η ericsson να φέρνει στην Ελλαδα και τα δίνει άμεσος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Γνώμη μου είναι να δεις μεταχειρισμένο HTC Desire ή Motorola Defy. Προσωπικά ψάχνομαι για το πρώτο αλλά δεν θα με χαλούσε και το δεύτερο λόγο ότι αντέχει τις κακουχίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabiez Φεβρουάριος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Προσωπικα θα σου ελεγα μακρια απο android, εμενα δεν με βολεψε. Τωρα αν επιμένεις μια καλη επιλογη ειναι το xperia x10 mini pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Φεβρουάριος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Προσωπικα θα σου ελεγα μακρια απο android, εμενα δεν με βολεψε. Τωρα αν επιμένεις μια καλη επιλογη ειναι το xperia x10 mini proεισαι ο μονος που το λεει. μερικα εκατομυρια νχρηστες εχουν ακρως αντιθετη αποψη. για μενα δεν υπαρχει ανταγωνιστης. ακομα και το ios μενει πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 ουτε εμενα με βολεψε, και εμεινα στα windows, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο λειτουργικο.θα σου προτινα μα αποφυγεις το χ10 μινι και να πας για το blade ή καποιο μεταχειρισμενο που σου λενε παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giokspy Φεβρουάριος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 το blade πολυ καλο αλλα με 1,36SAR... Aν δεν εχεις προβλημα με τη μικρη οθονη mini χωρις δευτερη σκεψη. Για αρκετα χρονια ειχα windows αλλα οταν επιασα στα χερια μου android oυτε να ξανακουσω για windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Φεβρουάριος 24, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 zte blade κι απο εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 24, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Δες και το ZTE Skate, αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το Μάιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Φεβρουάριος 24, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 zte blade κι απο μενα,το καλυτερο value for money σε android κινητο στην ελλαδα αυτη τη στιγμη κατα την αποψη μου παντα..Δες το απο κοντα σε ενα καταστημα, και το μεγαλυτερο ατου του ειναι η οθονη του που ειναι 800χ480 σε κινητο των 160 ευρω, και αν και ειναι lcd και οχι amoled που ειχαν τα πρωτα ειναι απιστευτη οθονη, μεχρι τα 350 ευρω δεν εχω δει προσωπικα κινητο με καλυτερη οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Φεβρουάριος 24, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε και νήμα...:shout:Κυκλοφορούν άλλα κινητά εκτός του Blade μέχρι 300 ευρώ; Δεν νομίζω...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 24, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Καλά ρε παίδες το παλικάρι αρέσκεται στην ψείρα, το mini pro και του προτείνετε 3.5 ίντσες κινητό?:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Φεβρουάριος 24, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 To παιδι ρωτησε για κινητο android ως 200 ευρω δε ρωτησε για κινητο android μεχρι 2.6 ιντσες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 24, 2011 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Μην παρει κατι με λιγότερες απο 3 ιντσες εκτος αν θελει να στραβωθει...:triniti:Τα xperia εχω διαβασει γενικα οτι δεν ειναι και πολυ καλα ισως να εβλεπες και καποιο αλλο μοντελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Φεβρουάριος 24, 2011 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 από ότι είδα το φέρνει μόνο η wind και εγώ θέλω να κάνω την παραγγελία από το eshop...είχα στο μυαλό μου το SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI PRO αλλα απο οτι μου είπαν πουλάει τρελά και δεν προλαβαίνει η ericsson να φέρνει στην Ελλαδα και τα δίνει άμεσος !καλα μια ζωη τα ιδια λένε, αλλα οπως και να εχει δεν αξιζει τα λεφτα του ειναι μικρο και χωραει παντου παντως.παρε ντεφι αν βιαζεσαι. αλλιως προσπαθησε για blade. αλλιως desire μτχ οπως ειπε και παιδι παραπανω.εισαι ο μονος που το λεει. μερικα εκατομυρια νχρηστες εχουν ακρως αντιθετη αποψη. για μενα δεν υπαρχει ανταγωνιστης. ακομα και το ios μενει πισωτο iOS μπαινει σε μια συσκευη. Και το "free" android μπαινει σε σε ολα τα υπολοιπα.Σαν λειτουργικο εχει ψωμι ακομα να το φτασει το iOS για το παραπανω λόγο.Οι δεσμευσεις και τα δικαιωματα τις apple ειναι αλλο θεμα.Αν βαλεις Cydia στο iOS τελειωνει καθε ειδους συζητηση και μενει το "ηθικο θεμα" μονο υποστηριξης της apple. : p Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Φεβρουάριος 24, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Λοιπόν όπως είχα πει και σε αλλο ποστ , έχω ένα υπόλοιπο από πίστωση που μου έχουν κάνει στο eshop και σκέφτηκα να πάρω κινητό ...Το blade δεν το είδα στο eshop αλλιώς ήδη θα μου είχε μπει στο μάτι, με την πρώτη ..Παράγγειλα το x10 mini pro αλλα αν δεν ξέρω...ίσος επηρεάστηκα και από φίλους που έχουν τρελαθεί με αυτό το κινητό !Δεν αξίζει τα λεφτά του λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Φεβρουάριος 24, 2011 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Samsung i5800 Galaxy 3.Παίζει στα 207€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 24, 2011 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Samsung i5800 Galaxy 3.Παίζει στα 207€. 159 Aυτό θα έλεγα τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Φεβρουάριος 25, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 παιδιααα...διαβάσατε το ποστ μου από πάνω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.