Jump to content

HAF X or Thermaltake Element V BE?

mazax

Recommended Posts

Παρακαλώ πολύ κατόχους των παραπάνω κουτιών Η/Υ να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω κουτιά. Ειδικά για το thermaltake παρακαλώ από που το έχουν αγοράσει γιατί το βρίσκω μόνο στην Χαλκιδα!!!!

Εχω ήδη 2 Coolermaster Cosmos S, αλλά θέλω κάτι το ίδιο μεγάλο εσωτεριά αλλά λίγο πιο μαζεμένο. Το HAF X το έχω δει από κοντά και μου αρέσει απλώς θα ήθελα γνώμες για το thermaltake.

Φίλε μου θες να δώσεις 180ευρώ για κουτί;;;

Δεν παίρνεις αυτό Thermaltake V3 Black Edition | Skroutz.gr καλύτερα που είναι και ποιοτικό και οικονομικό και όμορφο;

Το Thermaltake που προτείνεις προσωπικά από μέσα δεν μ'αρέσει καθόλου. και δεν υπάρχει και πουθενά.

Εχω ήδη 2 Cosmos S και ξέρω τι είναι να έχεις μεγάλο κουτι με καλή ροή αέρα.

Τώρα έχω σκόπο να φτιάξω τον καινούργιο ι7 που αγόρασα με 2 6950 οπότε θέλω μεγάλο κουτί.

Μάλλον δεν μου κάνει αυτό που λες σε ευχαριστώ πάντως. Αν δεν το βρω θα πάω στο HAF X.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.