mazax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2011 Παρακαλώ πολύ κατόχους των παραπάνω κουτιών Η/Υ να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω κουτιά. Ειδικά για το thermaltake παρακαλώ από που το έχουν αγοράσει γιατί το βρίσκω μόνο στην Χαλκιδα!!!!Εχω ήδη 2 Coolermaster Cosmos S, αλλά θέλω κάτι το ίδιο μεγάλο εσωτεριά αλλά λίγο πιο μαζεμένο. Το HAF X το έχω δει από κοντά και μου αρέσει απλώς θα ήθελα γνώμες για το thermaltake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Φεβρουάριος 25, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Κανείς με το thermaltake?Που μπορώ να το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemosabe Φεβρουάριος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Φίλε μου θες να δώσεις 180ευρώ για κουτί;;;Δεν παίρνεις αυτό Thermaltake V3 Black Edition | Skroutz.gr καλύτερα που είναι και ποιοτικό και οικονομικό και όμορφο; Το Thermaltake που προτείνεις προσωπικά από μέσα δεν μ'αρέσει καθόλου. και δεν υπάρχει και πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Φεβρουάριος 27, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Εχω ήδη 2 Cosmos S και ξέρω τι είναι να έχεις μεγάλο κουτι με καλή ροή αέρα.Τώρα έχω σκόπο να φτιάξω τον καινούργιο ι7 που αγόρασα με 2 6950 οπότε θέλω μεγάλο κουτί.Μάλλον δεν μου κάνει αυτό που λες σε ευχαριστώ πάντως. Αν δεν το βρω θα πάω στο HAF X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 κοιτα και αυτο NZXT :: Unique. Unprecendented. Inspired - Phantom Product Detailκαι απο ελλαδα NZXT Phantom | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Μάρτιος 2, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ώραίο κουτί και μεγάλο εσωτερικά. Με αρκετούς ανεμιστήρες, σίγουρα στα υπόψη.Αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωσει που δεν βρίσκω το thermaltake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Μάρτιος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Το Χ για μενα ειναι μονοδρομος αναμεσα στα 2, αλλα θα για να αντιπροτεινω κι εγω κατι θα ελεγα να κοιταζες το corsair 650D που ειδα προσφατα και με κερδισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.