neuromancer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2011 Σε MKV με αγγλικό ήχο έβγαλα το κανάλι/αρχείο του ήχου και έβαλα άλλο (με ελληνική μεταγλώτιση). Λόγω "διαφοράς φάσης", στο mkvmergeGUI με το οποίο έφτιαξα το MKV, χρειάστηκε να βάλω κάποιο delay στην εκίνηση του ήχου. Το αποτέλεσμα παίζει OK στο PC αλλά σε Samsung TV το delay που έβαλά δεν το βλέπει με αποτέλεσμα προβλήματα συγχρονισμού. Υπάρχει πρόγραμμα που να παίζει σωστά το MKV και να το μετατρέψει συνολικά σε κάποιο άλλο format που δεν θα χρειάζεται να έχει έχει συγχρονισμένα τα πάντα με delay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Κάνε μια δοκιμή με το PopCorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 PopCorn MKV AudioConverter is a Matroska MKV DTS to MKV AC3 converter.Δεν το βλέπω να κάνει. Αφορά σε ειδική (και συχνή) περίπτωση: μετατροπή HD ταινιών με DTS σε HD με AC3. Εγώ είμαι ήδη με AC3 ήχο. Δεν έχω DTS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Ναι, στο λέω επειδή παίζει πολύ καλά με τα streams, μήπως στο φτιάξει σωστά.Επίσης, έχει κι άλλα εργαλεία η ίδια εταιρία, μπορεί κάποιο να σου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 23, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Μέσω του link σου κατέληξα εδώ και όταν βρώ χρόνο θα δοκιμάσω. Στο 5o screenshot φαίνεται να υποστηρίξει delay συγχρονισμού οπότε αν και η TV το καταλαβαίνει μέσα στο AVI (κάτι που δεν κάνει στο MKV) τότε θα είναι OK.How to convert MKV video files to AVI - my-guides.netΕγώ αρχικά ήθελα κάτι που θα κάνει "somehow" capture το σωστά αποκωδικοποιημένο video/ήχο από το PC και θα το κάνει ένα σήμα (sorry αλλά είμαι ψιλοάσχετος με video) ώστε να μην τείθεται θέμα delay στην αναπαραγωγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Φεβρουάριος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Αν το ενσωματώσεις το delay στο αρχείο του ήχου πρίν το βάλεις στο mkv με κατι τετοιο?μπακαλίστικο αλλα αν δεν βρείς κάτι σε πρόγραμμα που να τα κάνει αυτόματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 23, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Αν το ενσωματώσεις το delay στο αρχείο του ήχου πρίν το βάλεις στο mkv με κατι τετοιο?μπακαλίστικο αλλα αν δεν βρείς κάτι σε πρόγραμμα που να τα κάνει αυτόματα..Ήταν η πρώτη σκέψη μου αλλά επειδή δεν έχω περάσει κάποιο πρόγραμμα για επεξεργασία ήχου (παλιά είχα του Nero) στο pc, την προσπέρασα. Δεδομένου ότι δεν είναι θέμα scalling αλλά απλά delay, η λύση αυτή είναι εύκολη και σίγουρη (αρκεί να μην θέλει 40 μετατροπές - δεν το είδα και πολύ ευέλικτο το tool σουως προς τα formats). Thanks πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.