hayabusa Μάρτιος 11, 2011 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Στο site λέει το εξής:"Updates are automatically handled by the launcher. As soon as you have updates, you will be promptly notified."Οπότε, υποθέτω, μάλλον μόνο του θα το κάνει το update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 11, 2011 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Στο site λέει το εξής:"Updates are automatically handled by the launcher. As soon as you have updates, you will be promptly notified."Οπότε, υποθέτω, μάλλον μόνο του θα το κάνει το update.Εμένα πάντως στο dashboard μου πετάει μια ειδοποίηση οτι δεν έχω το τελευταίο μαζί με ένα link, το πατάω και με πάει στα info όπου τίποτα δεν συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 11, 2011 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Pws mpainoun ellinika gmt to feleki mou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάρτιος 12, 2011 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 Pws mpainoun ellinika gmt to feleki mou? :worship::worship: προμπλεμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 12, 2011 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 Πες ρε. ΜΟΛΟΓΑ! :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Μάρτιος 13, 2011 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Στο site λέει το εξής:"Updates are automatically handled by the launcher. As soon as you have updates, you will be promptly notified." Οπότε, υποθέτω, μάλλον μόνο του θα το κάνει το update. Πράγματι μόνο του το κάνει το update! Σαν το update των windows ένα πράγμα αλλά πολύ πιο γρήγορο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Μάρτιος 13, 2011 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Pws mpainoun ellinika gmt to feleki mou? Δες εδώ. Λέει για τα κινέζικα αλλά και τα ελληνικά με τον ίδιο τρόπο μπαίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 13, 2011 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Nope δεν υπάρχει επιλογή local settings στο1.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Μάρτιος 13, 2011 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Ακολούθησε τη διαδρομή local Apps -> more Apps-> control center και θα το βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 15, 2011 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Δεν εχω επιλογη local apps->more apps->control center Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Μάρτιος 15, 2011 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Δεν εχω επιλογη local apps->more apps->control center Δηλαδή εσένα αυτό : δεν σου εμφανίζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 15, 2011 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Οχι μονο shortcuts για url Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 15, 2011 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Μερικές αποριούλες γιατί σκέφτομαι να το δοκιμάσω στο htpc (standalone, όχι μέσα από τα windows). 1)Εικονικό πληκτρολόγιο υπάρχει; 2)Σε ό,τι αφορά τους codecs (για HD video κυρίως) τι γίνεται ;3)Η πρόσβαση σε αρχεία μέσω δικτύου είναι αυτονόητη φαντάζομαι ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Μάρτιος 15, 2011 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 1) Eικονικό πληκτρολόγιο δεν υπάρχει αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις εσύ ένα. αυτό για παράδειγμα. 2 )Δες εδώ 3) Μόνο μέσω Dropbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 15, 2011 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 μάλιστα. επομένως το μόνο θέμα είναι τι θα γίνει με τον driver και το πρόγραμμα της κάρτας τηλεόρασης.Ίσως κάνω μια δοκιμή σε dual boot μια από αυτές τις μέρες για να δω από πρώτο χέρι τι γίνεται. Ανυπομονώ πάντως να δω και την εκδοση για android, εκεί (σε ένα tablet pc για παράδειγμα) μου φαίνεται θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jastonas Μάρτιος 17, 2011 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Εγώ προσωπικά το δοκίμασα σε desktop pc με 24" οθόνη και δεν με πείραξε για λίγο καιρό, αλλά είναι παιδικό γενικά το σύστημα και μάλλον απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες υπολογιστών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 Μάρτιος 23, 2011 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Για όσους δεν έχουν βάλει ακόμα την ελληνική γλώσσα για το πληκτρολόγιο ακολουθήστε τα παρακάτω:Local settings/Other settings/Keyboard/Layout/Add/Greekκαι μετά από το Layout/Options/Keys to change layout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 24, 2011 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Προσπαθησα να το εγκαταστήσω μέσα σε VMWare (workstation + Player) αλλά το ISO κολάει στο boot. Το έχετε αντιμετωπίσει ? πως το λύσατε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokaki Απρίλιος 6, 2011 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Το είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα και για αρκετό καιρό (σε ένα... triple boot netbook ). Μου είχε φανεί ενδιαφέρον, αλλά και αρκετά περιοριστικό. Τώρα θα με κάνετε να το ξαναβάλω, για να δω πώς εξελίχθηκε. Αυτό που με είχε τσαντίσει αφάνταστα τότε, ήταν ότι σε κάθε update άλλαζε στο menu.lst το χρόνο αναμονής μέχρι την επιλογή του default λειτουργικού σε 1 δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα να μην προφταίνω να επιλέξω λειτουργικό στο boot. Έκανε δηλαδή κανονική κατάληψη :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.