junior-21- Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2011 σημερα στην δουλεια κράσαρε το μηχανημα μου. εκανα ενα hard reset και εκτοτε δεν μπορουσα να μπω στα windows XP. Η μπάρα των windows στο φόρτωμα απλά γύριζε συνεχεια. έφερα τον δίσκο στο σπίτι και μετα είδα αυτό παει, τα έφτυσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Εγω γιατι νομιζω οτι απο Παναθηναικος ο δισκος εγινε Ολυμπιακος... Α ρε Μαρινακη ακομα και στον δισκο του junior εβαλες το δάχτυλο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxaggelos21 Φεβρουάριος 22, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Εγω γιατι νομιζω οτι απο Παναθηναικος ο δισκος εγινε Ολυμπιακος...Α ρε Μαρινακη ακομα και στον δισκο του junior εβαλες το δάχτυλο σου... λιγο σεβασμο στο προβλιμα του!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Ανεστη δεν δοκιμαζεις να κανεις ενα secure-erase μπας και νιωσει? Κριμα παντως αν μας χαιρετησε ετσι απλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Φεβρουάριος 23, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 "περιοδος" ο mtronσυνηθως ετσι σε αποχεραιτα ο ssd,2 φορες μου εχει τυχει να το δω σε ενα netbook acer και σε ενα dell 9 mini.Μια δοκιμη θα σε πεισει να προσπαθησεις να περασεις νεα εγκατασταση στον ssd εκτος απροοπτου θα σου πεταξει error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 23, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 τα δεδομενα του να δω πως θα παρω Ι/Ο error βγαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 πόσα χρόνια εγγύηση είχε και στα πόσα χαιρέτησε?όχι για λόγοςεγγύησης,καθαρό εγκυκλοπαιδικο το ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 23, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 δεν ξερω ποσο εχει, πρεπει να βρω την αποδειξησιγουρα ειναι εντοςνομιζω ηταν καλοκαιρι του 2009 που τον αγόρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Φεβρουάριος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 δεδομενα απο ssd ετσι απλα δεν μπορεις να τραβηξεις,προσφατα κιολλας ειδα και σοβαρη εταιρια να βγαζει tool για data recovery σε ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 2, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 o exchange της mtron μου γυρναει το mail πισω! θα βαρεσανε κανονι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 η εταιρία έκλεισε οπότε και support πλέον γιοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 2, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 omg και 24 lol...:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.