Jump to content

Σχετικά με την έναρξη ενός eshop.

jackess

Recommended Posts

Γεια στα παιδιά του φόρουμ! Πρόσφατα σκέφτομαι να ανοίξω ένα eshop point. Δηλαδή να ανεβάσω ένα site/eshop το οποίο πελάτες θα αγοράζουν υπολογιστές και εγώ θα τους στέλνω.

Από συνθέσεις/τιμές τα ξέρω πολύ καλά, ασχολούμαι 11 χρόνια με hw. Τώρα, επειδή είμαι 15 και ο πατέρας μου έχει πάρει σύνταξη δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξει βιβλία γιατί απ'ότι μου είπε, γιατί χρειάζεται απ'ότι μου είπε κιόλας να πληρώνω και ΤΕΒΕ 700€(!) τον μήνα!

Γνώσεις προγραμματισμού από html/php έχω αλλά άμα καταφέρω και τ'ανοίξω θα χρησιμοποιήσω το osCommerce.

Τώρα το θέμα μου είναι, επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, αν κάποιος ξέρει μπορεί να μου πει την όλη ιστορία και πως γίνετε?

Ευχαριστώ.:T:

25/03/2000 επήρα πρώτο χέρι ένα καραμοκούτι με pentium 2 @299mhz, 64mb μνημούλα, windows 95 και 2ιο γίγα σκληρό...έχω και φωτογραφία επάε που τραβήχτηκε την πρώτη μέρα...

είχα και προ οθόνη εμέ φίλτρο απάνω!

πότε? λολ

μπαίνω καμιά φορά αλλά...δεν μπαίνω στο λογαριασμό μου γιατί τον έχω ξεχάσει :p

αλλά γι'αυτό το θέμα μια βδομάδα τώρα μόνο στους γονείς μου και στον κολλητό μου έχω πει :dance3:

Ο ανηψιος μου σε 2 μηνες κλεινει τα 4. θα του δωσω το πισι να δω απο περιεργεια τι θα κανει.

Θα ανεβασω και βιντεο σας το υποσχομαι :hehe:

σιγά εγώ έπεζα sega satour + τα άλλα με τις κασέτες από δύο χρονών ... μετά πήγα σε psone μετά σε gameboy andvansed , ps2 ...... μέχρι που κόλησα με τα pc γιατί το ps3 ήταν ακριβό 600ε όταν ήρθε στο ελλάδα

consola-sega-satur-con-1-mando-y-cables_vip.jpg

epic games

Sega+Rally+Championship+%28U%29.jpg

Sega+Worldwide+Soccer+97+%28E%29.jpg

(το ποδοσφαιράκι το έχω ακόμα στην με την θήκη του ...)

κάπου διάβασα ότι άμα δηλώσω την κατοικία σας αποθήκη μπορώ να μην έχω μαγαζί. ισχύει? και υπάρχει ακόμα το ΤΕΒΕ και σε αυτή την περίπτωση?

( εγώ δεν είχα psone :nothing:)

κάπου διάβασα ότι άμα δηλώσω την κατοικία σας αποθήκη μπορώ να μην έχω μαγαζί. ισχύει? και υπάρχει ακόμα το ΤΕΒΕ και σε αυτή την περίπτωση?

( εγώ δεν είχα psone :nothing:)

αρχηγε μου μπραβο για την φιλοδοξια σου,αλλα δες μια οποιαδηποτε ηλεκτρονικη επιχειρηση γυρω σου.

Νομιζεις τοσο δυσκολο τοχανε να γκουγκλαρουν "ανοιγμα e shop how to"?

Θες λογιστη,τρεξιμο και εμπειρια.

Γνωμη μου ειναι πηγαινε να δουλεψεις οταν μπορεσεις σε μια τετοια επιχειρηση και κοιτα τι παιζει,και αργοτερα βλεπεις.

είχα και εγώ μια ελπίδα να κάνω κάτι παραπάνω από επισκευές αλλά τελικά στην ελλάδα όλα θέλουνε λεφτά:p

αυτό που με απασχολούσε είναι το ΤΕΒΕ και όλα τα άλλα λύνονται..

ευχαριστώ που με βοηθήσατε παιδιά! γυρνάω στο κατσαβίδι :dance3:

Eδω ειναι οι πινακες εισφορων του ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ).

Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελμα

Μπορεις να εγγραφεις στον ΟΑΕΕ (Η πρωτη ασφαλιστικη κλαση ειναι γυρω στα 200ε το μηνα και ανεβαινει ανα 3ετια) και στη συνεχεια θα χρειαστεις να κανεις εναρξη επαγγελαμτος στην εφορια, θεωρηση βιβλιων, ταμειακη και ενα σωρο αλλα. Ενας λογιστης θα στα εξηγησει ολα μια χαρα!

Χμμμ...κατάλαβα.

Ένα σάιτ το οποίο απλά θα λέει τι πουλάω και δεν θα μπορεί κάποιος να αγοράσει online, θέλει καμιά περίεργη διαδικασία για να γίνει? Απλά πχ. να δείχνει τα προϊόντα μου χωρίς να πουλάω κάτι online, ή πραγματικά να πουλάω.

Ποπο...κατάλαβα! άρα το ξεχνάω!! ευχαριστώ παίδες!! τουλάχιστον μπορώ να ανοίξω ένα σάιτ, χωρίς να πουλάω τίποτα αλλά να δείχνω μοντέλα από υπολογιστές?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.