panoskor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2011 παιδια αμα ο επεξεργαστης δεν εχει ψυκτρα ουτε την δικια του μπορει να λειτουργησει ο υπολογιστης εστω και λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 ναι, για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να σου σβήσει το μηχανημα από υπερθέρμανση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 22, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Καλύτερα να μην το κάνεις.Παίζει να σου καεί ο επεξεργαστής Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskor Φεβρουάριος 22, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Φεβρουάριος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Αν όμως το κάνεις, να βγάζεις και βίντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Φεβρουάριος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Για τη επεξεργαστή μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Φεβρουάριος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Αν έχεις Pentium μέχρι 133ΜΗz δουλεύει και χωρίς...Βάλτου ένα μπρίκι με νερό, όπως είχα δει σ'ένα φίλο, κάποιας ηλικίας...(40+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 αν πάλι εχεις κανένα pentium 4 prescott, αντί για μπρίκι βάλε μια κατσαρόλα νερό και ρίξε μέσα και ένα πακέτο μακαρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 26, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 αν πάλι εχεις κανένα pentium 4 prescott, αντί για μπρίκι βάλε μια κατσαρόλα νερό και ρίξε μέσα και ένα πακέτο μακαρόνια Μην ξεχάσουμε και πέντε σταγόνες λάδι , βοηθάει να μην κολήσουν......τα μακαρόνια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Φεβρουάριος 26, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Μην ξεχάσουμε και πέντε σταγόνες λάδι , βοηθάει να μην κολήσουν......τα μακαρόνια! Μαθηματα μαγειρικης! Τελικα ποιος ειναι ο επεξεργαστης; Εε αν θες να τον πας για rma, και δεν το επιχειρεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulk17 Φεβρουάριος 27, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 μπολονεζ η καρμποναρα εχει καλυτερη αποδοση...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.