Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2004 Ξέρετε κάποιο ΕΥΧΡΗΣΤΟ πρόγραμμα μετατροπής κοινού μουσικού CD σε MP3; Γίνεται μήπως τίποτα από το Nero 5.5 (Το λέω γιατί με το 6 γίνεται);Plese..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Επισης κατι αλλο...ποιο προγραμμα για να μετατρεπω απο MP3 σε "κανονικο"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Easy Cd- ExtractorBlaze MPΓια "κανονικο" απλα με προγραμμα αντιγραφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Audiocatalyst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 CDExMusicMatch JukeBox Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 cdex@Lame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΓίνεται μήπως τίποτα από το Nero 5.5 (Το λέω γιατί με το 6 γίνεται); Mε το nero μπορεις να μετατρέψεις εναν ορισμενο αριθμο μονο γυρω στα 30 για παραπανω πρεπει να το κανεις register..Κανε με ενα απο τα παραπάνω προγραμματα που σου ειπαν τα παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Μάϊος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 cdex για να το κανεις Mp3τα Mp3s γινονται audio cd με το 5,5 του νερο.... τωρα δεν ξερω αν πρεπει να κανεις κατι ιδιαιτερο... εχω το cd εγκαταστασης κανονικα (ητανε μεσα στο sotfware καποιας συσκευης) κι εχω γραψει απειρα cd χωρις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Plextor PlexTools ( πρέπει να το βρείς από κάπου φυσικά ) & BladeEnc ή Lame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 13, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Το τελευταίο μου άρεσε μιας και ο κολλυτός μου έχει ένα Plextor 52X24X52. Θα του το ζητήσω αλλά ελπίζω να μην απαιτεί Plextor για εγκατάσταση (καλά δε νομίζω να είναι τόσο μαλάκες αλλά λέμε τώρα...). Όσο για τα άλλα, μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια links; Προτιμώ ν ακατεβάζω (ADSL έχω) παρά να τρέχω στον άλλο που μένει στου διαόλου τη μάνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Link για να κατεβάσεις το Plextools Professional δεν υπάρχει.Δεν είναι freeware.Ούτε έχει ShareWare έκδοση.Πάρε το από τον φίλο σου.Πήγαινε και http://www.plextor.be , και κατέβασε το τελευταίο patch.Και ναι , ΔΕΝ απαιτεί drive της Plextor.Λειτουργεί κανονικά με όλα τα drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 15, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Οχ! Χθες ήμουνα σπίτι του κι έλεγα τι ξέχασα, τι ξέχασα... Τέσπα. Για τα υπόλοιπα ενωώ, μήπως έχετε links;;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Μάϊος 15, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Δες και εδω www.mikemcnasty.com/make_mp3s.aspwww.topshareware.com/ez-MP3-Creator-download-8171.htmwww.mediatwins.com/wmadecoder/convert/convert_wma_to_mp3.htmhttp://downloads-zdnet.com.com/3120-20-0.html?qt=mp3&tg=dl-2001Σε λιγες μερες θα εχω και συγκεκριμενη προταση για CD. Προς το παρον ασχολουμαι με DVD.Αν σε ενδιαφερει στειλε σημα να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 15, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2004 Ευχαριστώ. Τελικά πήγα αν κατεβάσω το πρώτο αλλά δεν έβρισκε σελίδα. Ωστόσο βρήκα ένα άλλο από 'κει. Το Free Rip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.