Jump to content

Οverclocking σε διαφορετικά mobos

Georgesod

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

O 3.2c που έχω μπορεί να πάει παραπάνω στην ic7 σε σχέση με την msi 865pe? Aξίζει να αλλάξω μητρική? Στην msi πάει μέχρι 3.645 σταθερά. Και μέχρι πόσο τάση δίνει η abit στις μνήμες?

Λογικά στην Abit θα πάει καλύτερα.

Δεν είναι και εγγυημένο πάντα.

Μην παρερμηνεύσεις τίποτα.

Όταν λες IC-7 , ποιά από όλη την σειρά IC-7 εννοείς?

Υ.Γ. Αν πάρεις IC-7 θα δείς διαφορά στις επιδόσεις σίγουρα ( και στο overclocking πιθανότατα )

H ic7/g δίνει μόνο μέχρι 2.8 στις μνήμες... αυτό δεν ευνοεί ιδιαίτερα το overclocking, παρόλο που είναι πολύ γρήγορες μητρικές....

Για να λάμψει η ic7 θέλει mods...

Στην θέση σου, αν δεν ψάχνεσαι για το απόλυτο πουσάρισμα, δεν θα άλλαζα μητρική.

Αρχική απάντηση από billpeppas

Λογικά στην Abit θα πάει καλύτερα.

Δεν είναι και εγγυημένο πάντα.

Μην παρερμηνεύσεις τίποτα.

Όταν λες IC-7 , ποιά από όλη την σειρά IC-7 εννοείς?

Υ.Γ. Αν πάρεις IC-7 θα δείς διαφορά στις επιδόσεις σίγουρα ( και στο overclocking πιθανότατα )

Βλεπω μιλας πολυ για αυτην την μητρικη.Εχω μια απορεια ομως , την εχεις δουλεψει καθολου ?

Αρχική απάντηση από JiMk

1ο όνομα είναι στα labs.

Χαλάρωσε λίγο με τις ειρωνίες... last call.

Vag , δεν ασχολούμαι πολύ με Intel.

Βεβαίως ξέρω τα επίκαιρα ( δηλ ποιές μητρικές παίζουν στην αγορά , ποιές είναι οι κορυφαίες , οι overclocker boards , κλπ ).

Έστησα ένα PC για έναν πελάτη με μια IC7-G.

Επίσης ένας φίλος μου έχει μια IC7 Max 3 , και πήγα να του κάνω overclock.

Δεν κάναμε τα mod ( φοβότανε !!! )

Και μίλησα για διαφορά στις επιδόσεις λόγω του chipset ( 875 αντί 865 )

• 4 weeks later...

Παντως εμενα χωρις να ξερω πολλα (και εγω τωρα μαθαινω) μηπως φταιει και ο επεξεργαστης σου?Ο δικος μου 3.0ghz παει σε msi 875p neo 3.65 στθεροτατα απο χθες βελτιωσα λιγακι την ψυξη μου με καποια χαλκινα ψυκτρακια στη μητρικη και χωρις να δω αλλαγη θερμοκρασιας στο case εχω την εντυπωση οτι ο επεξεργαστης μου δειχνει πιο προθυμος να ανεβει.Ετσι λοιπον απο χθες βραδυ ειμαι σταθερα 3.7 και απο σημερα το μεσημερι 3.75 μεχρι στιγμης χωρις προβλημα με πραγματικο ρευμα απο το cpu 1.568v.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.