Jump to content

Επιλογη 5.1

FANISTELROOY

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

αν η συνδεσμολογια ειναι σωστη και δεν ειναι καποια ρυθμιση απο τη καρτα ηχου

μαλλον τοτε εχουν προβλημα

περιμενε παντως να δεις τι θα σου πουν και οι υπολοιποι μηπως φταιει κατι αλλο

Kαι εδω το ιδιο προβλημα!

προβλημα ηχου | myPlaisio.gr

Θα τα πακεταρω να τα παω για αλλαγη το απογευμα! και εφαγα μια ωρα να ξεστησω τα παλια και να βαλω αυτα!:wall:

Το χειρότερο είναι αυτό,να παίρνεις κάτι καινούριο

και να έχει ελάττωμα.....

Και η ταλαιπωρία του βάλε βγάλε άλλα και η απογοήτευση

Άντε ρε μάγκα πήγαινε τα πίσω και πες μας τη αντιμετώπιση είχες από το κατάστημα

Μήπως είναι από κάποιο καλώδιο?Για τσέκαρε το καλώδιο από τα μπροστινά ηχεία μήπως κουνώντας το και σε κάποιο σημείο εντοπίσεις την βλάβη.

Είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο σε κάτι ακουστικά που είχα.

οταν τα αποσυνδεσα πηρα το γουφερ και το ηχειο με τον διακοπτη, τα πηγα σε αλλο δωματιο να δοκιμασω και το εκανε παλι!

εντομεταξυ ακουγεται πολυ περισσοτερο απο το πισι και μου τι δινει στα νευρα! θα τα παω αυριο πρωι να τα δουνε! μηπως να στειλω και κανενα μαιλ στη logitech?

Τωρα θα τα παω που ανοιγει 9.30.... χτες που μιλησα μαζι τους μου ακουστηκαν πολυ ενταξει παντως!

Η βλακεια ειναι οτι μου ετυχαν ολα τα στραβα μεσα στην εξεταστικη!

Πηρα ενα στικακι wifi απο eshop και δεν εβρισκε κανενα δικτυο και το γυρισα πισω! ηρθε μνμ οτι ειναι οκ λεει, αντε να δουμε και απο εκει τι θα κανουμε.

Καηκε και μια καρτα μνημης και την εχω δωσει στο Πλαισιο για ελεγχο, πρεπει να τρεχω και απο κει.

Μολις γυρισα απο το καταστημα! μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο να ακουγεται αυτος ο θορυβος. Ανοιξαμε και καινουρια και δοκιμασαμε και το εκαναν και αυτα, οποτε δεν μου τα αλλαξαν. Θεωρω οτι μπορει να εχουν πεσει σε προβληματικη παρτιδα!

Τωρα που ηρθα σπιτι δοκιμασα και τα παλια για να βεβαιωθω, κανουν και αυτα ενα θορυβο αλλα πρεπει να βαλεις το αυτι σου πανω για να το ακουσεις, ενω στα αλλα το ακους απο αποσταση. Οπως ειπα και πριν ακουγονται περισσοτερο απο το πισι μου. Καθησα χτες να διαβασω και μου ηρθε να τα σπασω. Τα αλλα τα ειχα αφησει ανοιχτα πανω απο ενα χρονο και δεν το ειχα καταλαβει ποτε. Τι να πω..... στελνω μηνυμα στη Logitech και περιμενω.

Infoworld - Multimedia :: Ηχεία :: Logitech Ηχεία 5.1 Surround Sound Z506

Στα δικα σας 5.1 οταν τα εχετε ανοιχτα και δεν παιζει τπτ, ακουγεται τπτ;

εμενα ακουγεται σαν να εχεις ανοιχτο ραδιο καποθ που να μην πιανει και το εχεις πολυ χαμηλα στην ενταση.

Σταματαει μονο αν τα κλεισω! δεν ειναι ομως δουλεια αυτη να ανοιγοκλεινω τα ηχεια ολη την ωρα...

στα δικα μου Ζ-5500 δεν κανει κατι τετοιο

μηπως εχει κατι εκει κοντα που κανει παρασιτα?

Κινητο, wireless modem κλπ?

ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω

δες και τι θα σου πουνε απο τη Logitech και αναλογα πρατεις

κλειστο ειναι, αλλα κ κλειστος να ειναι ο υπολογιστης το κανει!

τραβηξα βιντεο με το κινητο.... πηγαινε στο 0:40 να δεις διαφορα οταν το χαμηλωνω τελειως και οταν το ανοιγω ισα ισα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ghfSNiXvpqA]YouTube - logitech z506 sound on standby[/ame]

μηπως να ζηταγες τα λεφτα σου πισω και να πηγαινες για αλλο σετ?

απο οτι καταλαβαινω υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα και τα καινουρια να εχουν το ιδιο προβλημα

μηπως να ζηταγες τα λεφτα σου πισω και να πηγαινες για αλλο σετ?

απο οτι καταλαβαινω υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα και τα καινουρια να εχουν το ιδιο προβλημα

οπως ειπες και τα καινουρια εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα! αντε να δουμε τι θα γινει με αυτα τα ηχεια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.