FANISTELROOY Φεβρουάριος 23, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 σωστα ολα!σταματαει μονο αν βγαλω το δεξι μπροστα που εχει και το power on:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2011 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 αν η συνδεσμολογια ειναι σωστη και δεν ειναι καποια ρυθμιση απο τη καρτα ηχου μαλλον τοτε εχουν προβλημαπεριμενε παντως να δεις τι θα σου πουν και οι υπολοιποι μηπως φταιει κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 23, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Kαι εδω το ιδιο προβλημα! προβλημα ηχου | myPlaisio.gr Θα τα πακεταρω να τα παω για αλλαγη το απογευμα! και εφαγα μια ωρα να ξεστησω τα παλια και να βαλω αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 23, 2011 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Το χειρότερο είναι αυτό,να παίρνεις κάτι καινούριοκαι να έχει ελάττωμα.....Και η ταλαιπωρία του βάλε βγάλε άλλα και η απογοήτευσηΆντε ρε μάγκα πήγαινε τα πίσω και πες μας τη αντιμετώπιση είχες από το κατάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 23, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 φτου γμτο ειναι Τεταρτη και ειναι κλειστα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 23, 2011 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Μήπως είναι από κάποιο καλώδιο?Για τσέκαρε το καλώδιο από τα μπροστινά ηχεία μήπως κουνώντας το και σε κάποιο σημείο εντοπίσεις την βλάβη.Είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο σε κάτι ακουστικά που είχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 23, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 οταν τα αποσυνδεσα πηρα το γουφερ και το ηχειο με τον διακοπτη, τα πηγα σε αλλο δωματιο να δοκιμασω και το εκανε παλι!εντομεταξυ ακουγεται πολυ περισσοτερο απο το πισι και μου τι δινει στα νευρα! θα τα παω αυριο πρωι να τα δουνε! μηπως να στειλω και κανενα μαιλ στη logitech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 24, 2011 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 δες πρωτα απο το καταστημα τι θα σου πουνε...και η logitech αυτο θα σου πειδεν νομιζω να εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 24, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Τωρα θα τα παω που ανοιγει 9.30.... χτες που μιλησα μαζι τους μου ακουστηκαν πολυ ενταξει παντως!Η βλακεια ειναι οτι μου ετυχαν ολα τα στραβα μεσα στην εξεταστικη!Πηρα ενα στικακι wifi απο eshop και δεν εβρισκε κανενα δικτυο και το γυρισα πισω! ηρθε μνμ οτι ειναι οκ λεει, αντε να δουμε και απο εκει τι θα κανουμε.Καηκε και μια καρτα μνημης και την εχω δωσει στο Πλαισιο για ελεγχο, πρεπει να τρεχω και απο κει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 24, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Μολις γυρισα απο το καταστημα! μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο να ακουγεται αυτος ο θορυβος. Ανοιξαμε και καινουρια και δοκιμασαμε και το εκαναν και αυτα, οποτε δεν μου τα αλλαξαν. Θεωρω οτι μπορει να εχουν πεσει σε προβληματικη παρτιδα!Τωρα που ηρθα σπιτι δοκιμασα και τα παλια για να βεβαιωθω, κανουν και αυτα ενα θορυβο αλλα πρεπει να βαλεις το αυτι σου πανω για να το ακουσεις, ενω στα αλλα το ακους απο αποσταση. Οπως ειπα και πριν ακουγονται περισσοτερο απο το πισι μου. Καθησα χτες να διαβασω και μου ηρθε να τα σπασω. Τα αλλα τα ειχα αφησει ανοιχτα πανω απο ενα χρονο και δεν το ειχα καταλαβει ποτε. Τι να πω..... στελνω μηνυμα στη Logitech και περιμενω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 24, 2011 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 απο ποιο μαγαζι τα πηρες αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 24, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Infoworld - Multimedia :: Ηχεία :: Logitech Ηχεία 5.1 Surround Sound Z506Στα δικα σας 5.1 οταν τα εχετε ανοιχτα και δεν παιζει τπτ, ακουγεται τπτ;εμενα ακουγεται σαν να εχεις ανοιχτο ραδιο καποθ που να μην πιανει και το εχεις πολυ χαμηλα στην ενταση.Σταματαει μονο αν τα κλεισω! δεν ειναι ομως δουλεια αυτη να ανοιγοκλεινω τα ηχεια ολη την ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 24, 2011 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 στα δικα μου Ζ-5500 δεν κανει κατι τετοιομηπως εχει κατι εκει κοντα που κανει παρασιτα?Κινητο, wireless modem κλπ?ειναι το μονο που μπορω να σκεφτωδες και τι θα σου πουνε απο τη Logitech και αναλογα πρατεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 24, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 και με κελιστο το ασυρματο κανει θορυβο! δεν ειναι ο θορυβος που κανουν οταν παει να χτυπησει ενα κινητο παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 24, 2011 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 κατι τελευταιοτσεκαρε απο το πανελ της καρτας ηχου αν το line in ειναι κλειστο (mute)σε μενα εκανε ενα ελαφρο βουητο αν το ειχα ανοικτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 24, 2011 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 κλειστο ειναι, αλλα κ κλειστος να ειναι ο υπολογιστης το κανει!τραβηξα βιντεο με το κινητο.... πηγαινε στο 0:40 να δεις διαφορα οταν το χαμηλωνω τελειως και οταν το ανοιγω ισα ισα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ghfSNiXvpqA]YouTube - logitech z506 sound on standby[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 24, 2011 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 και εδω το ιδιο προβλημαZ506 Annoying buzz/noise - Logitech Forumsμιλησα με logi και ζητησαν αποδειξη αγορας για να κανουν αντικατασταση! αντε να δουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 24, 2011 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 μηπως να ζηταγες τα λεφτα σου πισω και να πηγαινες για αλλο σετ?απο οτι καταλαβαινω υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα και τα καινουρια να εχουν το ιδιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 24, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 δεν μπορει ολα τα Ζ506 να εχουν προβλημα.... καποια στιγμη θα πετυχω καλο κομματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 2, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 μηπως να ζηταγες τα λεφτα σου πισω και να πηγαινες για αλλο σετ?απο οτι καταλαβαινω υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα και τα καινουρια να εχουν το ιδιο προβλημαοπως ειπες και τα καινουρια εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα! αντε να δουμε τι θα γινει με αυτα τα ηχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.