Jump to content

Επιλογη 5.1

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ψαχνω ενα οικονομικο σετακι 5.1 για να βλεπω καμια ταινιουλα, αντε και κανενα παιχνιδι.

Ειμαι αναμεσα στα Logitech x530 & Logitech z506

Φυσικα θα ηθελα τα z5500 αλλα ειναι πολυ εκτος budget.

Αν υπαρχει καποια αλλη επιλογη σε κοστος εως 80-90€, ας μου προτινετε.

Στα θετικα των 506 ειναι οτι εχουν εξτρα συνδεσεις και μπορω να βαλω και την τηλεοραση του μονιτορ μου πανω, οτι ειναι πιο καινουρια, οτι το κεντρικο μπορει να μπει πανω στην οθονη.

Αρνητικο ειναι οτι δεν μπαινουν σε τοιχο, προς το παρον δεν το χρειαζομαι βεβαια.

Επισης το γουφερ βαραει προς τα κατω και δεν ξερω αν θα δημιουργει προβλημα με τους "απο-κατω".

Θετικο (???) επισης οτι τα εχει το πλαισιο που εχω ενα πιστωτικο, αν και τα εχει 15€ ακριβοτερα. :slap:

Προς τα Ζ506 ειμαι απλα θελω και μια 2η γνωμη απο καποιον που ισως εχει ακουσει και τα δυο.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Έχω τα χ530 και είναι μια χαρά.

Η μονή διάφορα που βλέπω εκτός από αυτά που ανέφερες

είναι ότι τα Ζ506 έχουν τουιτερ μαλακού θόλου που είναι

καλύτερο για τις ψηλές συχνότητες.

Πάρε τα Ζ5500... Απλά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με άλλα ηχεία σε αυτή την τιμή... Είναι σα να κλέβεις εκκλησία... Κάνε οικονομία, πιές 2 καφέδες λιγότερους, κάτσε 2 Σάββατα μέσα και δες το MoneyDrop και πάρε τα Ζ5500

Και εγώ με τα x530 είμαι στο pc μου και είναι μια χαρά!Δεν ψάχνω το σούπερ ντούπερ ουάου σύστημα ήχου!Για ταινίες,games και music τα θέλω,όχι για να σηκώνω την γειτονιά στο πόδι!Αν και έχει συμβεί και αυτό!:pΤώρα όμως τα άλλα δεν τα ξέρω οπότε δε μπορώ να τα συγκρίνω!:p

το θεμα ειναι οτι οσο οικονομια και να κανω, αν τα μαζεψω τα 320€ δεν τα διαθετω για ηχεια! ασε που σε μια πολυκατοικια δεν μπορεις να τα χαρεις φανταζομαι....ειδικα αν πανω-κατω υπαρχουν μωρα και μικρα παιδακια.

Γειτονα, με τα Χ530 ακους ηχους γυρω-γυρω οταν βλεπεις καμια ταινια; δουλευει δλδ σωστα το surround ή οπως αλλιως λεγεται;

Γειτονα,

:p

με τα Χ530 ακους ηχους γυρω-γυρω οταν βλεπεις καμια ταινια; δουλευει δλδ σωστα το surround ή οπως αλλιως λεγεται;

Ναι κομπλέ είναι!Τώρα όμως και η κάρτα ήχου όμως που έχω κάνει και αυτή πολύ καλά την δουλειά της!Σίγουρα δίνει και αυτή πολύ και τα feature της!Είναι η Creative fatality και απλά τα σπάει και αυτή!:p

Ναι μια χαρά είναι το surround τουλάχιστον με την κάρτα μου.

Φιλε μου πάρε ένα από τα δυο σετακια και δεν θα το μετανιώσεις.

Άσε τις 350αρες για άλλους, μια χαρα θα τα γουστάρεις τα ηχειακια.

ΕΔΙΤ...Αν θέλεις να τα τοποθετήσεις μακριά από την οθόνη σου

ψάξε για τα χ540 καθώς τα παραπάνω σετ έχουν το βολιουμ και την είσοδο για τα ακουστικά

στο δεξί ηχείο πράγμα που δεν θα σε βολέψει

με την onboard της P6T δεν θα κανω δουλεια; δεν θελω τπτ τρελα πραγματα....

διαλεξα αυτα τα 2 μοντελα και γιατι ειναι μεσα στην τιμη που θελω να δωσω, αλλα και γιατι εχουν την ενταση του ηχου πανω στο ηχειο. Αυτα που εχω τωρα εχουν κατι αντιστοιχο με τα Χ540 και εδω και κανενα χρονο εχει πεσει πισω απο το γραφειο και παιζω την ενταση απο το πληκτρολογιο...:dance3:

Aν ηταν να σκασω 350αρα για ηχεια, δεν θα ηταν καλυτερο να επαιρνα κατι τετοιο;

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/SAMSUNG-HT-C453-Home-Theater-5-1.htm

Tα εχω τα 530 και ειναι αθλια, τρισαθλια και ελεεινα. Απορρω ποιος εκφραζεται θετικα για δαυτα.

Οχι, δεν ειχα ποτε σουπερ ντουπερ ηχοσυστημα, ουτε ειμαι κανας κολημενος.

Τα πηρα σε προσφορα 45€ γιατι δεν ειχα ηχεια. Ακομα και με τοσα λεφτα, μαπα μου φαινονται και δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Ακουω το μπασο απο κατω, και κατι συχνοτητες απο τα πανω. Μεσαιος ηχος δεν υπαρχει πουθενα! Πραγματικα τραγικη αποδοση.

Γενικα, ηχος απο Logitech ειναι μετριος, ειχα και ακριβοτερο σετ και παλι ψιλομαπα ηταν.

1000 φορες να μαζεψεις παραπανω λεφτα και να πας σε 2.1 μη-Logitech, αλλιως θα ακους κατι σαν μουσικη.

nikchris απλά έκανες λάθος επιλογή. Τα 5.1 για pc φτιάχτηκαν πιο πολύ για games και ταινίες και όχι για μουσική. Και σίγουρα με 45€ και με onboard κάρτα ήχου δεν θα ακούσεις ποτέ καλή ποιότητα ήχου.

Από μένα Logitech z506 και αργότερα αν μπορείς μια καρτούλα ήχου(δες και στις αγγελίες καμία οικονομική xonar ή xfi) θα είσαι μια χαρά.

Mε τα 7 ετων logitech x-210 μια χαρα ακουω μουσικη..... φανταζομαι τα Χ530 που ειναι στην ουσια ιδιο μοντελο αλλα σε 5.1 και σε πιο δυνατο, θα εχουν αντιστοιχα καλο ηχο.

Θεωρητικα λοιπον, τα Ζ506 που ειναι πιο καινουρια θα εχουν ιδιο ή καλυτερο ηχο απο τα 530....

Tα εχω τα 530 και ειναι αθλια, τρισαθλια και ελεεινα. Απορρω ποιος εκφραζεται θετικα για δαυτα.

Οχι, δεν ειχα ποτε σουπερ ντουπερ ηχοσυστημα, ουτε ειμαι κανας κολημενος.

Τα πηρα σε προσφορα 45€ γιατι δεν ειχα ηχεια. Ακομα και με τοσα λεφτα, μαπα μου φαινονται και δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Ακουω το μπασο απο κατω, και κατι συχνοτητες απο τα πανω. Μεσαιος ηχος δεν υπαρχει πουθενα! Πραγματικα τραγικη αποδοση.

Γενικα, ηχος απο Logitech ειναι μετριος, ειχα και ακριβοτερο σετ και παλι ψιλομαπα ηταν.

1000 φορες να μαζεψεις παραπανω λεφτα και να πας σε 2.1 μη-Logitech, αλλιως θα ακους κατι σαν μουσικη.

Φίλε μου εγώ δεν έχω τέτοια θέματα!Μήπως δεν έχεις κάρτα ήχου και επειδή έχω εγώ αποδιδουν καλύτερα σε μένα!Απλά διάβασα αυτά που έγραψες και λέω "δεν ισχύει κάτι τέτοιο!".

venom7, μην λες ποτε "δεν ισχυει κατι τετοιο", γιατι ειναι πολλοι οι παραγοντες που παιζουν ρολο. και πρωτα πρωτα, το αυτι του καθενος! ο nikchris μπορει να εχει πολυ ευαισθητο αυτι και να μην τον ικανοποιουν αυτου του επιπεδου ηχεια!

εγω εχω τα Χ540 πανω σε xonar DG και, για τα χρηματα που κανουν, παιζουν μια χαρα, με τα δικα μου στανταρ!!

και αυτα θα προτεινα στον φιλο FANISTELROOY. και κατι αλλο, τοοοσο δυσκολο ρε συ, ειναι να πιασεις το χειριστηριο πισω απο το γραφειο?

Μια παρατήρηση, ο ήχος από το sub δεν είναι κατευθυντικός όπως των ηχείων αλλά «απλώνεται» στο χώρο.

Άρα όταν το ηχείο του sub «βλέπει» προς τα κάτω δεν σημαίνει κάτι αυτό.

τα X540 τα βρισκω πανω απο 100€, και οπως ειπα δεν θελω να φτασω τοσο ψηλα! θα παω μαλλον αυριο για τα Ζ506 με 75,00€.

αυτο ειναι αληθεια, εχουν ακριβυνει πολυ! εγω τα ειχα παρει μολις στα 73€...!!!

αν δεν σε πειραζει η ελλειψη χειριστηριου και οτι δεν εχουν δυνατοτητα τοποθετησης σε τοιχο, οπως τα Χ540, τοτε go for it!

και κατι αλλο, τοοοσο δυσκολο ρε συ, ειναι να πιασεις το χειριστηριο πισω απο το γραφειο?

οχι ρε συ, απλα φτανει το καλωδιο ισα ισα πανω στο γραφειο, που και να το εχω πανω δεν με βολευει να το πειραζω απο εκει! οποτε το εχω αφησει σε μια στανταρ ενταση και παιζω απο το πληκτρολογιο.... οποτε ή πισω απο το γραφειο ή πανω και μεσα μεσα το ιδιο μου κανει.:dance3:

κατι ακομα, επειδη παιζει να μην χωραει το γουφερ στο υψος εκει που θελω να το βαλω, αμα το βαλω με το πλαι πειραζει; χεχε

Μολις τα εστησα και εχω ενα προβλημα! ακουγεται μεσα απο τα ηχεια ενα γουργουρητο μονιμο! δεν ειναι απο την πηγη, γιατι και χωρις να την συνδεσω το ακουω.

Καμια ιδεα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.