Jump to content

Αναποφασιστος , GPS η κινητο για αμαξι και για ποδηλατο;Δεν ξερω!

GoMaR

Recommended Posts

Χωρίς να είμαι κάποιος γκουρού του ποδηλάτου και των περιηγήσεων, με τα ελάχιστα που γνωρίζω αδυνατώ να κατανοήσω την ανάδειξη των χαρτών του gps ως πρωτεύων εργαλείο ποδηλασίας.

Ακόμα και αν μιλάμε για "χρυσόψαρο" μετά από 2ο πέρασμα, την διαδρομή την θυμάσαι. Δεν ανακαλύπτουμε τον Αμαζόνιο. Για 2 βουνά χιολιοπατημένα μιλάμε.

Μπορώ να το καταλάβω ως γκατζετ για να γουστάρω και ως τέτοιο αξίζει να δώσεις τα πάρα πάνω από το 500 που προτείνει ο Γιώργος.

Το πραγματικό εργαλείο ποδηλασίας έχει παλμογράφο στροφόμετρο και σύγκριση διαδρομής..

Τα "ρίχνεις" και κάνεις την δουλειά για την οποία είναι φτιαγμένο. Ένα όργανο που θα αλλάξεις μετά από 10 - 15 χρόνια.

Τηλέφωνα στην τσάντα, μέσα σε πετσέτα, κάτω από μαξιλάρι, πάρε ένα στατικό και κάτσε σπίτι σου.

το σαβκο που ημουν ομως σε αλλο βουνο στην βορεια ευβοια , πρωτον εννοειται οτι δεν θυμαμαι απο που πηγα και επισης ηθελα οπωσδηποτε χαρτες και gps για να δω προς τα που θα παμε..να προσανατολιστουμε δλδ.

τι παραπανω μου προσφερει το 500 απο το νοκια πχ που εχω ;

ναι οκ αυτονομια..

γιαυτο ξαναλεω , αν ειναι για garmin πας μονο σε 705,αλλιως δεν εχει νοημα η αγορα.(παντα μιλαω για το βουνο που κανω)

επισης αν θελω να σου στειλω την διαδρομη να την κανεις (πχ γυρο παρνηθας) , με το 500 μπορεις να την κανεις ;

οχι...

ναι αν ειχα λεφτα το 705 θα παιρνα..

κ εννοειται οτι με μια συσκευη δε μπορω να κανω και πολλα πραγματα και θα υπαρξει σιγουρα συμβιβασμος , αλλα 100Ε δεν ειναι και σοβαρο ποσο για ενα κινητο το οποιο δεν ειχα κιολας αντιστοιχο ετσι.

Αν το κρινουμε αυστηρα , ενα 705 για ποδηλατο και ενα gps για αμαξι.

αλλα θες και το 500αρικο στην στεπη σου.

Χρησιμοποιείς τα ίδια επιχειρήματα με κάποιους που πήραν τζιπ επειδή στο χωριό Πάσχα Χριστούγεννα και στης διακοπές που πάνε το χρειάζονται.

Μετά από 3 χρόνια θα ξέρεις απέξω την διαδρομή θα έχεις 2 τηλέφωνα στην πλάτη να σε ακτινοβολούν και θα σκέπτεσαι το 705.

Κράτα τα λεφτά για όσο χρειαστεί να μαζέψεις τα υπόλοιπα και πάρε το 705. Και ένα χρόνο να κάνεις να τα μαζέψεις δεν είναι τίποτα μπρος στα 10 - 15 που θα το ευχαριστιέσαι μετά.

ο λογος που προτιμησα και το 5800 το νοκια ειναι οτι ειχα ενα κινητο της κακιας ωρας.

Οποτε λεω να το δω και σαν gps πως θα φανει και στην αναγκη το κραταω σαν κυριο κινητο.Και βλεπω οτι με βολευει..

Και επειδη εγω δεν ειμαι ανθρωπος του συμβιβασμου και τοσο.Θα κανω κρατει τα λεφτα μου για ενα gps αυτοκινητου (μεχρι τοτε θα δουμε η μλκια πως θα παει) και κυριως για το ποδηλατο το κινητο στην τσαντα μεσα

πετσετες ποτε δεν βαζω , αδιαβροχες ειναι οι τσαντες και δεν περναει νερο μεσα.

Οσο για το 705 , δε θελω να μου ερθει η στιγμη που να πω " κοιτα να δεις να ειχα το 705 να εκανα την δουλεια μου"

και δεν ειναι μια φορα στο τοσο , αλλα ολο και συχνοτερα συμβαινει.

Και δεν ειναι διπλασια λεφτα απο το 500αρακι αλλα λιγο παραπανω.Γιαυτο επιμενω στο 705

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.