Nasos1416003258 Απρίλιος 3, 2011 #161 Απρίλιος 3, 2011 Ειναι εφικτο να μπω και εγω στο group buy στην θεση καποιου που δεν θα το παρει τελικα?Ενα τεμαχιο. Επιβεβαιωση απο τωρα.Ευχαριστω.
qbiefox Απρίλιος 3, 2011 #163 Απρίλιος 3, 2011 Ειναι εφικτο να μπω και εγω στο group buy στην θεση καποιου που δεν θα το παρει τελικα?Ενα τεμαχιο. Επιβεβαιωση απο τωρα. Ευχαριστω. Οπως αναφερει και ο racer δεν υπαρχει περιορισμος στα κομματια που θα παρουμε. Απλα κανουμε ομαδικη για να γλυτωσουμε τα μεταφορικα, γιατι αν το παρεις μονος θα ειναι αρκετα σε σχεση με την τιμη που εχουν τα ακουστικα. Πες μας σε ποια πολη εισαι, για να σε βαλω στην λιστα Επισης, πρεπει να κανονιζουμε σιγα σιγα το οικονομικο. Να δουμε πως θα μαζευτουν τα λεφτα κλπ. Καλο θα ηταν να μας απαντησουν και τα υπολοιπα παιδια της λιστας, για το αν ενδιαφερονται ακομα...
apostolis22 Απρίλιος 3, 2011 #167 Απρίλιος 3, 2011 δηλαδή τα ακουστικά πατάνε στα πτερύγια του αυτιού?semi-closed:T:
hondo1 Απρίλιος 3, 2011 #168 Απρίλιος 3, 2011 δηλαδή τα ακουστικά πατάνε στα πτερύγια του αυτιού? ουί:smoke: δηλαδη ακους και εξωτερικους "ηχους" οταν τα εχεις σε μικρη ενταση.. π.χ ενας drummer θελει closed και οχι semi..στα συν ομως για το συγκεκριμενο, ειναι το αποσπωμενο καλωδιο
qbiefox Απρίλιος 3, 2011 #169 Απρίλιος 3, 2011 Παιδια μηπως να ξεκινησουμε να μαζευουμε τα χρηματα? Μην το αφησουμε παλι και δεν προλαβουμε? Εστειλε κανεις mail (papajim / Alexis) να ρωτησει για διαθεσιμοτητα? Γυρω στα 30 κομματια θα χρειαστουμε.
papajim Απρίλιος 4, 2011 Author #172 Απρίλιος 4, 2011 Παιδια μηπως να ξεκινησουμε να μαζευουμε τα χρηματα? Μην το αφησουμε παλι και δεν προλαβουμε? Εστειλε κανεις mail (papajim / Alexis) να ρωτησει για διαθεσιμοτητα? Γυρω στα 30 κομματια θα χρειαστουμε.Έστειλα mail το Σάββατο το μεσημέρι και ακόμα περιμένω απάντηση. Ωστόσο, αφήνω να εννοηθεί απο προηγούμενα quotes στο mail ότι ρωτάω για 20-25 κομμάτια...
racer Απρίλιος 4, 2011 #173 Απρίλιος 4, 2011 SUPERLUX HD-668 B - Thomann Greek CyberstoreOrder asap hasap :shout:
The_Blade Απρίλιος 4, 2011 #174 Απρίλιος 4, 2011 (edited) παιδιά πόσο πάει το κομμάτι? 30?ενδιαφέρομαι για 2 κομμάτια μέχρι πότε μπορώ να το επιβεβαιώσω? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2011 από The_Blade
LevelOne Απρίλιος 4, 2011 #176 Απρίλιος 4, 2011 Καλό θα ήταν να χωριστείτε ανα περιοχές με εναν υπεύθυνο ανα περιοχή να αναλάβει τοπικά την διακομιδή.Απο την στιγμή που ο Τόμαν δεν κάνει καλύτερη τιμή παρα μόνο τα μεταφορικά, αν το οργανώσετε σε τοπικό επίπεδο θα γλυτώσετε απο υπέρογκες μεταφορές του στυλ Αθήνα-Δράμα με πόρτα πόρτα... 1
pcfreak Απρίλιος 4, 2011 #177 Απρίλιος 4, 2011 Παιδια και εγω θέλω ένα αν τελικά γινει η αγορα.ειμαι Αθηνα
papajim Απρίλιος 4, 2011 Author #179 Απρίλιος 4, 2011 (edited) Να κάνω μια πρόταση πάνω σε αυτό που είπε ο levelone. Γιατί να μη χωρίσουμε την ομαδική στα τρία (μιας και είμαστε πάρα πολλοί) και να πάει ένα πακέτο Θεσσαλονίκη και δύο Αθήνα; Για αυτούς που μένουν Αθήνα δε θα υπάρχει επιπλέον χρέωση, ενώ για αυτούς που μένουν βόρεια θα πρέπει να πληρώσουν περίπου +2 ευρώ για μεταφορικά. ( αν τα υπολόγισα καλά, γιατί είναι και βράδυ ) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2011 από papajim
Recommended Posts