papajim Απρίλιος 2, 2011 Author #141 Απρίλιος 2, 2011 Λοιπόν, σήμερα που κοίταξα στη σελίδα του Thomann τα ακουστικά αναμένονται στις 6 του μήνα. Οπότε αν είναι μιλάμε με thomann να το σιγουρέψουμε και κανονίζουμε τα περαιτέρω.PS. Αλέξη αν θες επικοινώνησε μαζί τους, εγώ μαλλον θα στείλω mail... 1
qbiefox Απρίλιος 2, 2011 #142 Απρίλιος 2, 2011 (edited) Ωραια, ας κανονισουμε εμεις τοτε τι θα κανουμε, για να ειμαστε ετοιμοι για παραγγελια με το που ερθουν. Η λιστα οπως την αφησαμε την προηγουμενη φορα ειναι η εξης :1) tragikos (x2) (Αθήνα)2) racer (x3) (Καλαμάτα)3) eloydark (x2) (Αθήνα)4) qbiefox (x2) (Αθήνα)5) salonicafan (Θεσσαλονίκη)6) papajim (Αθήνα)7) Reaper (Αθήνα)8) dunkel Stern (Θεσσαλονίκη)9) galactob (Αθήνα)10) SirDiman (Αθήνα-Κρήτη)11) alexiss2044 (Θεσσαλονίκη)12) Daytime Dreamer (Αθήνα)13) Indiko Xoiridio (x2) (Αθήνα)14) riben1 (Νάουσα)15) apostolis22 (Αθήνα)16) redbighunter (Αθήνα)17) victor (Αθήνα)18) JaguarOne (Αθήνα)19) lefteriz (Δράμα)20) NoDsl (Αθήνα)21) theo_mich (Θεσσαλονίκη)22) kazabubu (Αθήνα)23) Pazoozoo (Αθήνα)24) Nasos (Αθήνα)25) Mer (ίσως) (Θεσσαλονίκη)Για αρχη ας επιβεβαιωσουμε την λιστα αυτη, ετσι ωστε απο δευτερα να ειμαστε ετοιμοι να μαζεψουμε τα χρηματα...Αρχιζω εγω λοιπον, επιβεβαιωνοντας 1 κομματι για μενα... Με μπλε φαινονται οι επιβεβαιωμενοι Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2011 από qbiefox
Indiko_Xoiridio Απρίλιος 2, 2011 #153 Απρίλιος 2, 2011 Και εγώ μέσα για 2 κομμάτια τελικά.Μια ερώτηση... Είναι κλειστού τύπου;
Recommended Posts