TifoziF1 Φεβρουάριος 1, 2013 #1481 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Ναι και αυτό γίνεται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 1, 2013 #1482 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Εμενα πάντως το όριο που είχα ίδιο θέμα μου το αλλάξανε απο το τηλέφωνο μέσα σε ενα ταταρτο. :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 1, 2013 #1483 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 μετα κόπων κ βασανων παρέλαβα και εγώ. τους είχα πρήξει στα τηλέφωνα απο χτες κ ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο.κ επειδή @υν@νίζονται με τα 2 χέρια είχαν σκοπό να μου φέρουν το δέμα σπίτι χρεώνοντάς με παραπάνω αλλα τους πρόλαβα.αυτοί πάντως δε με ειδοποίησανευχαριστω πολύ φίλε Βασίλη (NooDle) :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 1, 2013 #1484 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Εμενα πάντως το όριο που είχα ίδιο θέμα μου το αλλάξανε απο το τηλέφωνο μέσα σε ενα ταταρτο. :daisy:Σίγουρα δεν ήταν Alphabank Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 1, 2013 #1485 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Στην Πειραιώς το κάνεις απο το site την αλλαγή σε 2 λεπτά... Αν έχετε θέμα μπορώ να βοηθήσω και εγώ. Αν και βέβαια δούν απο την εφορία 600€ αγορά θα με πάνε φυλακή... χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 1, 2013 #1486 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] πού θα στηρίξεις αυτή τη βάση; Δεν κατάλαβα από τις φωτο.. Παίζει να θέλω κι εγώ μια Galaxy Note II Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2013 #1487 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 σε μια βάση ηχείων που έχω επιδαπέδια. Εκεί έχω στηρίξει τα z5500 και πάνω στο σωλήνα (μικρός είναι, σαν αυτό στη φώτο) σκέφτομαι να βάλω τη βάση στήριξης των ηχείων. Φώτο το βράδυ που θα πάω σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 1, 2013 #1488 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Δε μου κάνει τότε Galaxy Note II Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2013 #1489 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Στην Πειραιώς το κάνεις απο το site την αλλαγή σε 2 λεπτά... Αν έχετε θέμα μπορώ να βοηθήσω και εγώ. Αν και βέβαια δούν απο την εφορία 600€ αγορά θα με πάνε φυλακή... χαχαχα Θα έχεις τζάμπα φαΐ και θέρμανση, μη μασάς Δε μου κάνει τότε Galaxy Note II Τι περίμενες δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 1, 2013 #1490 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=104374 Μερικά ξεφεύγουν βέβαια.. Galaxy Note II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 1, 2013 #1491 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Πρεπει να βρεθει μια πατεντα γιατί οι έτοιμες βάσεις τσουζουν *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 1, 2013 #1492 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Εγώ έχω τρελή πατέντα... Λάμπα γραφείου με βραχείων απο ΙΚΕΑ 8 ευρώ. βιδώνεις στο γραφείο κρεμάς τα ακουστικά σου έχεις και φώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 1, 2013 #1493 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Παιζει και αυτο...[ame=http://www.amazon.co.uk/LD-Systems-SHPH-Headphone-Holder/dp/B005LBSHOO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359726785&sr=8-1]LD Systems SHPH 1 Headphone Holder: Amazon.co.uk: Musical Instruments[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 1, 2013 #1494 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Παιζει και αυτο...LD Systems SHPH 1 Headphone Holder: Amazon.co.uk: Musical InstrumentsMillenium Headphone Holder - Thomann Greek Cyberstore 2-3ευρώ φθηνότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 1, 2013 #1495 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Εγώ έχω τρελή πατέντα... Λάμπα γραφείου με βραχείων απο ΙΚΕΑ 8 ευρώ. βιδώνεις στο γραφείο κρεμάς τα ακουστικά σου έχεις και φώς... Ανεβασε μια φωτο! *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 1, 2013 #1496 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Ανεβασε μια φωτο! *S2 ΙΚΕΑ Ελλάδα Ένα τέτοιο πήρα για να έχω και τοπικά φώς όπου θέλω και κρεμάω στο πίσω μέρος τα ακουστικά. Απλά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 1, 2013 #1497 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Μια χαρα.! Θα κοιταξω καπως θα την φτιάξω και εγώ την δουλειά *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 1, 2013 #1498 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 άμα βρώ καμιά ωραία βάση ή φτιάξω τίποτα (πράγμα χλωμό, έχω σε queue 4 projects επ αόριστο) θα ενημερώσω. Μέχρι τότε και επειδή δε πολυ χρεισιμοποιώ τα ακουστικά μια χαρά την βόλεψα και τσάμπα κιόλλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 1, 2013 #1499 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Εξυπνες και φτηνες λυσεις για βαση ακουστικων...Buy or DIY: 8 Headphone Hangers | Apartment TherapyΕγω εχω φτιαξει το 7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 1, 2013 #1500 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Μιας που μαζευτήκαμε οι audiophiles (όντιο-φίλες ) του TheLab.gr, μήηηηηπως να κάνουμε και ένα θέμα να ψαχτούμε για κανένα αξιοπρεπή ενισχυτή ακουστικών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts