qbiefox Δεκέμβριος 4, 2011 #501 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Το σκέφτομαι και εγώ για pads γιατί τα δερμάτινα που έχει κολλάνε σαν ventouza αν φοράω τα ακουστικά πολλές ώρες. Είμαι λίγο διστακτικός όμως, γιατί γενικά τα χρησιμοποιώ λίγες ώρες τα ακουστικά, αφού στο σπίτι μένω μόνος. Όπως και να έχει, θα ενημερώσω αν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 4, 2011 #502 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 δεν θέλω να φανώ πιεστικός αλλα για να γίνει η ομαδική παραγγελία των ακουστικών- pads τι ακριβώς περιμένουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Δεκέμβριος 4, 2011 #503 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Παιδιά count me in! Απλά γράψτε όταν κανονιστεί σε ποιόν να στείλω(paypal)-δώσω τα χρήματα για να προχωρήσει η αγορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 5, 2011 #504 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 (edited) Μέσα για τα Superlux. Μπορεί και για τα pads,θα ενημερώσω πριν γίνει η παραγγελία.EDIT: Κάντε τα 2 τα Superlux Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 5, 2011 από Tsunami Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Δεκέμβριος 5, 2011 #505 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 δεν θέλω να φανώ πιεστικός αλλα για να γίνει η ομαδική παραγγελία των ακουστικών- pads τι ακριβώς περιμένουμε; Περιμενουμε λιγο περισσοτερο μαλλον μηπως δει το thread και κανεις αλλος και θελει να παρει και αυτος κατι.Αλλα οπως και να 'ναι συντομα θα γινει η παραγγελια (δεν ξερω περισσοτερες πληροφοριες ) .Αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 5, 2011 #506 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 +1 "Veloutar pads" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 5, 2011 #507 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Περιμενουμε λιγο περισσοτερο μαλλον μηπως δει το thread και κανεις αλλος και θελει να παρει και αυτος κατι.Αλλα οπως και να 'ναι συντομα θα γινει η παραγγελια (δεν ξερω περισσοτερες πληροφοριες ) .Αυτα χεχεχε ,απλα καηκε το headset μου το Σαββάτο και ψιλοκάιγομαι για αυτό η απορία μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Δεκέμβριος 5, 2011 #508 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Τελικα θα παρω κι εγω pads με τα superlux (ελπιζω να ξερει κανενας πως τα τοποθετουμε.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Δεκέμβριος 5, 2011 #509 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 + και εγω μεσα για τα pads... μιας και απο τα ακουστικα ειμαι ευχαρηστιμενος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Δεκέμβριος 6, 2011 #510 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 (edited) EDIT: +2 superlux hd 668-b τελικά απο εμένα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2011 από kazabubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 6, 2011 #511 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 για pads ακουστικών γιατί δεν αγοράζετε από το ebay? έχει τρελές ποσότητες με ελάχιστα χρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 6, 2011 #512 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Όπως; (link) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 6, 2011 #513 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 για τι ακουστικά ακριβώς ψάχνετε?ελπίζω να αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα:hang3:Find headphone pads on eBay Global Buying, with worldwide deals on items in all your top categoriesαν λέτε γι αυτά, έχει σε διάφορα μεγέθη αν δείτε και εξευτελιστικές τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 6, 2011 #514 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Προφανως για τα ακουστικα του τιτλου? :fun: Δεν εχει στο Ebay ειχα κοιταξει εχτες και δεν βρηκα κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Δεκέμβριος 6, 2011 #515 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Προφανως για τα ακουστικα του τιτλου? :fun:Δεν εχει στο Ebay ειχα κοιταξει εχτες και δεν βρηκα κατι λάθος δικό μου τότε, θεώρησα ότι θα σας βόλευε και κάτι universal:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 6, 2011 #516 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 οποιος κάνει τη κίνηση και τα παραγγείλει θα του στείλω ευχετήρια κάρτα. τώρα θα μου πειτε γιατι ρε μάγκα δε το κάνεις εσύ; ελα ομως που μένω Ηράκλειο και θα μας καθυστερήσουν έξτρα στη παραλαβη! παντως τα 300 ευρώ που ειχαμε πλαφόν πέρασαν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 6, 2011 #517 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 (edited) Προφανως για τα ακουστικα του τιτλου? :fun:Δεν εχει στο Ebay ειχα κοιταξει εχτες και δεν βρηκα κατι ειχα κοιταξει κι εγω τοτε με την 1η ομαδικη αλλα παλι δεν ειχε τιποτα! edit: μονο κατασταλαξτε παιδια ποιοι θελετε στανταρ και τι, γιατι πρωτα θα πρεπει να σταλει e-mail στο thomman να μας πουν αν εχουν τις ποσοτητες που θελουμε! οταν ειχα οργανωσει την 1η ομαδικη, ισα ισα προλαβα τα κομματια για ακουστικα λογω ζητησης! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2011 από redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Δεκέμβριος 6, 2011 #518 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 ωχ κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 6, 2011 #519 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Άκυρα από εμένα τα pads (για την ώρα). Ίσως στην επόμενη ομαδική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Δεκέμβριος 6, 2011 #520 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 (edited) Έκανα ένα update τη λίστα... Προσωπικά προτείνω να προχωρήσουμε με την αγορά. Κοντεύει μήνας από την επαναφορά του θέματος, οπότε θα το έχουν δει πιστεύω αρκετοί.Superlux HD668BFrostbytecddaraaTifoziF1theo_michkomzakisProPitsiriko$astrolabosalfa156TelumetarTsunamigalactobkazabubu (2 τεμάχια)TomahawkAKG VELOUR PADProPitsiriko$SirDimanzakisdeninhoastrolabosapostolis22TifoziF1Alexopus6alfa156H4ckermanpapajimTelumetarvictorPREDATOR 15performer (2 τεμάχια)Frostbyte galactob[MENTION=9922]Tomahawk[/MENTION] αν θες διευκρίνισε αν ενδιαφέρεσαι μόνο για τα ακουστικά ή και τα pads για να σε προσθέσω στη λίστα! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2011 από alfa156 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts