h4ckerman Μάϊος 31, 2011 #441 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 σημερα νομιζω ηταν οnline ο redbighunter αλλα δεν εδωσε καμια διευκρινηση σχετικε με τι γινεται.... Κανενα νεο εχουμε?τι θα γινει τελικα?:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 31, 2011 #442 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Δεν ξέρω αν έλειπες όταν γράφτηκαν αυτά:παιδια δεν τα θελε τα ακουστικακια σας? ας συναντηθουμε αυριο πχ!σας στελνω pm!theblade x1H4ckerman χ1apostolis22 χ1trotos χ1bowpower70 χ1level one (μονο pads)λοιπον σε συζητηση που ειχα με το φιλο levelone, ειπαμε αν θελετε να βρεθουμε σημερα-αυριο-μεθαυριο πχ στο μαγαζι του στον ταυρο, να πιουμε το καφεδακι μας, να πουμε το καλαμπουρι μας... και να σας δωσω και τα ακουστικακια σας! πχ αυριο απογευματακι κατα τις 7 πχ θα ηταν καλα!τι λετε???theblade x1H4ckerman χ1apostolis22 χ1trotos χ1bowpower70 χ1level one (μονο pads)παρακαλουνται οι παρακατω να επικοινωνησουν μαζι μου για τα ακουστικα που παρηγγειλανtheblade x1 (πληρωμενο)H4ckerman χ1trotos χ1bowpower70 χ1Να υποθέσω ότι του έχεις στείλει pm; Μπορεί να μην ελέγχει το θέμα πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 1, 2011 #443 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 ζητω συγνωμη για τις μερες απουσιας αλλα λογω ελλειψης χρονου τρεχω και δεν φτανω! φιλε H4ckerman τα ακουστικα εχουν ηδη φυγει για σενα! λογικα σημερα-αυριο θα παραλαβεις! προς θεου δεν θελω να υπαρξουν παρεξηγησεις!trotos,theblade και bowpower παρακαλω ελατε να κανονησουμε να παρετε τα ακουστικα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιούνιος 1, 2011 #444 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 φιλε τραγικε δεν εχω κανενα προβλημα με κανενα και τα μυνηματα τα εχω διαβασει ολα και τα εχω δει μην ανησυχεις .Οκ ολα μια χαρα δεν υπαρχουν παρεξηγησεις και δεν πειραζει που αργησες να απαντησεις απλα θεωρησα λιγο παραλογο να μην εχεις ενα λεπτο για να μπεις στο φορουμ χωρις παρεξηγηση .:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 1, 2011 #445 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 φιλε τραγικε δεν εχω κανενα προβλημα με κανενα και τα μυνηματα τα εχω διαβασει ολα και τα εχω δει μην ανησυχεις .Οκ ολα μια χαρα δεν υπαρχουν παρεξηγησεις και δεν πειραζει που αργησες να απαντησεις απλα θεωρησα λιγο παραλογο να μην εχεις ενα λεπτο για να μπεις στο φορουμ χωρις παρεξηγηση .:fun: οταν εχεις φιλε μου 8-16:30 σχολη και 17:00-02:00 δουλεια πιστεψεμε δεν προλαβαινεις ουτε τη λεξη 'pc' να πεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούνιος 1, 2011 #446 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 οταν εχεις φιλε μου 8-16:30 σχολη και 17:00-02:00 δουλεια πιστεψεμε δεν προλαβαινεις ουτε τη λεξη 'pc' να πεις! Μην ανησυχείς, έρχεται και εξεταστική τώρα, όποτε είσαι και εσύ χαλαρός προχωράμε και τα υπόλοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 1, 2011 #447 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 (edited) Μην ανησυχείς, έρχεται και εξεταστική τώρα, όποτε είσαι και εσύ χαλαρός προχωράμε και τα υπόλοιπα Αν και ημαστε εκτος θεματος (και καλυτερα να το συνεχισουμε στο αναλογο thread που εχουμε φτιαξει), καλο θα ηταν να κατασταλαζαμε τελικα στο τι θα κανουμε, ποιοι θα συμμετασχουν τελικα κτλ ωστε μεχρι να μας ερθει η παραγγελια απο εξω...θα εχω τελειωσει και την εξεταστικη... και θα μπορουμε πιο ανετα...!:fun::fun::fun: Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2011 από redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιούνιος 4, 2011 #448 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 φιλε τα ακουστικα που εστειλες στης 1-6-2011 ειναι λογικο να αργουν τοσο πολυ ?γιατι μεχρι τωρα δεν εχουν ερθει ?no offense Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούνιος 5, 2011 #449 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Παρε το tracking number και ελενξε που βρισκονται. Με ελτα δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος ποτε θα φτασουν. Μια βδομαδα ειναι ψιλο-στανταρακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 5, 2011 #450 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 Είχαν απεργία οι οδηγοί των ΕΛΤΑ. Οπότε, είναι λογικό να έχουν αργήσει λιγουλάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιούνιος 5, 2011 #451 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2011 redbig θα σου τηλ αύριο να δούμε πως θα γίνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 6, 2011 #452 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 παιδια σορρυ που αργω να απανταω αλλα αυτη την περιοδο ειμαι πολυ στρημωγμενος! Φιλε H4ckerman τα ακουστικα εχουν σταλει συστημενα με ελτα! αν δεν τα παραλαβεις και σημερα, πες μου να παω να κοιταξω με το serial! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούνιος 6, 2011 #453 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2011 H4ckerman εντελως φιλικα, ηρεμησε λιγο! το παιδι μας εξυπηρετησε ολους και εσυ κανεις ιστορια για 2-3 μερες καθυστερηση? δεν ειναι ομορφο αυτο... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 10, 2011 #454 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 φιλε h4ckerman παρελαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Ιούνιος 27, 2011 #455 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 ευχαριστώ για τα ακουστικάπαρέλαβα ακόμα και μετά από τόσο καιρό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιούνιος 27, 2011 #456 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 έχω πάρει και εγώ τα ακουστικά. Ευχαριστώ τον redbig! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 9, 2011 #457 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Παίδες,είναι κανένας που θέλει να αγοράσει αυτά τα ακουστικά για να μοιραστούμε τα μεταφορικά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Νοέμβριος 26, 2011 #458 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Για όσους έχουν τα ακουστικά και ενδιαφέρονται για mic mod αυτο που χρειάζεται είναι ενα detachable mic π.χ mic και tireup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Νοέμβριος 26, 2011 #459 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Ενδιαφερομαι κι εγω αν προκειτε να γινει κιαλλη ομαδικη, btw.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Νοέμβριος 26, 2011 #460 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 και γω μέσα αν ξαναγίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts