racer Μάϊος 17, 2011 #421 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 ...δεν έφταναν για μένα Πάντως τρελή διαφορά με τα Logitech Z-5500 δεν βλέπω προς ώρας. Ίσως δεν ακούω και τα σωστά τραγούδια. Ευχαριστώ και άλλη μία φορά τον Redbighunter Από PC ακούς; Με 320kbps/FLAC; Προσωπικά στο iPod/iPad έχω την εντύπωση ότι παίζουν αρκετά καλύτερα, ενώ έχουν και μεγαλύτερη ένταση. Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 18, 2011 #422 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 παρακαλουνται οι παρακατω να επικοινωνησουν μαζι μου για τα ακουστικα που παρηγγειλανtheblade x1 (πληρωμενο)H4ckerman χ1trotos χ1bowpower70 χ1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάϊος 18, 2011 #423 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 παρακαλουνται οι παρακατω να επικοινωνησουν μαζι μου για τα ακουστικα που παρηγγειλανtheblade x1 (πληρωμενο)H4ckerman χ1trotos χ1bowpower70 χ1αν τυχον το μετανιωσε καποιος αγοραζω εγω ενα κομματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 18, 2011 #424 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Κουκλιά τα HD668B με τα earpads... Thank redbig BTW αν εχει καποιος προβλημα να φορέσει τα pads ας μου στειλει πμ να του πω πως, ειναι λιγο tricky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakis Μάϊος 18, 2011 #425 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 θελω και γω ενα αν το μετανιωσε καποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Μάϊος 18, 2011 #426 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Να ευχαριστήσω αρχικά τον redbighunter που έκανε την αγορά και έπειτα τον deninho που τα έφερε κοντά μου και τα πήρα. Με μία γρήγορη εκτίμηση να πω ότι από το κουτί τους και μόνο νιώθεις ότι αγόρασες κάτι καλό.Η μόνη σύγκριση που μπορώ να κάνω είναι με τα Sennheiser HD202 και η άποψη μου είναι ότι έχουν πολύ καλή κατασκευή, είναι πολύ πιο βολικά στο κεφάλι (βέβαια και πιο ογκώδη), έχουν καθαρότερο ήχο, αλλά λιγότερα μπάσα. Για αυτούς που πήραν και pads, υποθέτω το έκαναν για να έχουν καβάντζα αν χαλάσουν αυτά που έχει ήδη πάνω, γιατί εμένα μια χαρά μου φαίνονται και τα "μαμίσια". Όσοι έχετε κάποιον ολοκληρωμένο σπίτι δοκιμάστε την έξοδό του. Μερικές φορές βάζουν καλά κυκλώματα και το αποτέλεσμα είναι πολύ ανώτερο από κάρτα ήχου. Και στο θέμα των μπάσων φυσικά. Eloydark, πες καμιά άποψη και 'συ που έχεις και πολλά μοντέλα. Διαβάζω ότι ο προστατευτικός αφρός ακουμπάει στα αυτιά σου. Αληθεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάϊος 18, 2011 #427 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Παρομοίως αν κάποιος δε θελει το δικό του, η δεν απαντάει, το παίρνω εγώ. Μεγειές σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Μάϊος 18, 2011 #428 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Όσοι έχετε κάποιον ολοκληρωμένο σπίτι δοκιμάστε την έξοδό του. Μερικές φορές βάζουν καλά κυκλώματα και το αποτέλεσμα είναι πολύ ανώτερο από κάρτα ήχου. Και στο θέμα των μπάσων φυσικά.Eloydark, πες καμιά άποψη και 'συ που έχεις και πολλά μοντέλα. Διαβάζω ότι ο προστατευτικός αφρός ακουμπάει στα αυτιά σου. Αληθεύει;Πρώτες εντυπώσεις από εμένα, χωρίς όμως να έχουν στρώσει ακόμα!Έχουν μεγάλη έκταση χαμηλά, χάνουν λίγο σε έλεγχο, ειδικά σε σχέση με τα HD650, κάτι που μπορεί να οφείλεται βέβαια και στο ότι είναι άστρωτα! Έχουν πολύ φυσικές μεσαίες, με σωστή άρθρωση και χωρίς να γίνονται υπερβολικά ζεστά.Το μεγαλύτερο μειονέκτημα τους, που ελπίζω να διορθωθεί με το στρώσιμο, είναι στο πάνω συχνοτικό εύρος. Δυστυχώς έχει αρκετά υπερτονισμένες ψηλές, σε σημείο σε συγκεκριμένες ηχογραφήσεις να τσιρίζει/ξυρίζει. Εκεί ουσιαστικά χάνει από όλα τα ακουστικά που έχω πρόχειρα.Θα έλεγα ότι έχει τις μεσαίες των Κ240, με καλύτερη έκταση χαμηλά αλλά σαφέστατα χειρότερα πρίμα.Πιστεύω ότι θα στρώσουν με τον καιρό και θα έρθουν και αυτές εκεί που πρέπει. Αλλιώς θα πρέπει να φτιάξω κάποιο φίλτρο για να τις κόψω λίγο!Ανατομικά είναι πολύ καλά. Ίσως κουράζουν σε μεγάλες ακροάσεις γιατί έχουν μεγάλη δύναμη κλεισίματος, αλλά αυτό είναι και ανάλογα το κεφάλι! Και τα pads είναι πολύ καλά, και τα στοκ αλλά και τα AKG που ταιριάζουν γάντι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Μάϊος 19, 2011 #429 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 αν τυχον το μετανιωσε καποιος αγοραζω εγω ενα κομματιπαρακαλώ μην αγγίζεται το δικό μου, λόγω απόστασης (μένω αργυρούπολη, δουλεύω κατεχάκη) και ωραρίων δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα παραλάβω και συγνώμη για την καθηστέρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 19, 2011 #430 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Ειχα στείλει και χθες το βράδυ αλλα δεν εμφανίστικε.. Δεν ξερω τι προβλημα υπάρχει.Εντυπωσιάστικα με τα ακουστικά ακόμα και σε κάρτα onboard που έχω! Καμία σχέση με τα AKG k44 που τα αγόρασα 25 ευρώ. Απλά τα AKG πάνε στο ντουλάπι...Έχουν όντως πιο εντονες ψιλές και ελπίζω να στρώσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 19, 2011 #431 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 παρακαλώ μην αγγίζεται το δικό μου, λόγω απόστασης (μένω αργυρούπολη, δουλεύω κατεχάκη) και ωραρίων δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα παραλάβω και συγνώμη για την καθηστέρηση.+1 και εγώ δεν έχω προλάβει. μαλλον το Σ/Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Μάϊος 19, 2011 #432 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Ειχα στείλει και χθες το βράδυ αλλα δεν εμφανίστικε.. Δεν ξερω τι προβλημα υπάρχει.Εντυπωσιάστικα με τα ακουστικά ακόμα και σε κάρτα onboard που έχω! Καμία σχέση με τα AKG k44 που τα αγόρασα 25 ευρώ. Απλά τα AKG πάνε στο ντουλάπι... Έχουν όντως πιο εντονες ψιλές και ελπίζω να στρώσουν Καλορίζικα. Το στρώσιμο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Έχω την εντύπωση πως πέρα από τα μπάσα που ανοίγουν με τον καιρό όλα τ'άλλα είναι λίγο μύθος. Υπάρχει και το eq πάντως. Πάει παντού. @eloydark Είχα διαβάσει κάπου ότι o αφρός των μεγαφώνων ακουμπάει στα αυτιά και αμέσως το μυαλό μου πήγε στη φρικιαστική εμπειρία που είχα με τα dt 880pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo18p Μάϊος 20, 2011 #433 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 (edited) Καλορίζικα.Το στρώσιμο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Έχω την εντύπωση πως πέρα από τα μπάσα που ανοίγουν με τον καιρό όλα τ'άλλα είναι λίγο μύθος. Υπάρχει και το eq πάντως. Πάει παντού. Πιστευω πως το στρωσιμο ισχυει.Εγω παντως εχω δει διαφορα.Μεχρι 70-80% ενταση μου παιζουν σχεδον ολα τα κομματια χωρις να τσιριζουν κατι που στην αρχη σε τετοια ενταση και μικροτερη μου το εκαναν.Απο εκει και πανω πιστευω πως θελουν αρκετη δουλεια ακομαΑληθεια σε τι ενταση πρεπει να τα βαζω για να βελτιωθουν ακομα περισσοτερο? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2011 από geo18p Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Μάϊος 20, 2011 #434 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Πιστευω πως το στρωσιμο ισχυει.Εγω παντως εχω δει διαφορα.Μεχρι 70-80% ενταση μου παιζουν σχεδον ολα τα κομματια χωρις να τσιριζουν κατι που στην αρχη σε τετοια ενταση και μικροτερη μου το εκαναν.Απο εκει και πανω πιστευω πως θελουν αρκετη δουλεια ακομαΑληθεια σε τι ενταση πρεπει να τα βαζω για να βελτιωθουν ακομα περισσοτερο? Με την διαδρομή πάει κυρίως και όχι με την ένταση, βάλε ένα τραγούδι με δυνατό μπάσο που να αναγκάζει τις μονάδες σε μεγάλες διαδρομές για να στρώσει παντού και λογικά θα είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 27, 2011 #435 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 φιλε redbighunter εκανα στης 23/5/11 καταθεση στο λογαριασμο σου 34.5 ευρω οπως συμφωνησαμε μαζι με μεταφορικα στην alpha bank .Ξερεις ποτε θα φτασουν σε εμενα στη θεσσαλονικη?πες μ αμα ειναι ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 28, 2011 #436 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 (edited) :hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3::hang3:??τελικα τι θα γινει με τα ακουστικα ?5 Ολοκληρες μερες και ακομη ουτε μια απαντηση γιατι ετσι? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2011 από H4ckerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 28, 2011 #437 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 εγώ θα περάσω να πάρω το δικό μου αυτή τη βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 28, 2011 #438 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 ναι φιλε εσυ εισαι αθηνα ειναι πολυ πιο ευκολο εγω που μενω θεσσαλονικη τα περιμενω με ελτα αλλα δεν με απανταει ο redbighunter τι γινεται τελος παντων ...ερχονται ,δεν ερχονται?απο 23/5 περιμενω που εβαλα τα λεφτα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 28, 2011 #439 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. κάτι θα του έχει τύχει. αν κάποιος τον ξέρει προσωπικά ας τον πάρει ένα τηλ να τον ρωτήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 29, 2011 #440 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 καλα αντε τι αλλο εχω να κανω απο το να περιμενω .... αλλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να μπει στο σιτε για ενα λεπτο και να γραψει κατι εκτος και αν του εχει τυχει κατι πολυ σημαντικο τοτε δεν ξερω ,τελος παντων περιμενουμε και βλεπουμε τι θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts