freestyler7 Μάϊος 14, 2011 #401 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2011 Καλοφόρετα τα ακουστικά παίδες. Όσοι πήρατε και τα pads γράψτε μία αν πιστεύετε πως άξιζαν. Tα παρελαβα και εγω τα ακουστικα.thanks redbig:T:Αυτος ο ενισχυτης πιο πολυ φερνει σε ipod nano.Παντως αν ειναι καλος εγω ειμαι μεσα γιατι ψαχνομαι.Ξερει κανενας να μου προτεινει καμια καλη καρτα ηχου πιο πολυ για μουσικη και ταινιες? Σε κάρτα ήχου για μουσική και ταινίες πιστεύω οτι η asus xonar d1/dx (pci/pcie) στα 60 ευρώ είναι από τις καλύτερες αγορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo18p Μάϊος 14, 2011 #402 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2011 Καλοφόρετα τα ακουστικά παίδες. Όσοι πήρατε και τα pads γράψτε μία αν πιστεύετε πως άξιζαν. Σε κάρτα ήχου για μουσική και ταινίες πιστεύω οτι η asus xonar d1/dx (pci/pcie) στα 60 ευρώ είναι από τις καλύτερες αγορές. thanks freestyler7.Το εψαξα λιγο και φαινεται οτι ειναι καλη καρτουλα.Μαλλον θα παω σε μια asus xonar dx:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 14, 2011 #403 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2011 Να ευχαριστήσω αρχικά τον redbighunter που έκανε την αγορά και έπειτα τον deninho που τα έφερε κοντά μου και τα πήρα. Με μία γρήγορη εκτίμηση να πω ότι από το κουτί τους και μόνο νιώθεις ότι αγόρασες κάτι καλό. Η μόνη σύγκριση που μπορώ να κάνω είναι με τα Sennheiser HD202 και η άποψη μου είναι ότι έχουν πολύ καλή κατασκευή, είναι πολύ πιο βολικά στο κεφάλι (βέβαια και πιο ογκώδη), έχουν καθαρότερο ήχο, αλλά λιγότερα μπάσα. Για αυτούς που πήραν και pads, υποθέτω το έκαναν για να έχουν καβάντζα αν χαλάσουν αυτά που έχει ήδη πάνω, γιατί εμένα μια χαρά μου φαίνονται και τα "μαμίσια". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 14, 2011 #404 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2011 Επίσης, αν κάποιος θελει να παραλάβει απο Αθήνα μπορούμε να κανονίσουμε και καφεδάκι επι της ευκαιρίας....κοκκινεμεγαλεκυνηγέ οταν με το καλό ηρεμήσεις και εχεις κέφια ριξε κανα πμ να συναντηθούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 14, 2011 #405 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2011 Επίσης, αν κάποιος θελει να παραλάβει απο Αθήνα μπορούμε να κανονίσουμε και καφεδάκι επι της ευκαιρίας....κοκκινεμεγαλεκυνηγέ οταν με το καλό ηρεμήσεις και εχεις κέφια ριξε κανα πμ να συναντηθούμε!μεσα εγω για καφεδακι! levelone σου εστηλα pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 15, 2011 #406 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 heh βλέπω το vid εδώ http://www.thelab.gr/eidiseis/analytes-synexizoun-ta-kena-asfaleias-stous-servers-95091.html#post1063026460 και ακούγεται jitter από την ηχογράφηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 15, 2011 #407 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 μέσα ειμαι για καφεδάκι! να παραλάβω και τα ακουστικά κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 15, 2011 #408 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 τα εχω περιπου 30ωρες και παιζουν για να στρωσουν και οντος εχει διαφορα αρκετη.....ειδικα στις τσιτες!! κ δεν το εχω μετανιωσει καθολου που τα πηρα.....ειδικα για μουσικη και FLAC η σιντι αυθεντικα.....εχει παρα πολυ καλο ηχο....σε συνδιασμο δε με την X-Fi fatality σπερνουν ασχιματο μονο μειωνεκτημα τους ειναι οτι δεν εχουν volume control αλλα σε αυτα τα χρηματα νομιζω πως δεν εχει κανενας τετοια απαιτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Μάϊος 15, 2011 #409 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 τα εχω περιπου 30ωρες και παιζουν για να στρωσουν και οντος εχει διαφορα αρκετη.....ειδικα στις τσιτες!! κ δεν το εχω μετανιωσει καθολου που τα πηρα.....ειδικα για μουσικη και FLAC η σιντι αυθεντικα.....εχει παρα πολυ καλο ηχο....σε συνδιασμο δε με την X-Fi fatality σπερνουν ασχιματο μονο μειωνεκτημα τους ειναι οτι δεν εχουν volume control αλλα σε αυτα τα χρηματα νομιζω πως δεν εχει κανενας τετοια απαιτησηΟύτε τα ακριβά ακουστικά έχουν volume control. Τα ακουστικά αυτά έχουν συγκεκριμένο target group (Studio) και κανένας δεν θέλει volume control σε αυτή την κατηγορία αφού όλοι δουλεύουν με κονσόλα και DI. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 16, 2011 #410 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 παιδια δεν τα θελε τα ακουστικακια σας? ας συναντηθουμε αυριο πχ!σας στελνω pm!theblade x1H4ckerman χ1apostolis22 χ1trotos χ1bowpower70 χ1level one (μονο pads) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 16, 2011 #411 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Φοβερές εντυπώσεις απ τα ακουστικά!!!! ακομα ειμαι στην διαδικασία στρωσίματος παντως απόλυτα ευχαριστημένος.και τα pads επίσης μια χαρά, δινουν μια πιο ωραία αίσθηση.και πάλι ευχαριστώ πολύ redbighunter για την όλη διαδικασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Μάϊος 16, 2011 #412 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 σημερα τα παρελαβα και εγω .Ενα μεγαλο ευχαριστω στον redbighunter !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Μάϊος 17, 2011 #413 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 (edited) Είμαι και εγω ικανοποιημένος απο τα Superlux μου Έγινε επεξεργασία Μάϊος 17, 2011 από kazabubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 17, 2011 #414 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Η γουρουνίτσα σου; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 17, 2011 #415 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 λοιπον σε συζητηση που ειχα με το φιλο levelone, ειπαμε αν θελετε να βρεθουμε σημερα-αυριο-μεθαυριο πχ στο μαγαζι του στον ταυρο, να πιουμε το καφεδακι μας, να πουμε το καλαμπουρι μας... και να σας δωσω και τα ακουστικακια σας! πχ αυριο απογευματακι κατα τις 7 πχ θα ηταν καλα!τι λετε???theblade x1H4ckerman χ1apostolis22 χ1trotos χ1bowpower70 χ1level one (μονο pads) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 17, 2011 #416 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 αύριο στις 7 είναι τέλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 17, 2011 #417 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Έφτασαν και τα δικά μου, φανταστικά τα ΕΛΤΑ, παρασκευή τα έστειλε ο redbighunter σήμερα πρωί μου τα έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι. Τα δοκίμασα 5-10 λεπτά. Σε ποιότητα κατασκευής σίγουρα δεν θυμίζουν ακουστικά του 30ευρου αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, από την άλλη είναι εξαιρετικά ελαφριά που είναι ένα πλεονέκτημα τους. Με τα stock pads ίδρωσαν λίγο τα αυτιά μου, τα άλλα pads προσπάθησα λίγο να τα βάλω αλλά δεν τα κατάφερα, υπάρχει κάποιος ειδικός τρόπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 17, 2011 #418 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Οδ.Ανδρούτσου 2 είναι για όποιους θέλουν, αυριο 7 ειναι μια χαρα αν μπορουν κ οι υπολοιποι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 17, 2011 #419 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Έφτασαν και τα δικά μου, φανταστικά τα ΕΛΤΑ, παρασκευή τα έστειλε ο redbighunter σήμερα πρωί μου τα έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι. Τα δοκίμασα 5-10 λεπτά. Σε ποιότητα κατασκευής σίγουρα δεν θυμίζουν ακουστικά του 30ευρου αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, από την άλλη είναι εξαιρετικά ελαφριά που είναι ένα πλεονέκτημα τους. Με τα stock pads ίδρωσαν λίγο τα αυτιά μου, τα άλλα pads ... ...δεν έφταναν για μένα Πάντως τρελή διαφορά με τα Logitech Z-5500 δεν βλέπω προς ώρας. Ίσως δεν ακούω και τα σωστά τραγούδια. Ευχαριστώ και άλλη μία φορά τον Redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 17, 2011 #420 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Έχω ξαναρθει στο μαγαζί. Κάθετος στην κορυζή δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts