Mpilias Φεβρουάριος 24, 2011 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι? τα 668 ειναι πολυ καλυτερα απο τα hd681 που προτεινε το παιδι απο πανω?επισης να ρωτησω απο αυτα εδω ειναι πολυ καλυτερα και τα δυο μοντελα που προαναφερθηκαν?Microsoft Ακουστικά με Μικρόφωνο Lifechat LX-3000 - Headsets - plaisio.gr Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2011 από Mpilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 24, 2011 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Φυσικα ειναι πολυ καλυτερα...Εδω πατανε αλλα των 100+$Αρκει να προλαβουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Φεβρουάριος 24, 2011 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Μεχρι 30 Μαρτιου, πολυ πιθανο να παρω και εγω ενα κομματι. Οποτε ενα ισως απο μενα, και το σιγουρευουμε στην πορεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Φεβρουάριος 24, 2011 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 τα hd681 ειναι καλυτερα η χειροτερα απο τα hd668..Βασει αριθμολογησης ειναι καλυτερα, πρακτικα ξερουμε? Αν ειναι εστω ισα τοτε να κανουμε ντου ισως γι αυτα ειναι και φτηνοτερα..Υ.Γ. SirDiman, qbiefox, sofix και redbighunter, πως την ειδαμε οι πεντε μας? Θα ταραξουμε τις ομαδικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Φεβρουάριος 24, 2011 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 τα hd681 ειναι καλυτερα η χειροτερα απο τα hd668..Βασει αριθμολογησης ειναι καλυτερα, πρακτικα ξερουμε? Αν ειναι εστω ισα τοτε να κανουμε ντου ισως γι αυτα ειναι και φτηνοτερα.. Υ.Γ. SirDiman, qbiefox, sofix και redbighunter, πως την ειδαμε οι πεντε μας? Θα ταραξουμε τις ομαδικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 24, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Λοιπόν πήρα σήμερα το distributor στην Ελλάδα και μου είπαν ότι δεν υπάρχουν (όπως ήταν αναμενόμενο), οπότε περιμένουμε το Thomann. Επίσης είναι καλό που μαζευόμαστε πολλοί καθώς για παραγγελία >299€ δε θα έχουμε μεταφορικά από το thomann. Τώρα όσον αφορά τις διαφορές των hd681 και hd668B. Mpilia αν δεις τα specs των ακουστικών στο site της superlux θα παρατηρήσεις τις εξής διαφορές: (hd681) Rated Impedance: 32 Ω -> Rated Impedance: 56 Ω (hd668b) (hd681) Earpad:leather -> Ear Pads: Leatherette (hd668b) (hd681) Cable: 2.5-meter (8.2 ft.) straight, single-sided -> Cables: 1-meter (3.3 ft.) & 3-meter (9.8 ft.) straight, single-sided; plug-in cable on headphones (mini stereo connector) (hd668b) Εγώ θεωρώ στα + το ότι τα hd668b έχουν αποσπώμενο καλώδιο και έρχονται μαζί με καλώδια μεγαλύτερου μήκους. Για τα μαξιλαράκια των αυτιών δε μπορώ να αποφανθώ Όσον αφορά τη μεγαλύτερη αντίσταση στο τι προσφέρει ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 24, 2011 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Εγω ξερω οτι με μεγαλύτερη αντίσταση θελεις καλύτερη καρτα ηχου-ενισχυτή να τα "οδηγησει". Ας μείνουμε στο 668Β μιας και ειναι σίγουρα καλα εκτος αν κάποιος γνωστης μας διαφωτίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Φεβρουάριος 24, 2011 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Εγω ξερω οτι με μεγαλύτερη αντίσταση θελεις καλύτερη καρτα ηχου-ενισχυτή να τα "οδηγησει".Ας μείνουμε στο 668Β μιας και ειναι σίγουρα καλα εκτος αν κάποιος γνωστης μας διαφωτίσει Όχι πάντα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Φεβρουάριος 24, 2011 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Βάλτε και εμένα μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 24, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Κάνω μια πρόχειρη λίστα (απλώς για να υπάρχει) όσων έχουν δηλώσει ενδιαφέρον :papajimReaperBloodMageracer (ίσως χ2)dunkel SterngalactobSirDimanalexiss2044qbiefox (ίσως)Daytime Dreamersalonicafan (ίσως)Indiko XoiridioΓια τους redbighuner, sofix και Mpilias δε έχω καταλάβει. Αλλά δεν πειράζει γιατί είναι μια πρόχειρη λίστα, απλώς για να μη ψάχνουμε στις σελίδες αν αυξηθούν όσες μέρες θα περιμένουμε μέχρι να γίνουν διαθέσιμα τα ακουστικά στο Thomann (αν αυξηθούν οι συμμετοχές θα ανανεωθεί η λίστα σε επόμενη σελίδα, αλλιώς θα την κάνω edit αυτήν εδώ).btw αν πάρουν οι παραπάνω έχουμε δωρεάν τα μεταφορικά από το Thomann (σύμφωνα με την προηγούμενη τιμή) :dance3: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Φεβρουάριος 25, 2011 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Ναι αν γινει αγορα σιγουρα θα χουμε τσαμπα μεταφορικα, ειμαστε πολλοι αν παρουμε το 70% εστω..Εγω στο ισως ειμαι μη με βαλετε ακομα..Τα 668 ειναι δηλαδη καλυτερα ποιοτικα σε ηχο απο τα 681 ετσι?ποσο εχουν τα 668? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 25, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Ναι αν γινει αγορα σιγουρα θα χουμε τσαμπα μεταφορικα, ειμαστε πολλοι αν παρουμε το 70% εστω..Εγω στο ισως ειμαι μη με βαλετε ακομα..Τα 668 ειναι δηλαδη καλυτερα ποιοτικα σε ηχο απο τα 681 ετσι?ποσο εχουν τα 668?Είχαν 29 ευρώ. Λογικά και η τιμή που θα βάλουν στην νέα παρτίδα εκεί θα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 25, 2011 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 2 ερωτήσεις: *Με X-fi xtreme gamer, θα παίζουν καλά; ή θα πρέπει να αλλάξω κάρτα/να πάρω ενιχυτή; *Τα μεταφορικά πόσο πάνε, εφόσον δε μαζευτούν αρκετές παραγγελίες; Μάλλον κι εγώ μέσα, αλλά θα πρέπει να ξέρω τα παραπάνω για σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Φεβρουάριος 25, 2011 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 συγνωμη για το ψιλο offtopic αλλα να κάνω μια απαραίτητη νουμποερώτηση: πως τα πληρώνουμε-παραλαμβάνουμε; εχω κάνει πολλές αγορές με πιστωτική και paypal αλλά ποτέ ως τώρα ομαδική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 25, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 (edited) 2 ερωτήσεις:*Με X-fi xtreme gamer, θα παίζουν καλά; ή θα πρέπει να αλλάξω κάρτα/να πάρω ενιχυτή; *Τα μεταφορικά πόσο πάνε, εφόσον δε μαζευτούν αρκετές παραγγελίες; Μάλλον κι εγώ μέσα, αλλά θα πρέπει να ξέρω τα παραπάνω για σίγουρα 1) Επειδή δεν είναι πολλά τα ohms (56) νομίζω η κάρτα σου δε θα έχει πρόβλημα να τα οδηγήσει, αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα. 2) Όσον αφορά τα μεταφορικά ισχύουν αυτά κι αν μεταφράζω σωστά για εμάς (Ελλάδα) είναι 20€, όσο κι αν είναι το βάρος τις παραγγελίας, και free of charge αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 299€. συγνωμη για το ψιλο offtopic αλλα να κάνω μια απαραίτητη νουμποερώτηση: πως τα πληρώνουμε-παραλαμβάνουμε; εχω κάνει πολλές αγορές με πιστωτική και paypal αλλά ποτέ ως τώρα ομαδική. Λογικά κάποιος καλός άνθρωπος θα προσφερθεί να συγκεντρώσει τα λεφτά και θα γίνει μια παραγγελία. Μόλις αυτός τα παραλάβει θα αρχίσει να τα μοιράζει στους δικαιούχους (είτε με συναντήσεις, είτε με ταχυδρομείο όπου αυτές δεν είναι εφικτές) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2011 από papajim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Φεβρουάριος 25, 2011 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα τεμάχιο. Βάλτε με στη λίστα:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Φεβρουάριος 25, 2011 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Είμαι και εγώ μέσα για ένα κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Φεβρουάριος 25, 2011 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 @Mpilias η διαφορα τους απ'οτι εχω ψαξει ειναι οτι τα 668b ειναι πιο "flat/neutral" απο τα 681bτα 681b εχουν πιο μπασαριστο ηχο και λιγο ψηλοτερες συχνοτητες..και γενικα λενε στα ξενα φορουμ για μονταρισμα οτι γινονται καλυτερα..το θεμα ειναι γιατι ακριβως τα χρειαζεσαι..και τι μουσικη ακους κτλ..για μενα πχ θελω οσο πιο flat ηχο γινεται για studio recording.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 25, 2011 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 ακυρο νομιζα οτι προκειται για gaming ακουστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Φεβρουάριος 25, 2011 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 @hondo:Thanks mate, Rock παλια περισσοτερο ακουω, τυπου Bob Dylan και παραπλησια..Και γενικα για παιχνιδια και μουσικη τα θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts