freestyler7 Μάϊος 3, 2011 #301 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 (edited) Λίγες μερούλες θα πάρει γιατί έρχονται με courier και δίνουν και tracking κανονικά. Πήρατε καθόλου κομμάτια απο velour pads (των AKG); Θα με θυμηθείτε αργότερα (που τα έλεγα στο thread τους) αν όχι. Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι και ιδρώνει εύκολα το αυτί. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2011 από freestyler7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Μάϊος 3, 2011 #302 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Λίγες μερούλες θα πάρει γιατί έρχονται με courier και δίνουν και tracking κανονικά.Πήρατε καθόλου κομμάτια απο velour pads (από AKG); Θα με θυμηθείτε αργότερα (που τα έλεγα στο thread τους) αν όχι. Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι και ιδρώνει έυκολα το αυτί. Μήπως να κανονίσουμε και τέτοια ομαδική :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 3, 2011 #303 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 10:36 σήμερα κατατέθηκαν 2x29€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 3, 2011 #304 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 (edited) άσχετο, tracking number της αποστολής σου έδωσαν από το thomann? Customer Login - Thomann Greek Cyberstore Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά redbighunter Πόσο καιρό κάνουν συνήθως να ρθουν γνωριζει κάποιος ;; Λίγες μερούλες θα πάρει γιατί έρχονται με courier και δίνουν και tracking κανονικά.Πήρατε καθόλου κομμάτια απο velour pads (των AKG); Θα με θυμηθείτε αργότερα (που τα έλεγα στο thread τους) αν όχι. Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι και ιδρώνει εύκολα το αυτί. ποια προτινεις? Μήπως να κανονίσουμε και τέτοια ομαδική :fist: προλαβαινω να παρω! θελετε? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2011 από redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 3, 2011 #305 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 δε γνωρίζω τι παίζει μ αυτά, αλλά είμαι μέσα όπως και να χει Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyler7 Μάϊος 3, 2011 #306 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Είναι αυτά εδώ: AKG K-240/270/271 VELOUR POLSTER - Thomann Greek Cyberstore Προτού κάνετε καμιά κίνηση σκεφτείτε το καλά γιατί από την μία είναι η μισή τιμή των ακουστικών, από την άλλη είναι πολύ σημαντικό τα ακουστικά να είναι άνετα. Για μένα είναι δυστυχώς (λόγο κόστους) αναγκαία η αγορά τους, αλλά μην κυνηγάτε εμένα μετά αν τα θεωρήσετε πεταμένα λεφτά. Ρίξτε μια ματιά και στα post από δω και κάτω: http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/headphones-alla-poia-82319-2.html#post1062893113 Από Neuro: "ώμος έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα ιδρώνει αρκετά το αφτί (και τώρα δεν κάνη και τόσο ζεστή … το καλοκαίρι…μάλλον θα είναι κόλαση με αυτά)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 3, 2011 #307 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 σημερα εκανα γενικη επισκεψη στις τραπεζες! επιβεβαιωνω οτι οι: riben1 jaguarone mer lefteriz indiko xoiridio (x2) geo18p εχουν καταθεσει επιτυχως! μενουν να καταθεσουν οι: tragikos (χ2) the blade (ισως χ2) Η4ckerman bloodmage(x2) ο apostolis22 θα μου τα δωσει χερι με χερι! οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν κομματια για ολους σας! ειχα προνοησει και παρηγγειλα παραπανω κομματια! θα σας σταλουν με pm τα στοιχεια μου! thor και the blade μονο επιβεβαιωστε τελικα ποσα κομματια θελετε! edit: pm send... εκανα καταθεση 60€ μεσω paypal για 2 ζευγαρια. σ'ευχαριστω πολυ που προνοησες κ για τους υπολοιπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 3, 2011 #308 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 απλα παιδια πειτε μου αν θελετε και τα pads γιατι μεχρι και σημερα το βραδακι μπορω να κανω συμπληρωματικη παραγγελια χωρις να μας χρεωσουν μεταφορικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 3, 2011 #309 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 τα pads τι είναι? (χωρίς πλάκα είμαι άσχετος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 3, 2011 #310 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Είναι αυτά εδώ: AKG K-240/270/271 VELOUR POLSTER - Thomann Greek CyberstoreΠροτού κάνετε καμιά κίνηση σκεφτείτε το καλά γιατί από την μία είναι η μισή τιμή των ακουστικών, από την άλλη είναι πολύ σημαντικό τα ακουστικά να είναι άνετα. Για μένα είναι δυστυχώς (λόγο κόστους) αναγκαία η αγορά τους, αλλά μην κυνηγάτε εμένα μετά αν τα θεωρήσετε πεταμένα λεφτά. Ρίξτε μια ματιά και στα post από δω και κάτω: http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/headphones-alla-poia-82319-2.html#post1062893113 Από Neuro: "ώμος έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα ιδρώνει αρκετά το αφτί (και τώρα δεν κάνη και τόσο ζεστή … το καλοκαίρι…μάλλον θα είναι κόλαση με αυτά)" τα pads τι είναι? (χωρίς πλάκα είμαι άσχετος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 3, 2011 #311 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 @redbighunter εχω τα ακουστικά αλλα δεν θα με χάλαγαν ενα ζευγάρακι pads...Αν μπορείς παρήγγειλε ενα pad για μένα και σου βάζω τα λεφτά με paypal or something. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 3, 2011 #312 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 σημεερα το πρωι στις 9:29 εγινε η καταθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Μάϊος 3, 2011 #313 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Από Neuro: "ώμος έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα ιδρώνει αρκετά το αφτί (και τώρα δεν κάνη και τόσο ζεστή … το καλοκαίρι…μάλλον θα είναι κόλαση με αυτά)" δεν ειναι ιδρωτας..αλλα απο την λιπαρότητα του δερματος μας..απολυτα φυσικο-καθολου ενοχλητικο και με ενα πανακι μετα την ακροαση φευγει ανετα τωρα για τα pads της akg μια χαρα ειναι..αλλα δεν ειναι αναγκαια για να παιξουν καλυτερα ή για να μην ενοχλουν στα αυτια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyler7 Μάϊος 3, 2011 #314 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 δεν ειναι ιδρωτας..αλλα απο την λιπαρότητα του δερματος μας..απολυτα φυσικο-καθολου ενοχλητικο και με ενα πανακι μετα την ακροαση φευγει ανετα τωρα για τα pads της akg μια χαρα ειναι..αλλα δεν ειναι αναγκαια για να παιξουν καλυτερα ή για να μην ενοχλουν στα αυτια.. Επίσης επειδή είναι λίγο πιο λεπτά τα original ακουμπάει και το αυτί πιο έντονα στο πλαστικό που χωρίζει τον driver. Αν μιλάγαμε για ακουστικά των 80 ευρώ πχ τότε είναι σίγουρα μια τέλεια επιλογή αλλά στα 30 ευρώ ακουστικά είναι λίγο κάπως να δοθούν άλλα 15 σε pads. Όπως και να 'χει, με ή χωρίς pads είναι σίγουρα καλή αγορά τα ακουστικά, ειδικά αφού γλιτώνετε και κάποια μεταφορικά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 3, 2011 #315 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 τελικα ποιοι θα παρουμε pads? μεχρι τωρα ημαστε οι :redbighunter (δλδ εγω)levelonelefterizeloydark Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 3, 2011 #316 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 redbig θα σου βάλω αύριο τα υπόλοιπα 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 3, 2011 #317 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Αν εξαιρέσουμε το πιθανό πρόβλημα του ιδρώτα σε άνεση για πολύωρη χρήση θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω τα extra pads? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Μάϊος 3, 2011 #318 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Αν εξαιρέσουμε το πιθανό πρόβλημα του ιδρώτα σε άνεση για πολύωρη χρήση θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω τα extra pads?Προσωπικά προτιμώ τα vellour pads των Beyerdynamic από τα "πλαστικά" των K-240 μου στην πολύωρη ακρόαση καθώς σου ερεθίζουν λιγότερο το δέρμα και παίρνουν πιο εύκολα το σχήμα του προσώπου σου.Βέβαια αυτό είναι και συνάρτηση του grip του headband των ακουστικών. Τα 668 που τα έχω εδώ και μία βδομάδα μοιάζουν περισσότερο με τα 240 από τα DT990 οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 4, 2011 #319 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Προσωπικά προτιμώ τα vellour pads των Beyerdynamic από τα "πλαστικά" των K-240 μου στην πολύωρη ακρόαση καθώς σου ερεθίζουν λιγότερο το δέρμα και παίρνουν πιο εύκολα το σχήμα του προσώπου σου.Βέβαια αυτό είναι και συνάρτηση του grip του headband των ακουστικών. Τα 668 που τα έχω εδώ και μία βδομάδα μοιάζουν περισσότερο με τα 240 από τα DT990 οπότε δεν μπορώ να σου πω σίγουρα ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.ποια vellour pads των Beyerdynamic ταιριαζουν στα SUPERLUX HD-668 B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyler7 Μάϊος 4, 2011 #320 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 ποια vellour pads των Beyerdynamic ταιριαζουν στα SUPERLUX HD-668 B? Κατά 99% εννοεί αυτά: BEYERDYNAMIC DT770-OHRPOLSTER - Thomann Greek Cyberstore Θυμάμαι είχα διαβάσει οτι ψιλοεπηρεάζουν αρνητικά τον ήχο αλλά τις απόψεις στον ήχο τις δέχεσαι "with a gran of salt" που λένε. Εκτός αν ο φίλος μιλάει για των DT-990/880. Δεν είναι διαθέσιμα στο site τώρα λέει όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts