tragikos Απρίλιος 28, 2011 #261 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Δέχονται ψιλά τα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών; Πως είπαμε ότι είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν τόσα κομμάτια όσα θέλουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 28, 2011 #262 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Δέχονται ψιλά τα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών; Πως είπαμε ότι είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν τόσα κομμάτια όσα θέλουμε; γι'αυτο σας λεω καντε γρηγορα! θα μας τα παρουν αλλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 28, 2011 #263 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 έστειλες κάνα μαιλ άν έχουν διαθεσιμότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 28, 2011 #264 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 έστειλες κάνα μαιλ άν έχουν διαθεσιμότητα?αναμενω απαντηση τους απο το πρωι! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 28, 2011 #265 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Να ρωτησω κατι ξερει κανεις απο αθηνα για θεσσαλονικη πως θα ερθουν (ποια μεταφορικη δηλαδη acs courier?) και ποσο θα βγει αυτο για τους θεσσαλονικεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 28, 2011 #266 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 αν δεν ειναι αργα θελω 2 τεμαχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 28, 2011 #267 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 (edited) δεν ειναι αργα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 28, 2011 από H4ckerman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 28, 2011 #268 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 οκ εστειλα και pm στον redbighunter αν ειναι να κανω αυριο την καταθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 28, 2011 #269 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Δηλαδη μεχρι στιγμης ειμαστε :redbighunterMertragikos (χ2)the blade (ισως χ2)indiko xoiridio (χ2)riben1apostolis22jaguarOneΗ4ckerman(εγω)lefterizbloodmage(x2)συνολο 14 ή 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 28, 2011 #270 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 λολ redbighunter = H4ckerman ??πειτε μου ποιος θα τα παρει να του κανω καταθεσηκαι ας μου στειλει pm με στοιχειαedit λαθος μου μπερδευτικα :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 29, 2011 #271 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Πολύ ευχαρίστως να καταθέσω τα χρήματα όταν επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθούμε περί αυτού Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Απρίλιος 29, 2011 #272 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Επειδή πριν μερικές μέρες υπήρχαν προβλήματα με την ενημέρωση μου. Δεν γνωρίζω πως πάει η πορεία της αλλά επειδή θέλω να συμμετέχω όπως και να έχει θα παρακαλόυσα σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με αυτόν που θα τα αγοράσει να με ενημερώσει εδώ να του στείλω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 29, 2011 #273 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 o redbighunter ειχε πει θα κανει την παραγγελια ωστοσο δεν ξερουμε διαθεσιμοτητα απο το μαγαζι εκει στην γερμανια ακομη σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 29, 2011 #274 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Dear Mr. Fapper, We are delighted to inform you that the goods you've ordered have been shipped today. Μου τα 'στειλαααααααααααααααααν Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 29, 2011 #275 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 παιδιά υπάρχει πρόβλημα να καταθέσω δευτέρα σε τράπεζα?έχετε πάρει κομμάτι και για εμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 29, 2011 #276 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 σορρι παιδες αλλα τελικα αποσυρομαι απο την ομαδικη το ξερω ειμαι οτι να ναι αλλα και παλι σορρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 29, 2011 #277 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 (edited) σορρι παιδες αλλα τελικα αποσυρομαι απο την ομαδικητο ξερω ειμαι οτι να ναι αλλα και παλι σορρι η παραγγελια εφυγε το πρωι και δυστηχως ταξιδευει ηδη! μεσα σε αυτη βρισκεται και το δικο σου κομματι φιλε μου! παιδιά υπάρχει πρόβλημα να καταθέσω δευτέρα σε τράπεζα?έχετε πάρει κομμάτι και για εμένα? ναι και μαλιστα 2 γιατι δεν ειχες πει με σιγουρια αν ηθελες 1 ή 2! αν θες μονο 1 τοτε απλα πληρωνεις το 1 μονο και το αλλο ολο και καποιο αλλο παιδι που αργησε θα το παρει! o redbighunter ειχε πει θα κανει την παραγγελια ωστοσο δεν ξερουμε διαθεσιμοτητα απο το μαγαζι εκει στην γερμανια ακομη σωστα? προλαβαμε! μην ανησυχεις! Επειδή πριν μερικές μέρες υπήρχαν προβλήματα με την ενημέρωση μου. Δεν γνωρίζω πως πάει η πορεία της αλλά επειδή θέλω να συμμετέχω όπως και να έχει θα παρακαλόυσα σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με αυτόν που θα τα αγοράσει να με ενημερώσει εδώ να του στείλω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ευχαριστώ. σου στελνω pm με τα στοιχεια μου! Πολύ ευχαρίστως να καταθέσω τα χρήματα όταν επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθούμε περί αυτού σε λιγες μερες θα τα εχεις στα χερια σου! edit: σορρυ που δεν ενημερωσα το πρωι αλλα στο email μου εγραψαν οτι εχουν μια μικρη διαθεσιμοτητα αλλα λογο μεγαλης ζητησης μπορει να εξαντληθει χωρις προειδοποιηση! ετσι εκανα την παραγγελια (χωρις να εχετε πληρωσει ολα τα παιδια) και μεσα σε 3ωρες η πληρωμη ειχε εγκριθει και η αποστολη εγινε! μετα επρεπε να φυγω για τη δουλεια οπου και σχολασα τωρα τα χαραματα! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2011 από redbighunter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Απρίλιος 30, 2011 #278 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 (edited) ευχαριστως να παρω εγω καποιο κομματι αφου ακυρωσαν τα παιδια!@redbighunter εχεις πμ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 30, 2011 από thor Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 30, 2011 #279 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 ευχαριστως να παρω εγω καποιο κομματι αφου ακυρωσαν τα παιδια!@redbighunter εχεις πμεπομενως bloodmage εισαι ελευθερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 30, 2011 #280 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Ωραίος ο παίκτης!!!! Ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts