panos444 Ιούνιος 7, 2013 #2021 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Μη τα λες αυτα. Θα σε αναφερω στην ΟΑΣ χεχεχε*GNex* στην οας γεεθα ειμαι! :hehe: ξεκιναει το πακεταρισμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Ιούνιος 7, 2013 #2022 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 στην οας γεεθα ειμαι! :hehe:ξεκιναει το πακεταρισμα!! βυσματια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #2023 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Πες μου τα στοιχεια σου να σε αφησω απεξω απο το στρατοπεδο.Κομμενη η αδεια εισοδου.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιούνιος 7, 2013 #2024 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Πολυ καλα τα ακουστικα παιδια.Ευχαριστώ τον Πανο για την εξυπηρέτηση.Καλός πολιτης φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 7, 2013 #2025 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 [MENTION=11595]Tempest[/MENTION]& [MENTION=18621]digitaltiger[/MENTION] τα κινητά σας άμεσα θέλω.Πμ γιατί τσ δέματα σας δεν φεύγουν αλλιώς! Δεν θυμάμαι να έχει κανένας νεξους στην οας!! :P Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 7, 2013 #2026 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tempest Ιούνιος 7, 2013 #2027 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 [MENTION=10518]panos444[/MENTION]done 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #2028 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 [MENTION=11595]Tempest[/MENTION]& [MENTION=18621]digitaltiger[/MENTION] τα κινητά σας άμεσα θέλω.Πμ γιατί τσ δέματα σας δεν φεύγουν αλλιώς!Δεν θυμάμαι να έχει κανένας νεξους στην οας!! :P Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Δεν μπορώ να σου πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 7, 2013 #2029 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 το δικο μου σετ σταλθηκε>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 7, 2013 #2030 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 sakinor,ναι και μετα πηγα για ψωνια εκει κοντα που το εστειλα! εσταλησαν ολα και σε ολους και εμεινε ο Μπαμπης που θα το παρει στην κρητη σε μια βδομαδα και ο GnG που κανονιζουμε τωρα! ελπιζω να τα χαρειτε ολοι! [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] δεν πιστευω να εισαι απο τους ειδικοδυναμιτες που ειναι ολη μερα κυλικειο και λιγο στην πυλη και μου λες πως θα μου κοψεις την εισοδο γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #2031 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Δεν είμαι στο Σώμα αλλά ούτε έχω το σώμα για εκεί.Δεν μπορώ να σου πώ τι σχέση έχω αλλά σε πειράζω.Την άδεια πρόσβασης μπορώ να στην κόψω βέβαια ακόμα.Και δεν είμαι μέσα στο ΓΕΕΘΑ.Αλλά καλό είναι να μην λες είχαμε μπλεξίματα κλπ. Μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος για χαζά πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 7, 2013 #2032 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 α με βυσμα πας να με κοψεις? ουτε καν!!!!!χαχαχα εκει εχω πολυ πραγμα..!! 4 η 5 υπηρεσιες μεινανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #2033 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Ξαναλεω εγω θα σου κοψω την προσβαση προσωπικα. Οχι αλλοι.Καρφωνεσαι οτι εχεις κ μεγαλα μεσα ρε πανο. Βυσμααα*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 7, 2013 #2034 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 περιμενω να μου κοψεις την προσβαση! και απο την μαγνητικη καρτα ομως οχι μονο απο την εισοδο!!! οας δεν εισαι σιγουρα, με φωναζουν να τους διορθωσω κατι στο excel και με κοιταζουν σαν επιστημονα αρα ουτε καν!! οποτε λεω με σιγουρια οτι την προσβαση δεν την κοβεις! M.Y. εισαι? GnG τι λενε τα ακουστικα?!! Μπαμπη μονο εσυ εμεινες για παραλλαβη,εαν ζηλευεις στα στελνω και κερναω ετσι και αλλιως καφε απο κοντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #2035 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 περιμενω να μου κοψεις την προσβαση! και απο την μαγνητικη καρτα ομως οχι μονο απο την εισοδο!!!οας δεν εισαι σιγουρα, με φωναζουν να τους διορθωσω κατι στο excel και με κοιταζουν σαν επιστημονα αρα ουτε καν!! οποτε λεω με σιγουρια οτι την προσβαση δεν την κοβεις! M.Y. εισαι? GnG τι λενε τα ακουστικα?!! Μπαμπη μονο εσυ εμεινες για παραλλαβη,εαν ζηλευεις στα στελνω και κερναω ετσι και αλλιως καφε απο κοντα! Εχεις πμ. Δε λεγονται εδω αυτα. Αλλα θα με παραδεχτεις εδω. Χαχαχα *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 7, 2013 #2036 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Εμείς οι υπόλοιποι να μη μάθουμε μετά από τόσο spam; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #2037 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Τσου... δεν χρειαζονται να μαθαινοντε ολα. Το spam εγινε για λογους πειραγματος*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 7, 2013 #2038 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Τσου... δεν χρειαζονται να μαθαινοντε ολα. Το spam εγινε για λογους πειραγματος*GNex*Άκυρο νέος. Ξερασέ τα όλα αλλιώς θα πέσει πολύ Σ.ΕΞ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 7, 2013 #2039 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Μην το σκοτονετε αλλο ρε σεις το θεμα,εχουμε ηδη θεμα για τα φανταριλικια τραβατε πειτε τα εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 7, 2013 #2040 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 (edited) Άκυρο νέος. Ξερασέ τα όλα αλλιώς θα πέσει πολύ Σ.ΕΞ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2Νεος; χαχαχαχαχα εγω μονο σεξ ξερω οχι σ.εξ. δεν με αγγιζουν καν.Τα off topic κλεινουν εδω.*GNex* Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2013 από swatoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts