Spirosssss Μάϊος 31, 2013 #1981 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 Ρε παλιοαλήτη με τα offtopic, έλεγα θα διαβάσω οτι κατεύθασαν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 1, 2013 #1982 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 shipped by: UPS weight: 9.04kg tracking-ID: ταδε() thomann time event location 27.5.2013 11:47 ready for collection THOMANN 28.5.2013 18:02 goods are on their way FRANKFURT 29.5.2013 16:51 goods are thomann on their way MILANO τωρα που εμαθες που ειναι τα headset μας πες!!! διαβασε πιο πανω τι θελω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 1, 2013 #1983 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Έχουν αρκετό δρόμο ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 3, 2013 #1984 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Κάτι ήρθε σήμερα..! Ας ξεκινήσει το πάρτυ!!!! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 3, 2013 #1985 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Ολεεεεεεε!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 3, 2013 #1986 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Σπύρο ενημέρωσε ότι θα παραλάβει εντός ημερών! Παιδιά αύριο είμαι μέσα το πρωί μόνο. Θα είμαι έξω όλη μέρα την παρασκευή λογικά. Όσοι έχουν πει για συνάντηση να με ενημερώσουν ποτε μπορούν. Επίσης οι αποστολές θα γίνουν εκείνη τ μέρα διότι είναι κλειστά τα ΕΛΤΑ τα απογεύματα εκτός κ αν υπάρχει κανένα ανοιχτό εδώ κοντά. (Μενίδι, Φιλαδέλφεια ) όποιος μπορεί να βοηθήσει! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 3, 2013 #1987 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Αυτα ειναι μας εφτιαξες τωρα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 3, 2013 #1988 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Είδα το thread και είπα πως είναι πάλι spam ... που να ήξερα :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 3, 2013 #1989 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 πειτε τωρα κανα ενισχυτη ακουστικων-καρτα ηχου γιατι δεν ακουγονται δυνατα!!χαχα!! χωρις τα μαξιλαρακια ειναι ανυποφορα μεσα σε 5λεπτα ιδρωσαν τα αφτια! φορωντας τα 669 δεν ακους αλλους ηχους, κομπλε ειναι αλλα δεν μπορω να καταλαβω την ποιοτητα τους στο ιντερνετ ραδιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 3, 2013 #1990 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Ότι και να βάλεις τέτοια εποχή θα ιδρώσει το αυτί σου. Και τα βελούδινα είναι ανυπόφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 3, 2013 #1991 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 ποτε θα σταλθουν σε μας?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 3, 2013 #1992 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Ότι και να βάλεις τέτοια εποχή θα ιδρώσει το αυτί σου. Και τα βελούδινα είναι ανυπόφορα. ειναι μια χαρα τα βελουδινα. η μερα με την νυχτα με τα αλλα! ποτε θα σταλθουν σε μας?" παρασκευη εγραψα απο πανω εκτος και αν ειναι ανοιχτο κανενα ταχυδρομειο και στειλω σημερα-αυριο και μαζι με τα παιδια, στειλω και acs που ειναι σιγουρα ανοιχτα! παντως απο το λαπτοπ δεν εχουν ενταση. εχουν ωραιο ηχο οπως και να εχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 3, 2013 #1993 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Εμεις που θα παραλαβουμε απο acs δλδ θα τα εχουμε αυριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 3, 2013 #1994 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Εμεις που θα παραλαβουμε απο acs δλδ θα τα εχουμε αυριο? καντε λιγο υπομονη να τα συσκευασω και να τα στειλω ολα μαζι ωστε να μην βγαινω δυο φορες..! αν δεν σας πειραζει λεω να τα στειλω παρασκευη πρωι που θαμαι απο το πρωι απεξω. ολα εξαρτωνται απο το ποτε θα εχω υπηρεσια. αν δεν κανω την πεμπτη θα σας τα στειλω πεμπτη απογευμα και θα αγγαρεψω τον πατερα μου να παει ταχυδρομειο να τα στειλει στους υπολοιπους,ολα αυτα αν δεν εχω υπηρεσια την πεμπτη!! αν εχετε κονε κανα στρατηγο να μου κοψει καμια τιμητικη να απουσιασω τις επομενες μερες τα στελνω και αυριο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Ιούνιος 3, 2013 #1995 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 γρηγορα ηρθανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 3, 2013 #1996 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 μην ξεχασεις αν μπορεις να βαλεις την αποδειξη μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 3, 2013 #1997 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Σπύρο ενημέρωσε ότι θα παραλάβει εντός ημερών! Παιδιά αύριο είμαι μέσα το πρωί μόνο. Θα είμαι έξω όλη μέρα την παρασκευή λογικά. Όσοι έχουν πει για συνάντηση να με ενημερώσουν ποτε μπορούν. Επίσης οι αποστολές θα γίνουν εκείνη τ μέρα διότι είναι κλειστά τα ΕΛΤΑ τα απογεύματα εκτός κ αν υπάρχει κανένα ανοιχτό εδώ κοντά. (Μενίδι, Φιλαδέλφεια ) όποιος μπορεί να βοηθήσει! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Να μου πεις ακριβώς πότε για να μάθω ποιες ώρες θα είναι εκεί! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 3, 2013 #1998 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 @σακινορ η απόδειξη είναι ολική κ ονομαστική σε μένα, να τους στείλω ένα μέιλ τι γίνεται σε περίπτωση rma; λογικά με τον αριθμό παραγγελίας θα το βρουν αυτοί, αλλιώς να στην βγάλω μια φωτοτυπία εάν συμβεί κάτι. @Σπύρο αν όχι αύριο θα πάω σίγουρα μεθαύριο. Στείλε μ ποτε δουλεύει! Απογεύματα κυρίως μπορώ μετά το στρατόπεδο. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 4, 2013 #1999 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 @σακινορ η απόδειξη είναι ολική κ ονομαστική σε μένα, να τους στείλω ένα μέιλ τι γίνεται σε περίπτωση rma; λογικά με τον αριθμό παραγγελίας θα το βρουν αυτοί, αλλιώς να στην βγάλω μια φωτοτυπία εάν συμβεί κάτι.ή τους βαζεις μια φωτοτυπια της αποδειξης μεσα στη συσκευασια ή τους τη στελνεις με email και ειναι ολοι καλυμενοι σε περιπτωση rma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 4, 2013 #2000 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 (edited) μολις παρελαβε ο πρωτος που περασε απο το σπιτι μου διπλα και τα πηρε! καλοδουλεφτα! Σπυρε και εσυ παραλαμβανεις σημερα!! αν δεν το δεις θα σου στειλω και πμ! τα ακουστικα ενω στο λαπτοπ υπολειτουργουν στο s3 παιζουν παρα πολυ καλα!!! αντε πειτε κανα ενισχυτηηηη!!!!!!! εδιτ: @ανονυμε θα τα πουμε απο κοντα εμεις?! θα κατεβω 15 του μηνα στο αγαπημενο μου πλεον νησι!!! απλα θα ειμαι ηρακλειο,αν δεν σε βολευει πες μου να στα στειλω με τα ΕΛΤΑ! εδιτ 2:syban τι λενε τα ακουστικα?! με τι τα οδηγεις?!!! εισαι ο πρωτος οπως καταλαβες!!! Σπυρο οκ η αδερφη ενημερωθη? κατα τις 8 θα περασω για να παω σινεμα μετα! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 4, 2013 από panos444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts