syban Φεβρουάριος 7, 2014 #2461 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 τα 668B με κάρτα ήχου δεν μπορώ ούτε στο 40% να τα πάω, με την ενσωματωμένη και εγώ ήθελα κάτι παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 7, 2014 #2462 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Σε ενταση μετα απο 2 ωρες burnin παιζουν αρκετα πιο δυνατα απο τα 668B.Στην SB ZX μου στο τερμα δε παλευονται για πανω απο 10 λεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Φεβρουάριος 7, 2014 #2463 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Yonah Τόσο γκαβός και εγώ! Δεν είδα οτι κάνατε ομαδική και ήθελα και εγώ Count me in for the next round και καλές ακροάσεις όλοι σας me too!!!!! μια από τα ίδια όταν κατάλαβα το group buy ήταν αργά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Φεβρουάριος 7, 2014 #2464 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Μην λέμε ότι θέλουμε ( τα ακουστικά είναι εξαιρετικά σε θέμα ήχου ) βέβαια πολύ πλαστικό έξω αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο ...τώρα για την ένταση δεν φταίνε τα ακουστικά! Α υπάρχει κάτι θα με ενδιέφερε να το μάθω και εγώ ( γιατί και εγώ θέλω ένα τικ πάνω από αυτό ). Μα προς θεού δεν είπα πως δεν με ικανοποίησαν! ! Ειχα ακριβότερα ακουστικά που είναι χρόνια πίσω απο αυτά. .. Απλα το τικ παραπάνω είναι κάτι παραπάνω :-) Ίσως στην επόμενη ομαδική πάρω άλλο ένα :-) (αν υπάρχουν τα γιούρο βέβαια ) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 7, 2014 #2465 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Στην επόμενη ομαδική υπολογίστε με μαζί με τον [MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 7, 2014 #2466 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Στην SB ZX μου στο τερμα δε παλευονται για πανω απο 10 λεπτο.εμενα στο 15-20 % νομιζω θα κουφαθω...zx ή zxr εχεις? γιατι σε z/zx δε μπορεις να ρυθμισεις ποσο gain να εχει ο ενισχυτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 7, 2014 #2467 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Μπορείς μέσα απο το SBZ Control Panel στην αρχική οθόνη κάτω αριστερά να μειώσεις την ένταση. Πάνω από 20-25% είναι overkill για ακουστικά. Η βλακεία είναι ότι δεν κρατάει ξεχωριστές ρυθμίσεις για ακουστικά/ηχεία σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxdore217 Φεβρουάριος 8, 2014 #2468 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 Μα προς θεού δεν είπα πως δεν με ικανοποίησαν! ! Ειχα ακριβότερα ακουστικά που είναι χρόνια πίσω απο αυτά. ..Απλα το τικ παραπάνω είναι κάτι παραπάνω :-) Ίσως στην επόμενη ομαδική πάρω άλλο ένα :-) (αν υπάρχουν τα γιούρο βέβαια ) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Δεν το είπα για σένα γενικά το είπα να υπάρχει ( όσο για την σύγκριση με τα άλλα superlux είναι λογικό γιατί τα evo έχουν λιγότερες απαιτήσεις ενίσχυσης! τέσπα όπως είπα και εγώ θα ήθελα το κάτι παραπάνω ( αλλά θα μου φέρει ένας φίλος ενισχυτή ακουστικών και θα κρίνω τι παίζει στα τέρματα μετα ακουστικά :dance3::banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Φεβρουάριος 8, 2014 #2469 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 Δεν το είπα για σένα γενικά το είπα να υπάρχει ( όσο για την σύγκριση με τα άλλα superlux είναι λογικό γιατί τα evo έχουν λιγότερες απαιτήσεις ενίσχυσης! τέσπα όπως είπα και εγώ θα ήθελα το κάτι παραπάνω ( αλλά θα μου φέρει ένας φίλος ενισχυτή ακουστικών και θα κρίνω τι παίζει στα τέρματα μετα ακουστικά :dance3::banging::banging: Ωραία οταν σου τον φέρει στείλε μας αν αξίζει να χτυπήσουμε κ εμείς Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Φεβρουάριος 9, 2014 #2470 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 σε περιπτωση νεου group-buy εχουμε και λεμε...1. Yonah2. bassplayer3. Deus4. SpirosKGR5. Johnny6RED6. (optional) tsakali Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Φεβρουάριος 9, 2014 #2471 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Αν κανονιστει νεα ομαδικη, count me in please!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 9, 2014 #2472 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Θα ψηνόμουν και εγώ αν βρεθεί καμιά οικονομική πρόταση για βάση headset! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Φεβρουάριος 9, 2014 #2473 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Ψήνομαι και εγώ ξανά ,για ομαδική Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Φεβρουάριος 9, 2014 #2474 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Μήπως να κανονίσουμε κ καμιά ομαδική για καμιά οικονομική ψαγμένη κάρτα για αυτα τα ακουστικά :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxdore217 Φεβρουάριος 9, 2014 #2475 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Μήπως να κανονίσουμε κ καμιά ομαδική για καμιά οικονομική ψαγμένη κάρτα για αυτα τα ακουστικά :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 κανέναν [ενισχυτή ακουστικών] ... άλλωστε χαμένος δεν θα πάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Φεβρουάριος 9, 2014 #2476 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 σε περιπτωση νεου group-buy εχουμε και λεμε...1. Yonah2. bassplayer3. Deus4. SpirosKGR5. Johnny6RED6. AnimaTronic7. PetranEVO8. (optional) p under9. (optional) tsakali Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 9, 2014 #2477 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 optional και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 9, 2014 #2478 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) Παιδια κανενα καλο φθηνο ενισχυτη για SuperLux 681 EvO - SB ZX εχουμε υποψην απο thoman?Γι αυτους τους 2 τι γνωμη εχετε http://www.thomann.de/gr/samson_samp_headphoneamp.htmhttp://www.thomann.de/gr/superlux_ha3d.htmEπισης αυτος εδω εχει καλη βαθμολογια http://www.thomann.de/gr/art_headamp_4.htm Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από Helly Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Φεβρουάριος 11, 2014 #2479 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 σε περιπτωση νεου group-buy εχουμε και λεμε...1. Yonah2. bassplayer3. Deus4. SpirosKGR5. Johnny6RED6. AnimaTronic7. PetranEVO8. (optional) p under9. (optional) tsakali10) (optional) sakinor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umicah Φεβρουάριος 13, 2014 #2480 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Υπολογιστε με για ομαδικη παιδια θελω τα superflux δεν τα προλαβα στην προηγουμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts