Anonymous Ιούνιος 4, 2013 #2001 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 15-16 θα ειμαι Ρεθυμνο...απο 17 Ηρακλειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 4, 2013 #2002 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Μέχρι τις 19 θα είμαι Ηράκλειο οπότε τα λέμε απο κοντά! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούνιος 4, 2013 #2003 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 απάνω σε Logitech Speaker System Z523 | Skroutz.gr αποδίδουν τέλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 4, 2013 #2004 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 απάνω σε Logitech Speaker System Z523 | Skroutz.gr αποδίδουν τέλεια χωρις καρτα ηχου? :/ εχουν ενισχυση στα ακουστικα τα ηχεια? θα βρεθω αυριο και με τον @βαλε2000. οι υπολοιποι της αθηνας δεν το εχετε δει οτι ηρθαν?!!θα στειλω αυριο πμ'ς που θα εχω χρονο! Σπυρο η αδερφη σου με ευχαριστησε για το δωρο που της εκανες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούνιος 4, 2013 #2005 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου, αλλά τα ηχεία έχουν ενισχυτή, φαντάσου τέρμα μπουκώνουν τα ακουστικά, όχι βέβαια ότι μπορείς τόσο δυνατά να ακούς .. όχι είναι κορυφή αξίζουν πολλά περισσότερα G εε εννοώ λεφτά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 4, 2013 #2006 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 :hehe: Ναι με πήρε τηλέφωνο πριν λίγο να μου τα πει κ η ίδια! Σε ευχαριστούμε οικογενειακώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιούνιος 5, 2013 #2007 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Ηρθανε?Πανο πες με που και ποτε θελεις να βρεθουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 5, 2013 #2008 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Πήρα και εγώ το δικό μου ζευγάρι από τον Παναγιώτη χθες. Πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις. Με τον dedicated amp της Z για τα ακουστικά δουλεύει πολύ καλά. Έχει αρκετή διαφορά ειδικά στα mid and highs. Πάντως χρειάστηκε να ρίξω το volume κοντά στο 20-25% για να μην ξεκουφαθώ.Τα δερμάτινα pads μια χαρά είναι. Σίγουρα δεν θα διάλεγα βελούδινα. They work for me.To μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μάλλον είμαι "κεφάλας" και χρειάζεται να τα έχω κατεβασμένα τέρμα τα ακουστικά. Και πάλι τα αισθάνομαι να πιέζουν κάπως το κεφάλι μου :help1:Άλλα ακουστικά που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα (AKG, Razer) ήταν πιο άνετα σε αυτό το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 5, 2013 #2009 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Βαλε τους αναμεσα βιβλια κλπ και αστα καθε βραδυ ετσι ωστε να "ξεχειλωσουν" και θα ειναι ποιο ανετα μετα, ετσι λενε στα internets. Εμενα οπως ειναι δε με ενοχλουν και φυσικα τα akg pads ηταν must.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 5, 2013 #2010 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Δεν με βολεύουν τα βελούδινα pad. Στα razer που έχω άλλαξα τα βελούδινα που είχε με δερμάτινα.Θα το δοκιμάσω αυτό με τα βιβλία. Θέλουν burn-in τα 668B ή θεωρείται ότι είναι κομπλέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 5, 2013 #2011 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 λενε οτι θελουν (προσωπικα εχω ριξει ελάχιστα τις ψιλές απο EQ και ειναι μια χαρα "ισορροπημένα" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vale2000 Ιούνιος 6, 2013 #2012 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Πρίν απο λίγο παρέλαβα τα ακουστικά μου απο τον Πάνο:banging:. Ευχαριστώ πολύ Πάνο και συγνώμη αν προκάλεσα κάποιο πρόβλημα στον Ε.Σ. :hehe: Εντυπώσεις απο αύριο , απόψε θα έχει εξαντλητικό testing.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 6, 2013 #2013 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Μένουν οι δυο Αθηναίοι kostas314 & GnG, με τον Κώστα κανόνισα για αύριο, σύντομα κ με τον GnG, κ μ λείπουν τα εξής στοιχεία για ορισμένους: [MENTION=18621]digitaltiger[/MENTION] -Παναγιώτη σε πιο acs Στέλνω το δέμα; @shatteredmemories διεύθυνση αποστολής;! [MENTION=28685]sakinor[/MENTION] - Ανδρέα κ εσύ δώσε μου διεύθυνση αποστολής. [MENTION=11595]Tempest[/MENTION] -Κώστα σε πιο κατάστημα acs Στέλνω; Έχω ξεχάσει κανέναν; Μπάμπη θα τα πούμε Κρήτη με σένα, nimbus & lunatic είναι πλήρεις από στοιχεία! Σήμερα έχω υπηρεσία, αύριο πρωί Στέλνω τα δέματα που θα βγω! Οι διευθύνσεις να σταλούν με πμ! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnG1416003205 Ιούνιος 6, 2013 #2014 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Θα έρθω να σε βρώ αύριο απόγευμα αν μπορείς.Στείλε με pm διεύθυνση που σε βολεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tempest Ιούνιος 6, 2013 #2015 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Μένουν οι δυο Αθηναίοι kostas314 & GnG, με τον Κώστα κανόνισα για αύριο, σύντομα κ με τον GnG, κ μ λείπουν τα εξής στοιχεία για ορισμένους:[MENTION=18621]digitaltiger[/MENTION] -Παναγιώτη σε πιο acs Στέλνω το δέμα; @shatteredmemories διεύθυνση αποστολής;! [MENTION=28685]sakinor[/MENTION] - Ανδρέα κ εσύ δώσε μου διεύθυνση αποστολής. [MENTION=11595]Tempest[/MENTION] -Κώστα σε πιο κατάστημα acs Στέλνω; Έχω ξεχάσει κανέναν; Μπάμπη θα τα πούμε Κρήτη με σένα, nimbus & lunatic είναι πλήρεις από στοιχεία! Σήμερα έχω υπηρεσία, αύριο πρωί Στέλνω τα δέματα που θα βγω! Οι διευθύνσεις να σταλούν με πμ! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Ασβεστοχώρι, Γ. Παπανικολάου 143 ΤΚ 57010 (τα στοιχεία καταστήματος). Σε ευχαριστώ και γω για τη μανούρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιούνιος 6, 2013 #2016 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Μένουν οι δυο Αθηναίοι kostas314 & GnG, με τον Κώστα κανόνισα για αύριο, σύντομα κ με τον GnG, κ μ λείπουν τα εξής στοιχεία για ορισμένους:@digitaltiger -Παναγιώτη σε πιο acs Στέλνω το δέμα; @shatteredmemories διεύθυνση αποστολής;! @sakinor - Ανδρέα κ εσύ δώσε μου διεύθυνση αποστολής. @Tempest -Κώστα σε πιο κατάστημα acs Στέλνω; Έχω ξεχάσει κανέναν; Μπάμπη θα τα πούμε Κρήτη με σένα, nimbus & lunatic είναι πλήρεις από στοιχεία! Σήμερα έχω υπηρεσία, αύριο πρωί Στέλνω τα δέματα που θα βγω! Οι διευθύνσεις να σταλούν με πμ! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 για κάποιο λόγο το mention σε εμένα δεν δουλεύει....anyway στέλνω σε λίγο pm με στοιχεία αποστολής Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNaTiC Ιούνιος 6, 2013 #2017 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Take your time Pano ... όποτε έρθουν δε χαλιόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tempest Ιούνιος 6, 2013 #2018 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Take your time Pano ... όποτε έρθουν δε χαλιόμαστε Noooooooooooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούνιος 6, 2013 #2019 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Παιδιά συγγνώμη για την ταλαιπωρία άλλα έχουμε κάτι θέματα σήμερα στο πεντάγωνο! Όσους δ έχω αναφέρει η δεν τους βγαίνει η ειδοποίηση ας μου πουν τα στοιχεία τους! αύριο θα τα στείλω όλα και τα τελευταία ώστε να είναι ελεύθερος το σ/κ! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2013 #2020 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Παιδιά συγγνώμη για την ταλαιπωρία άλλα έχουμε κάτι θέματα σήμερα στο πεντάγωνο! Όσους δ έχω αναφέρει η δεν τους βγαίνει η ειδοποίηση ας μου πουν τα στοιχεία τους! αύριο θα τα στείλω όλα και τα τελευταία ώστε να είναι ελεύθερος το σ/κ! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Μη τα λες αυτα. Θα σε αναφερω στην ΟΑΣ χεχεχε *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts