Jump to content

Ομαδική αγορά Superlux HD668B

papajim

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Θα συμφωνησω τα pads ακριβως τα ιδια βελουδινα των hd 595 μου ειναι 10 κλασεις ανωτερα.Δε καταλαβαινεις οτι φορας ακουστικα.Αυτα ειναι λιγο παραγεμισμενα μου φαινεται.Βεβαια εχω υποψια οτι ριξαν την ποιοτητα κατασκευης λογω μεγαλης ζητησης απο το κοινο

• 3 weeks later...
Να μην δουμε σαν επιλογη τα 669;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Μπορεις να παραγγειλεις κατι αλλο, δεν ειναι σωνει και καλα μονο για τα 668Β ;)

Αν κανονιστει θελω και εγω ενα ζευγαρι

Μπορεις να παραγγειλεις κατι αλλο, δεν ειναι σωνει και καλα μονο για τα 668Β ;)

Αν κανονιστει θελω και εγω ενα ζευγαρι

Ναι σωστό και αυτό :hehe: Άμα κανόνιστει για μέχρι μέσα στο Πάσχα,και εγώ μέσα! Αλλά επειδή θα είμαι επισκέπτης Ελλάδα δεν μπορώ να αναλάβω :/

Εσύ για ποια πας?

Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για τα 669 εκτός οτι δεν αφήνουν να περάσει τόοοοοοσος εξωτερικός ήχος όσο τα 668Β??

Ναι σωστό και αυτό :hehe: Άμα κανόνιστει για μέχρι μέσα στο Πάσχα,και εγώ μέσα! Αλλά επειδή θα είμαι επισκέπτης Ελλάδα δεν μπορώ να αναλάβω :/

Εσύ για ποια πας?

Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για τα 669 εκτός οτι δεν αφήνουν να περάσει τόοοοοοσος εξωτερικός ήχος όσο τα 668Β??

Εχω ηδη ενα 668Β και μαλλον παω για αλλο ενα για την γυναικα που ζηλεψε :p Διαφορα μεταξυ 668 - 669 ειναι το semi closed - open τιποτα αλλο

Εχω ηδη ενα 668Β και μαλλον παω για αλλο ενα για την γυναικα που ζηλεψε :p Διαφορα μεταξυ 668 - 669 ειναι το semi closed - open τιποτα αλλο

Όπου semi-closed τα 669 έτσι, γιατί με την σειρά που έγραψες με μπέρδεψες :p

Αν γίνει η δουλειά είμαι μέσα! Pads λέω να μην πάρω αμέσως, έτσι κ αλλιώς δεν θα τα φοράω συχνά.