Rusty_Tool Φεβρουάριος 5, 2013 #1601 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 του είπες να στείλει ο,τι είναι σε στοκ κ τα υπόλοιπα μετά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 5, 2013 #1602 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Τέλος της εβδομάδας ε? Και ήλπιζα να τα είχα το weekend :bye: Καλά έκανα και τα πρόσθεσα στην υπογραφή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 5, 2013 #1603 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 δεν προκειται να το χρειαστω οποτε παρτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 5, 2013 #1604 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Τέλος της εβδομάδας ε? Και ήλπιζα να τα είχα το weekend :bye:Καλά έκανα και τα πρόσθεσα στην υπογραφή μου Και αυριο να φευγανε απο κει φιλαράκι δεν θα τα ειχες το σκ... Με τίποτα *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 5, 2013 #1605 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 του είπες να στείλει ο,τι είναι σε στοκ κ τα υπόλοιπα μετά? Οχι βεβαια, ολα μαζι.'Ελα Αποστολη παρε το καλωδιο, και ελα αυριο να παρεις την βαση, μεθαυριο το ακουστικο' Δεν τον λυπάστε τον έρημο τον Spyrus ;sent from my new padόφλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 5, 2013 #1606 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Μπα άκου τι θα γίνει θα τους συναντήσω μαζί, θα τους δώσω τα κουτιά και μετά δεν πάνε να βγάλουν τα μάτια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Φεβρουάριος 6, 2013 #1607 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Φιλε μου για να μη γινει καποιο λαθος... Δε χρειαζομαι το καλωδιο. Χρειαζομαι τον χρυσαφι adaptor που ειναι για τη μετατροπη του βυσματος των ακουστικων σε μεγαλο καρφι (6.3mm). Δες την παρακατω φωτο.Εισαι σιγουρος οτι δε τον χρειαζεσαι ή δε θα τον χρειαστεις? Αν ναι, τοτε λεμε στο παληκαρι που θα παραλαβει να ανοιξει ενα πακετο ακουστικων και να βγαλει αυτον τον adaptor.δεν προκειται να το χρειαστω οποτε παρτο[MENTION=28685]sakinor[/MENTION] Σ' ευχαριστω παρα πολυ για την παραχωρηση. Να' σαι καλα φιλε μου.[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] [MENTION=149]Spyrus[/MENTION] Παληκαρια θα κανετε την παραπανω ξηγα μολις παραλαβετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 6, 2013 #1608 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 @sakinor Σ' ευχαριστω παρα πολυ για την παραχωρηση. Να' σαι καλα φιλε μου.@TifoziF1 @Spyrus Παληκαρια θα κανετε την παραπανω ξηγα μολις παραλαβετε? Είπα και παραπάνω θα κανονίσουμε να βρεθούμε οι τρεις μας για να γίνει επί τόπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 6, 2013 #1609 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 που ομως θα συναντηθουμε?αμαξι δεν εχω. μονο με ησαπ ,μετρο κιφησια ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 6, 2013 #1610 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Μετρό Αμπελόκηπους :daisy: όπου έρχομαι με τα πόδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 6, 2013 #1611 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 καπου στον ΗΣΑΠ δεν γινεται? γιατι ειναι λιγο μακρια απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 6, 2013 #1612 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Πότε πέφτει η επόμενη ομαδική; Καντε ενα mention να το παρω χαμπαρι γερος ανθρωπας Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Φεβρουάριος 6, 2013 #1613 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 καπου στον ΗΣΑΠ δεν γινεται? γιατι ειναι λιγο μακρια απο μενα Μη μασας. Στην τελικη βρισκομαι εγω με τον Spyrus στους Αμπελοκηπους, παιρνω και το δικο σου και σε συνανταω σε σταθμο ΗΣΑΠ και στο δινω. Εμενα πχ με βολευει πολυ ο σταθμος ΗΣΑΠ Ηρακλειο. Ειναι κοντα στη δουλεια μου, ειναι κοντα και για σενα. Θα τη βρουμε την ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 6, 2013 #1614 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 για ηρακλειο ειναι τελεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 7, 2013 #1615 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 Ας έρθουν πρώτα ... κανά νέο @TifoziF1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 7, 2013 #1616 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 8, 2013 #1617 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 (edited) ετοιμάζονται edit: μαζεύονται edit2: final inspection edit3: έρχονται Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2013 από TifoziF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 8, 2013 #1618 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 θα προλάβουν να αναχωρήσουν απο Γερμανια σήμερα λες?ή απο Δευτέρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 8, 2013 #1619 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Είμαι περίεργος και θέλω και γω! Μέσα δια την επόμενη πιθανή μαζική Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 8, 2013 #1620 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 ας ελπισουμε οτι σταλθηκανε σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts