astrolabos Φεβρουάριος 5, 2013 #1561 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 οκ, δες το αύριο τότε (με έχει κάψει το διάβασμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 5, 2013 #1562 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Μέχρι στιγμής οι Spyrous, Animatronic, Nucleous, Helly, Astrolabοs και kezm έχουν καταθέσει και είναι ΟΚ (με επιφύλαξη γιατί δεν έχω ονόματα ακόμα, read below) ! Πήγα σήμερα Alpha για να ρωτήσω (δεν την γλυτωσα, αυριο ξαναπάω με : πιστ. οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση εργοδότη, φρέσκο εκκαθαριστικό, λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ)* και το μόνο που μου είπαν είναι τα καταστήματα που έγιναν οι καταθέσεις (Ζωγράφου, Βεϊκου/Γαλάτσι, Άνω Γλυφάδα, Εθνικής οδού Πατρων !?!?) και όχι ονόματα, αύριο αυτά μου είπαν !! Μου πρότειναν να ανοίξω άλλο λογαριασμό (ήμαρτον) χωρίς βιβλιάριο για να φαίνονται αυτά αμέσως (Ελλάς/Ευρώπη/Γη 2013). FU Alpha !!!!* [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] πότε καταργήθηκε το πιστοπ. εθνικών φρονημάτων ?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 5, 2013 #1563 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Προσπαθώ να βρω καποιον να αφησω στο μαγαζι να παω να βαλω τα λεφτα.. :banghead: *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Φεβρουάριος 5, 2013 #1564 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Objection! χαΧΑΧαχΑΧΑΧΑχαχΑΧΑΧαχαΧΑΧΑΧαχαΧΑΧαχαχΑΧΑΧαχαχαχα Με γ@mH$3ς. Ειχα τα ακουστικα και ξεχασμενη την ενταση στο τερμα! (Ζωγράφου, Βεϊκου/Γαλάτσι, Άνω Γλυφάδα, Εθνικής οδού Πατρων !?!?) Παρων Ταχυτατη η Alpha και με πολυ ωραιες προτασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 5, 2013 #1565 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Μέχρι στιγμής οι Spyrous, Animatronic, Nucleous, Helly, Astrolabοs και kezm έχουν καταθέσει και είναι ΟΚ (με επιφύλαξη γιατί δεν έχω ονόματα ακόμα, read below) ! Πήγα σήμερα Alpha για να ρωτήσω (δεν την γλυτωσα, αυριο ξαναπάω με : πιστ. οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση εργοδότη, φρέσκο εκκαθαριστικό, λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ)* και το μόνο που μου είπαν είναι τα καταστήματα που έγιναν οι καταθέσεις (Ζωγράφου, Βεϊκου/Γαλάτσι, Άνω Γλυφάδα, Εθνικής οδού Πατρων !?!?) και όχι ονόματα, αύριο αυτά μου είπαν !! Μου πρότειναν να ανοίξω άλλο λογαριασμό (ήμαρτον) χωρίς βιβλιάριο για να φαίνονται αυτά αμέσως (Ελλάς/Ευρώπη/Γη 2013). FU Alpha !!!! * @Tsakonas πότε καταργήθηκε το πιστοπ. εθνικών φρονημάτων ?!?!?!? Λολ εγώ Ζωγράφου πάντως Εγώ πάντως ανοικτά δηλώνω όταν το ποσό των 300 ευρώ μαζευτεί να γίνει η παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 5, 2013 #1566 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Κανε ebanking ρε αδερφε...τσαμπα πεδευεσαι Εμενα ειναι το γλυφαδιωτικο :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 5, 2013 #1567 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Κανε ebanking ρε αδερφε...τσαμπα πεδευεσαι Εμενα ειναι το γλυφαδιωτικο :whistling 16.60 δεν έχουν μπεί από Γλυφάδα από όσο είδα, μπορεί να φανεί αργότερα.Ebanking έχω αλλά ΔΕΝ λεει το βλαμμένο (θέλει 1-2 μέρες είπαν) γι'αυτό πήγα ΑΛΦΑ σήμερα το πρωί μπας και μάθω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Φεβρουάριος 5, 2013 #1568 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Θερμη παρακληση (εαν φυσικα ειναι εφικτο):Η συσκευασια των Superlux περιεχει, εκτος των αλλων, ενα χρυσαφι adaptor 3.5mm female σε 6.3mm male. Παρακαλω πολυ, αν καποιος δεν τον χρειαζεται και πιστευει οτι δεν προκειται να τον χρειαστει, ας μου τον παραχωρησει.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 5, 2013 #1569 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Τα ποσα δε στα ειπανε για καθε καταθεση?Eθνικης οδου Πατρων -Αθηνας ειμαι εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 5, 2013 #1570 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] Eγώ είμαι από Άνω Γλυφάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 5, 2013 #1571 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 παιδια εγω εκανα την καταθεση σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 5, 2013 #1572 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Οι δύο που έκαναν κατάθεση από τραπ. Πειραιώς (μέσω web banking) βάλανε τα έξοδα μεταφοράς σε μένα και είμαι -6 ευρώ (2 χ3Ευρώ !!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeRoi Φεβρουάριος 5, 2013 #1573 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Κι εγώ μόλις κατέθεσα από Web της Alpha Bank. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 5, 2013 #1574 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 1 λείπει ([MENTION=9888]Papakitou[/MENTION]) και υπάρχει και η εκρεμότητα με τους 2 από Τραπ. Πειραιώς. Να μου στείλουν p.m. για το πώς θα προχωρήσουμε, το χέρι μου είναι πάνω στο κουμπί proceed to checkout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeRoi Φεβρουάριος 5, 2013 #1575 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Φεβρουάριος 5, 2013 #1576 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 @digitaltiger @teosard : Μετά από μερικά p.m. με τα παιδιά που είναι στην ομαδική λέμε να μην βάλουμε άλλον μέσα, λόγω του ότι τα η διαθεσιμότητα των hd668b έχει αρχίσει να κιτρινίζει και συνεπώς είναι ρίσκο να περιμένουμε και άλλο. Sorry guys.Από το ενδιαφέρον εδώ μέσα και από p.m. που έχω λάβει, βλέπω να γίνεται και άλλη ομαδική εντός 10-15 ημερών πάντωςΕγω το γραφω πιο πανω ενδιαφερομαι για τα velour pads ΜΟΝΟ!Τωρα αν παλι δεν γινεται κατι δεν πηραζει οπως θελετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 5, 2013 #1577 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 1 λείπει ([MENTION=9888]Papakitou[/MENTION]) και υπάρχει και η εκρεμότητα με τους 2 από Τραπ. Πειραιώς. Να μου στείλουν p.m. για το πώς θα προχωρήσουμε, το χέρι μου είναι πάνω στο κουμπί proceed to checkout.Συγνώμη δεν πρόλαβα να πεταχτώ.. Βγαλε με απο την παραγγελία δεν υπάρχει θεμα δεν καίγομαι και για τα καλώδια κιολας.. Ειμαι μονος μου στο μαγαζι και δεν τα καταφερα να πεταχτώ.. Σορρυ *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 5, 2013 #1578 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Εστειλα 2 πμ @τιφοζιφ3 ευρω δε βλεπω πουθενα παντως δε ξερω για τους αλλους με ΠεραιωςΣτειλε μου αναφορα να δω τι παιζει και απο εσενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 5, 2013 #1579 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Λοιπόν υπάρχουν έξοδα και από τις 2 τράπεζες και χρεόνται και ανάλογα πως στέλνεις (SHA = ο καθένας τα έξοδα της τράπεζάς του, OUR = ο αποστολέας όλα τα έξοδα και τςν 2 τραπεζών, BEN = ο παραλήπτης όλα τα έξοδα και των 2 τραπεζών) υπάρχουν οι χρεώσεις, δείτε:Emporiki BankΠροχωρώ στην παραγγελία και τα βρίσκουμε τα 3 ευρώ μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Φεβρουάριος 5, 2013 #1580 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 [MENTION=18621]digitaltiger[/MENTION] [MENTION=8586]teosard[/MENTION] : Μετά από μερικά p.m. με τα παιδιά που είναι στην ομαδική λέμε να μην βάλουμε άλλον μέσα, λόγω του ότι τα η διαθεσιμότητα των hd668b έχει αρχίσει να κιτρινίζει και συνεπώς είναι ρίσκο να περιμένουμε και άλλο. Sorry guys.Από το ενδιαφέρον εδώ μέσα και από p.m. που έχω λάβει, βλέπω να γίνεται και άλλη ομαδική εντός 10-15 ημερών πάντως οκ TifoziF1 ελπίζω μόνο να γίνει και άλλη ομαδική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts