helix Ιανουάριος 29, 2013 #1381 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 (edited) Προς όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην παραγγελία που ανέλαβε ο Noodle. Για να οργανωνόμαστε, σιγά σιγά.Λοιπόν, υπάρχουν δυο επιλογές απ'όσο έχω καταλάβει. Είτε του κάνουμε κατάθεση 5 ευρώ για να τα στείλει μέσω courier, είτε δεν κάνουμε κατάθεση τίποτα και τα στέλνει με ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα που απ'οσο είδα έχει χρέωση 9.50 ευρώ για αποστολή + 5.17 ευρώ για αντικαταβολή, δηλαδή βγαίνει τελική τιμή 14.67 ευρώ. Προσωπικά προτιμώ την λύση της κατάθεσης των 5 ευρώ. Τα 15 ευρώ των ΕΛΤΑ είναι σχεδόν όσο θα δίναμε και στο Thomman, είναι χαζό δηλαδή.Προτείνω λοιπόν, όσοι ενδιαφέρονται για την λύση του courier με 5 ευρώ κατάθεση να ποστάρουν εδώ πέρα, να ξέρει και ο Noodle τι γίνεται, να κάνουμε τις καταθέσεις αύριο/μεθαύριο και να τα στείλει όλα μαζί παρασκευή ξέρω γω, μια και καλή. Δεν υπάρχει λόγος να τον βάζουμε να στέλνει το κάθε πακέτο ξεχωριστά, ήδη έχει επωμιστεί πολλές ευθύνες και τρεχάματα.Είναι κρίμα εφόσον έχουν έρθει τα πράγματα να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2013 από helix Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 29, 2013 #1382 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 το να σταλουν όλα όσα είναι γαι Αθήνα με ΚΤΕΛ σε εναν και αυτός να κανονίσει την διανομή το σκεφτήκατε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helix Ιανουάριος 29, 2013 #1383 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 το να σταλουν όλα όσα είναι γαι Αθήνα με ΚΤΕΛ σε εναν και αυτός να κανονίσει την διανομή το σκεφτήκατε ?Πολύ καλή ιδέα μεν, όμως προϋποθέτει να βρεθεί κάποιος που μένει κέντρο (για να είναι ευκολοπροσβάσιμος με μμμ κτλ), έχει μεταφορικό μέσο (για να τα παραλάβει), και την απαραίτητη διάθεση/χρόνο να κάνει τις συνεννοήσεις κτλ. Πάντως χωρίς να γνωρίζω τις χρεώσεις των ΚΤΕΛ είμαι σίγουρος οτι αυτή θα είναι και η πιο οικονομική λύση. Προσωπικά είμαι μέσα και γι'αυτό, απλά πρέπει να μαζευτούμε όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 29, 2013 #1384 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 καταρχας δεν θα αγορασω δυο μοντελα hd 668 bθελω ενα hd 668b 30 euros και ενα hd 651 green 10 eurosκιφησια ειμαι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ller Ιανουάριος 29, 2013 #1385 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 σωστά ρε παιδιά να τελειώνουμε. Να ξεκινήσουμε την κατάθεση?kmd να βάλω εγώ και για τους 2 μας να έρθουν σε μένα ή θέλεις να το κάνεις εσυ και στα δίνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 29, 2013 #1386 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Το βλεπω η δεύτερη ομαδική να παραλαμβανει πιο γρήγορα απο εμας :banghead:*S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 29, 2013 #1387 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Παπακιτουαν θες στα αγοραζω και παιρνεις με την φευτερη ομαδικη...2.5Ε αποστολη με.ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ΙΣΧΥΕΙ αλλα τα ακουστικα θαβτα παραλαβετε απο τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ της περιοχης σας.Αν θελετε να ερθουν στη πορτα σας θα κοστισουν 5.9Ε Ναβτα στειλω με 2.5Ε να τελειωνουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 29, 2013 #1388 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 το ποιο δύσκολο στις ομαδικές δεν είναι να την κάνεις αλλά να παραλάβουν όλοι.Σκέψου οτι ακόμα έχω κάτι pads του Grunt εγώ σπίτι και δεν έχουμε βρεθεί. Και πάνε 3 μήνες τώρα που πήραμε τα ακουστικά.γιαυτό και προτίμησα να τρέξω προσωπικά για να παραδώσω σε αρκετούς. Για να φύγει ο βραχνάς απο πάνω μου.Βοηθήστε τον noodle να σας παραδώσει και αφήστε την γκρίνια. Καθυστέρηση φέρνετε έτσι παρά διευκόλυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 29, 2013 #1389 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Παιδιά μην το παμε και στο άλλο ακρο τώρα.. Να θυμισω εξυπηρέτηση μας κάνει ο NooDle και τρεχει για να παραλαβουμε. Μην ξεχνιομαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmd Ιανουάριος 29, 2013 #1390 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Παπακιτουαν θες στα αγοραζω και παιρνεις με την φευτερη ομαδικη...2.5Ε αποστολη με.ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ΙΣΧΥΕΙ αλλα τα ακουστικα θαβτα παραλαβετε απο τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ της περιοχης σας.Αν θελετε να ερθουν στη πορτα σας θα κοστισουν 5.9Ε Ναβτα στειλω με 2.5Ε να τελειωνουμε??Εμένα με βολεύει να τα πάρω από το κατάστημα με το που έρθει το μήνυμα γιατί την διανομή κατοίκον αργουν να την κάνουν.Με χρέωση παραλήπτη έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 29, 2013 #1391 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Εμένα με βολεύει να τα πάρω από το κατάστημα με το που έρθει το μήνυμα γιατί την διανομή κατοίκον αργουν να την κάνουν.Με χρέωση παραλήπτη έτσι?Ναι με χρέωση παραλήπτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 29, 2013 #1392 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Οκ φιλος.. Καντο ετσι κανενα προβλημα.. Προς θεου μην παρεξηγειθω.. Καμια γκρινια Fully Customized iPod Touch using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
george-gp Ιανουάριος 29, 2013 #1393 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Παπακιτουαν θες στα αγοραζω και παιρνεις με την φευτερη ομαδικη...2.5Ε αποστολη με.ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ΙΣΧΥΕΙ αλλα τα ακουστικα θαβτα παραλαβετε απο τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ της περιοχης σας.Αν θελετε να ερθουν στη πορτα σας θα κοστισουν 5.9Ε Ναβτα στειλω με 2.5Ε να τελειωνουμε??Θα μας έρθει δηλαδή χαρτάκι να πάμε να τα παραλάβουμε; εγώ πάντως (αν είναι εύκολο και δεν αποφασίσετε κάτι άλλο), ψηφίζω τα 2.5€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmd Ιανουάριος 29, 2013 #1394 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 (edited) Θα μας έρθει δηλαδή χαρτάκι να πάμε να τα παραλάβουμε; εγώ πάντως (αν είναι εύκολο και δεν αποφασίσετε κάτι άλλο), ψηφίζω τα 2.5€.Μήνυμα θα έρθει στον αριθμό κινητού σου που θα δώσει o noodle. Δεν νομίζω να είναι κάποιος που να μην τον βολεύει να τα πάρει από τα έλτα. Τις περισσότερες παραγγελίες που κάνω από τα τοπικά καταστήματα καταλήγω και τις πέρνω γιατί ή δεν με πετυχαίνουν στο σπίτι ή τα αργούν 1-2 μέρες Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2013 από kmd Link to comment Share on other sites More sharing options...
helix Ιανουάριος 29, 2013 #1395 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Εφόσον είναι τσεκαρισμένο οτι όντως είναι 2.5 ευρώ και όχι κάτι 15άρια που έβλεπα στο pdf του Πόρτα-Πόρτα είμαι μέσα με χίλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Ιανουάριος 29, 2013 #1396 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Και εγω [MENTION=9203]NooDle[/MENTION] δεν εχω προβλημα, καντο ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 29, 2013 #1397 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Special τα στέλνω σε ολους με το 2.5αρηΑυριο πουρνο πουρνοΕβγαλα και φωτοτυπια την απόδειξη απο thoman και την έβαλα μεσα στα ακουστικα.Επισης οσοι παραγγείλατε και τα velour pads τα έβαλα και αυτα μεσα στο κουτί των ακουστικών που θα παραλάβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 29, 2013 #1398 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Να δω πως θα σου κανω καταθεση 2.5 ευρω στην τραπεζα μου θυμιζει το σκηνικο που πατερας συνταξιουχος φιλου πηγε και εκανε καταθεση σε λογαριασμο 1ευρω στην τραπεζα και τον κοιταγαν σαν περιεργοι ολοι για να συμπληρωθει το 20αρικο να τα σηκωσει απο την καρτα εξω μην εχοντας το βιβλιαριο :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 29, 2013 #1399 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Να δω πως θα σου κανω καταθεση 2.5 ευρω στην τραπεζα μου θυμιζει το σκηνικο που πατερας συνταξιουχος φιλου πηγε και εκανε καταθεση σε λογαριασμο 1ευρω στην τραπεζα και τον κοιταγαν σαν περιεργοι ολοι για να συμπληρωθει το 20αρικο να τα σηκωσει απο την καρτα εξω μην εχοντας το βιβλιαριο :happy2:Δημητρη δεν χρειάζεται κατάθεση με ΕΛΤΑ ερχεται κανονικά με έξοσα παραλήπτη.Αρα πληρώνεις κατα την παραλαβή Link to comment Share on other sites More sharing options...
george-gp Ιανουάριος 29, 2013 #1400 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 NooDle aka Βασίλη, ότι και να πούμε είναι λίγο, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts