therock Ιανουάριος 25, 2013 #1341 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Ισως να ταν καλυτερα Πριν στειλουμε ο καθενας ξεχωριστα μηπως συγκεντρωναμε γκρουπακια απο Κοντινες συνοικιες ωστε να μοιραστουμε και μεταφορικα οπως ειπε και το παιδι πιο πανω. Μη μας τα φανε το ταχυδρομια χωρις λογο! Υπαρχουν απο εμας Ατομα στον Πειραια, η Κεντρο Αθηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 25, 2013 #1342 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Πειραιάς 1 *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
helix Ιανουάριος 25, 2013 #1343 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Καλή ιδέα. Κανείς από Χαλάνδρι-Μαρούσι-Πεύκη;Εναλλακτικά και για κέντρο Αθήνα βολεύει μιας και κατεβαίνω συχνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 25, 2013 #1344 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Πειραιάς 1 *S2 Ωραια, μεχρι στιγμης εμεις οι 2 ειμαστε για Πειραια. Αν υπαρχει κανας ακομα μας λεει να τον προσθεσω στο γκρουπ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 25, 2013 #1345 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 +1 Ζωγράφου μένω πείτε μου ποιος μαζεύει λεφτά κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Ιανουάριος 25, 2013 #1346 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 εγω ειμαι πατησια/γαλάτσι. αν βολευει κανεναν αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 25, 2013 #1347 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Ηρθε το ειδοποιητηριο στις 14:36..Ελα μου ομως που τα Ελτα όταν κλειστα τετοια ωρα..Δευτερα παω να τα παραλαβω παιδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 28, 2013 #1348 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Επειδη η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται θα μοιραστώ μαζι σας μερικές χαρούμενες φωτογραφίες για να σας πάει καλά η μέρα!! Tελικά δεν χωρούσε.. Τα έβαλα στα πλάγια στα πίσω καθίσματα.. Δεν εκατσα να βγάλω αλλες φωτο γιατί με κοιτούσαν σαν χαζό οι περαστικοί Τα παιδιά απο Θεσσαλονίκη μαλλον θα παραλάβουν σήμερα. Αν ερθει sms στο κινητό απο vision οτι ήρθε μια παραγγελία μου.. Οι υπόλοιποι θελω να πιστεύω οτι μέχρι και την Τετάρτη θα τα έχουν στα σπίτια τους. Γιατί αυριο πάω Λάρισα να δώσω μάθημα.. PS Δυο παλικάρια είναι απο Βόλο αν έχουν κανενα γνωστό Λάρισα ή ψήνονται να έρθουν να πιούμε καφεδάκι τα παίρνω μαζί μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 28, 2013 #1349 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Είμαστε ήδη 5 για νέα παραγγελία. Άλλοι 5 ; :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 28, 2013 #1350 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Τελικά ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] είχε δίκιο για τα velour pads θελω να τα δαγκώσω να τα πατάω ολη την ώρα οτι πρέπει γι αυτους που έχουν άγχος ps Δεν τα ανοιξα ρε σφραγισμένα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 28, 2013 #1351 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Πωωωωω Τελειωνε στειλτα *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 28, 2013 #1352 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 και εγώ μέσα για νέα παραγγελία (για Αθήνα), 2 ακουστικά + 1 βάση κιθάρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmd Ιανουάριος 28, 2013 #1353 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Γιατί αυριο πάω Λάρισα να δώσω μάθημα.. PS Δυο παλικάρια είναι απο Βόλο αν έχουν κανενα γνωστό Λάρισα ή ψήνονται να έρθουν να πιούμε καφεδάκι τα παίρνω μαζί μου.. Θα πεταγόμουν αν δεν είχα και εγώ να δώσω μαθήματα (μηχανικό υπολογιστών). Καλή μας επιτυχία Αν είναι στείλτα και του b1ller μαζί στην δικιά μου διεύθυνση και θα τα βρούμε, το κινητό του το έχω. p.s: Το δοξάρι χύμα το έβαλαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 28, 2013 #1354 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Θα πεταγόμουν αν δεν είχα και εγώ να δώσω μαθήματα (μηχανικό υπολογιστών). Καλή μας επιτυχία Αν είναι στείλτα και του b1ller μαζί στην δικιά μου διεύθυνση και θα τα βρούμε, το κινητό του το έχω. p.s: Το δοξάρι χύμα το έβαλαν Nop το δοξαρι σου ηταν κυριολεκτικα στον αφρο φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 28, 2013 #1355 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Πο ρε φιλε Λαρισα ειπες θα σε κερναγα εγω καφε αλλα ειμαι κατω . Το μετανιωσα και γω για τα velour αλλα που θα παει στην επομενη ομαδικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιανουάριος 28, 2013 #1356 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 :drool: Άντε να φτάσουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 28, 2013 #1357 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 και εγω μεσα ειμαι για επομενη αγορα. το κοστος περιπου ποσο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 28, 2013 #1358 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 (edited) Λοιπον παίδες πηγα speedex να τα στείλω με την σύμβαση της φίλης μου 5Ε ανα 2kg.. αλλα για να βγουν 5Ε πρεπει να πληρώσω εγω... Γιατι λενε αν δεν πληρώσω εγω δεν φαίνομαι οτι είμαι ο πελάτης της speedex που έχω κάνει σύμβαση..Και δυστυχως δεν είχα τόσα χρήματα..Ζητάω απ ολα τα παιδιά συγγνώμη γιατι δεν το γνώριζα αυτο το θέμα.. Αν μπορειτε καντε ενα κοπο να μου κάνετε κατάθεση 5Ε για να σας τα στείλώ..Ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη..EDIT παώ μια βόλτα μεχρι την γιαγια να με κανει καλα αν μπορει για να μην σας καθυστερήσω την αποστολη.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2013 από NooDle Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmd Ιανουάριος 28, 2013 #1359 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Λοιπον παίδες πηγα speedex να τα στείλω με την σύμβαση της φίλης μου 5Ε ανα 2kg.. αλλα για να βγουν 5Ε πρεπει να πληρώσω εγω... Γιατι λενε αν δεν πληρώσω εγω δεν φαίνομαι οτι είμαι ο πελάτης της speedex που έχω κάνει σύμβαση..Και δυστυχως δεν είχα τόσα χρήματα..Ζητάω απ ολα τα παιδιά συγγνώμη γιατι δεν το γνώριζα αυτο το θέμα.. Αν μπορειτε καντε ενα κοπο να μου κάνετε κατάθεση 5Ε για να σας τα στείλώ..Ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη..EDIT παώ μια βόλτα μεχρι την γιαγια να με κανει καλα αν μπορει για να μην σας καθυστερήσω την αποστολη..Χρέωση παραλήπτη πάντως με το θυρίδα-θυρίδα (2,5€) της ελτα πρέπει να γίνεται νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ller Ιανουάριος 28, 2013 #1360 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Θα πεταγόμουν αν δεν είχα και εγώ να δώσω μαθήματα (μηχανικό υπολογιστών). Καλή μας επιτυχία Αν είναι στείλτα και του b1ller μαζί στην δικιά μου διεύθυνση και θα τα βρούμε, το κινητό του το έχω. p.s: Το δοξάρι χύμα το έβαλαν Δικτυάς είσαι συνάδελφε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts