NOPSTRIM Δεκέμβριος 13, 2012 #1061 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Παιδιά χαίρομαι που σας αρέσει η βάση! όσοι θέλετε να δείτε και την modda στο κουτί μου HAF 932 μπορείτε να μπείτε εδώ Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να σας πω, πως το έκανα ακριβώς διότι δεν έδωσα εγώ το σχήμα στην βάση αλλά το πήρα το plexi από ένα φωτιστικό το οποίο το είχαμε για RMA (αντιπροσωπεία φωτιστικών έχω...) μετά πήρα και μια ροζέτα για βάση άνοιξα τρύπες να χωνέψω το plexi και στο plexi άνοιξα από τρις τρύπες στο κάθε πόδι και χώνεψα 3 ledάκια... Το φωτιστικό είναι αυτο και όπως βλέπετε είναι λίγο ακριβό @340ε πολύ lux η βάση λέμε Όμως σκέφτομαι το εξής, εάν ενδιαφέρεστε αρκετά άτομα να την δώσω σε κάτι γνωστούς να μου βγάλουν καλούπι και το κοιτάμε από εκεί και πέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 13, 2012 #1062 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Ψάχνομαι και εγώ για καμιά καλή βασούλα (να φτιάξω κάπως).Και ο alexopus6 έχει κάνει μια καλή πατέντα και η δικιά σου είναι ωραία και εφετζίδικη αλλά πολύ μεγάλη.Μου έδωσες ιδέα βέβαια με το plexy και τoν φωτισμό.Bravo πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Δεκέμβριος 13, 2012 #1063 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Ευχαριστώ πολύ! χαίρομαι που σου άρεσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panic Δεκέμβριος 13, 2012 #1064 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Παιδιά για νέα ομαδική υπολογίστε και εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Δεκέμβριος 13, 2012 #1065 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Έφτιαξα και μια βασούλα για τα ακουστικά Ελπίζω να σας αρέσει... Tα εσπασες :drool::drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 14, 2012 #1066 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 με τα 681mkii τι γίνεται; αν οργανωθεί καμμια ομαδική γιαυτά υπολογίστε με και μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Δεκέμβριος 14, 2012 #1067 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 μολις μου ηρθαν τα ακουστικα... ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!?? απιστευτα τα ακουστικα,ουτε που το περιμενα για τα λευτα αυτα! ακουω τωρα το dark side of the moon σε flac,με λιγα λογια eargasm! εντομεταξυ δεν εχω παιξει καθολου με equalisers + οτι ειναι αστρωτα ακομα τα ακουστικα + μια βλακεια που εχει το λαπτοπ μου,maxxaudio το οποιο δεν ξερω τι ειναι ακριβως σαν προφιλ στον μικτη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 14, 2012 #1068 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Αν θες να ακουσεις σωστο ηχο βαλτα στα μικτη-ενισχυτη κλπ κλπ Θα μας θυμηθεις ολους εδω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Δεκέμβριος 14, 2012 #1069 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Αν θες να ακουσεις σωστο ηχο βαλτα στα μικτη-ενισχυτη κλπ κλπ Θα μας θυμηθεις ολους εδω μεσα για δωσε κανα info παραπανω! τι να κανω-πειραξω στο pc ωστε να εχω σωστο ηχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 14, 2012 #1070 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 στο pc δεν μπορεις να πειράξεις τιποτα γιατι τα db που βγάζει η καρτα ηχου του laptop μαζι με την ποιοτητα δεν κανουν..τα ακουστικα για να τα ακουσεις στο φουλ της αποδοσης τους πρέπει να τα συνδέσεις σε ενισχυτή.Εκει θα καταλάβεις ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 14, 2012 #1071 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Στην επομενη ομαδικη υπολογιστε και μενα μεσα.Εχω την υποψια οτι ειναι κλασης ανωτερα απο τα Sennheiser HD 595 που εχω,για gaming τουλαχιστον και γι αυτη τη τιμη ειναι πραγματικα τσαμπα πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Δεκέμβριος 14, 2012 #1072 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 στο pc δεν μπορεις να πειράξεις τιποτα γιατι τα db που βγάζει η καρτα ηχου του laptop μαζι με την ποιοτητα δεν κανουν..τα ακουστικα για να τα ακουσεις στο φουλ της αποδοσης τους πρέπει να τα συνδέσεις σε ενισχυτή. Εκει θα καταλάβεις ήχο. οταν λες ενισχυτη τι ακριβως ενοεις? φανταζομαι οχι ενισχυτη ηλεκτρικης κιθαρας ε? για δωσε κανα λινκ απο κανα καταστημα να καταλαβω τι πρεπει να παρω,επισης αμα αγωρασω καμια εξωτερικη καρτα ηχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Δεκέμβριος 14, 2012 #1073 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Pink Floyd - Time - YouTube Να το βάζετε κάθε πρωί για να ξυπνάτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 14, 2012 #1074 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 ειναι απιστευτοι οι pink floyd στα superlux οντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Δεκέμβριος 14, 2012 #1075 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 απο pink floyd μονο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=l6-doD3VpyA]αυτο[/ame] αξίζει κ η επική σολάρα του comfortably numb (απο το pulse)για ήχο τρελό ακούστε Eloy:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Δεκέμβριος 16, 2012 #1076 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Ένα σετάκι και για μένα δεν με χαλάει +1 και από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 17, 2012 #1077 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 και εγώ άλλο ένα για την δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 17, 2012 #1078 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Και εγω θελω ενα..Τι λετε να κανουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 17, 2012 #1079 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 και γω αλλο 1 ή 2 θα μαθω σε κανα 2 μέρες..Θα την ξεκινουσα εγω αλλα φοβαμαι μην κάνω μ... γιατι μολις εκανα paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Δεκέμβριος 17, 2012 #1080 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 καπου ειχα δει πως μπορεις να αλλαξεις τα pads με αυτα του AKG K240 αξιζει ή τα δικα του ειναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts