tragikos Απρίλιος 30, 2011 #281 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 edit: σορρυ που δεν ενημερωσα το πρωι αλλα στο email μου εγραψαν οτι εχουν μια μικρη διαθεσιμοτητα αλλα λογο μεγαλης ζητησης μπορει να εξαντληθει χωρις προειδοποιηση! ετσι εκανα την παραγγελια (χωρις να εχετε πληρωσει ολα τα παιδια) και μεσα σε 3ωρες η πληρωμη ειχε εγκριθει και η αποστολη εγινε! μετα επρεπε να φυγω για τη δουλεια οπου και σχολασα τωρα τα χαραματα! Άρα αυτό σημαίνει ότι βρέθηκαν όσα κομμάτια ζητήσαμε έτσι; Μέσα στη μέρα μπορώ να σου έχω μεταφέρει τα χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 30, 2011 #282 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Σε περίπτωση που ακυρώσει και κάποιος άλλος ευχαρίστως να πάρω το κομμάτι του εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 30, 2011 #283 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 δεν υπαρχει προβλημααφου προλαβες και εκανες την παραγγελεια θα σου κανω καταθεση τα χρηματα δεν υπαρχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Απρίλιος 30, 2011 #284 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Σε περίπτωση που ακυρώσει και κάποιος άλλος ευχαρίστως να πάρω το κομμάτι του εγώ.Me too !!!!! μετα την ταξινομιση αμα μηνει κανενα στειλτε κανενα p.m και απο εδω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 30, 2011 #285 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 μαγκες δευτέρα καταθέτω για 1 σίγουρα. για το 2ο θα σας πω αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo18p Απρίλιος 30, 2011 #286 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 redbighunter οταν φτασουν στειλε μου και εμενα ενα πμ:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 1, 2011 #287 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 πφφφ... τώρα που δεν έχω χρόνο να μπαίνω στο νετ το κανονίσατε, ε; αλήτες Τέλος πάντων, αν και με έχουν προλάβει ήδη δύο, ενδιαφέρομαι για ένα κομμάτι,αν κάποιος αποφασίσει ότι δε θέλει να πληρώσει. (Αθήνα έρχονται, έτσι; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάϊος 1, 2011 #288 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 καλά έκανες redbighunter! αδειασε και τα μηνυματα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 1, 2011 #289 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 (edited) πφφφ... τώρα που δεν έχω χρόνο να μπαίνω στο νετ το κανονίσατε, ε; αλήτες Τέλος πάντων, αν και με έχουν προλάβει ήδη δύο, ενδιαφέρομαι για ένα κομμάτι,αν κάποιος αποφασίσει ότι δε θέλει να πληρώσει. (Αθήνα έρχονται, έτσι; ) μην ανησυχεις...εχω και για σενα! καλά έκανες redbighunter!αδειασε και τα μηνυματα σου edit: σορρυ που αργω λιγο να απαντησω αλλο λογω δουλειας τρεχω και σχολαω χαραματα! ανανεωνω τη λιστα προσθετοντας και τους αναπληρωτες! κυριοι αποδεκτες redbighunter Mer tragikos (χ2) the blade (ισως χ2) indiko xoiridio (χ2) riben1 apostolis22 jaguarOne Η4ckerman(εγω) lefteriz bloodmage(x2) geo18p αναπληρωτες 1)thor (x2) 2)unstoppable 3)galactob 4)deninho απλα παιδια οσοι ειστε στους κυριους αποδεκτες, καλο ειναι μεχρι αυριο βραδυ να εχετε κανει τις καταθεσεις σας ωστε την τριτη το πρωι να κανω ενα γενικο checκ στους λογαριασμους μου! και μην ξεχνατε να βαζετε το username σας απο το thelab στην αποδειξη καταθεσης σας ωστε να ξερω ποιος κατεθεσε κτλ! αλλα και ενα pm σε μενα με τον αριθμο της αποδειξης! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 1, 2011 από redbighunter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Μάϊος 2, 2011 #290 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 redbighunter έχω κάνει κατάθεση, σου έχω στείλει και pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo18p Μάϊος 2, 2011 #291 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 Εκανα και εγω την καταθεση redbighunter σου εχω στειλει και πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 2, 2011 #292 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 αυριο πρωί καταθέτω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 2, 2011 #293 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 και γω αυριο το πρωι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Μάϊος 2, 2011 #294 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 Μπορώ να μπω και εγώ σαν αναλπηρωματικός;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bowpower70 Μάϊος 2, 2011 #295 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 :dance3:Μπορώ να μπω και εγώ σαν αναλπηρωματικός;Ευχαριστώ+1 Και στην σειρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 2, 2011 #296 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 κυριοι αποδεκτεςredbighunterMertragikos (χ2)the blade (ισως χ2) indiko xoiridio (χ2)riben1apostolis22jaguarOneΗ4ckerman(εγω)lefterizbloodmage(x2)geo18pαναπληρωτες1)thor (x2)2)unstoppable3)galactob4)deninho5)trotos6)bowpower Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 3, 2011 #297 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 moneyzzz have been deposited Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 3, 2011 #298 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 (edited) σημερα εκανα γενικη επισκεψη στις τραπεζες! επιβεβαιωνω οτι οι: riben1jaguaronemerlefterizindiko xoiridio (x2)geo18pεχουν καταθεσει επιτυχως!μενουν να καταθεσουν οι: tragikos (χ2)the blade (ισως χ2)Η4ckermanbloodmage(x2)ο apostolis22 θα μου τα δωσει χερι με χερι!οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν κομματια για ολους σας!ειχα προνοησει και παρηγγειλα παραπανω κομματια!θα σας σταλουν με pm τα στοιχεια μου!thor και the blade μονο επιβεβαιωστε τελικα ποσα κομματια θελετε!edit: pm send... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2011 από redbighunter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 3, 2011 #299 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 άσχετο, tracking number της αποστολής σου έδωσαν από το thomann? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 3, 2011 #300 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά redbighunter Πόσο καιρό κάνουν συνήθως να ρθουν γνωριζει κάποιος ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts